mskgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλήσπερα εχω το Nokia lumia 610 και θελω ενα προγραμμα για να μπενω στο facebook ολα τα εχω δοκιμασει ολα ειναι μαπα...τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menios97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 πετα το κινητο εγω το εδωσα στην μανα μ ηταν εντελως αχρηστο αλλα ποιο πολυ για fb εμπενα μεσω browser 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 πετα το κινητο εγω το εδωσα στην μανα μ ηταν εντελως αχρηστο αλλα ποιο πολυ για fb εμπενα μεσω browser και καλα εκανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menios97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 και καλα εκανες οχι οτι θα επερνα ποτε windows phone αλλα μ το χαρησε προσωπο και δεν ηθελα να το αφησω αλλα μ εσπασε τα νευρα και επιασα τον γαλαξια μ παλι δεν αντεχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα