Προς το περιεχόμενο

winamp3 & skin πρόβλημα

NaGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους που βρίσκονται στο forum. όσοι απο εσάς δεν είσαστε σε κλίμα διακοπών :lol: μπορείται να ασχοληθείτε με το εξής πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε.

Ενώ κατέβαζα το mmd3 skin για το winamp3 κόβεται η σύνδεση :cry: .

Όταν ξανασυνδέομαι για να το κατεβάσω μου βγάζει μήνυμα λάθους "the skin you are trying to load doesn't seem to be a supported skin by Winamp3".

Όλα τα άλλα skin που κατέβασα στην συνέχεια δουλεύουν κανονικά. Για δοκιμή έκοψα την σύνδεση την ώρα που κατέβαζα άλλο skin και αυτό εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.

Σκέφτηκα να απεγκαταστήσω το winamp αλλά ούτε και αυτό έλυσε το πρόβλημα αφού όταν το ξαναεγκατέστησα και πήγα να κατεβάσω εκ νέου το skin εμφάνισε το ίδιο μήνυμα λάθους.

Πρέπει να πω οτι τα skin που προσπάθησα να κατεβάσω αφού επανεγκατέστησα το πρόγραμμα κατέβαιναν αμέσως σαν να ήταν ήδη στο pc μου αλλά δεν μπορούσα να τα δω. Βεβαίως κατά το uninstall είχα διαγράψει τα πάντα απο το φάκελο. Ρώτησα και στο forum του winamp αλλά καμία σοβαρή απάντηση οπότε είπα να αποτανθώ στην εγχώρια αγορά. Απο λειτουργικό έχω ΧP Pro English.

Σας έρχεται τίποτα στο μυαλό :idea: εκτός απο παραλίες και ξενύχτια στο νησί;

Δημοσ.
.

Σας έρχεται τίποτα στο μυαλό :idea: εκτός απο παραλίες και ξενύχτια στο νησί;

xaxaxaxa,

dyskola, poly dyskola, alla mou hr8e to ekshs...

Den kserw an to kaneis etsi h alliws, alla dokimase na kaneis diplo klik sto mmd3.wal na sto fortosei, me to winamp kleisto.

Kanonika 8a sou anoiksei to winamp me afto to skin.

PS. Xalara to kalytero skin tou winamp3!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...