DragonDagger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κάθε φορά που πηγαίνω στον C δίσκο και επιλέγω ένα φάκελο κάθε φορά που επιλέγω κάτι μου το ανοίγει ξεχωριστά και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιλογή back για να γυρίσω εκεί που ήμουν, έτσι μου ανοίγει πολλούς φακέλους. Ξέρει κανείς πως το αλλάζω;
menios97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αν εχεις τα windows στα ελινικα πηγεναι εναρξη στην αναζητηση πατα επιλογές φακέλων ανειξε αυτο π εμφανιζεται πηγενε προβολη και το πρωτο λεει ανοιγμα καθε φακελου στο δικο του παραθυρο βγαλε το τικ και πατα οκ αν το εχεις αγγλικα μεταφρασε
DragonDagger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αν εχεις τα windows στα ελινικα πηγεναι εναρξη στην αναζητηση πατα επιλογές φακέλων ανειξε αυτο π εμφανιζεται πηγενε προβολη και το πρωτο λεει ανοιγμα καθε φακελου στο δικο του παραθυρο βγαλε το τικ και πατα οκ αν το εχεις αγγλικα μεταφρασε Έκανα option folder πήγα και στο general και στο view άλλα τίποτα...
menios97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Έκανα option folder πήγα και στο general και στο view άλλα τίποτα... δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ??? αυτο στο εκανε απτην αρχη η ξαφνικα ξεκινησε
flik Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Έκανα option folder πήγα και στο general και στο view άλλα τίποτα...Ήταν επιλεγμένο το πρώτο κουτάκι στην καρτέλα view, το απο-επέλεξες και πάλι δεν έγινε;
DragonDagger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ξαφνικά έγινε, μέχρι και χθες λειτουργούσε φυσιολογικά, λέτε να έσβησα τίποτα απ`τα windows; Δεν έκανα όμως κάτι εκτός από απεγκατάσταση ορισμένων αρχείων με το your unintaller. Αν ας πούμε συνδεθώ μέσω administrator μπορώ να κάνω back, αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω στον σκληρό από την έναρξη...
menios97 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 κανε επαναφορα και δες τι τρεχει antinirus εχεις ??? και αν ναι ποιο ???
DragonDagger Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 κανε επαναφορα και δες τι τρεχει antinirus εχεις ??? και αν ναι ποιο ??? Όχι δεν έχω antivirus...
flik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν έχει σχέση με ιούς κτλ. Άκου προσεκτικά. Αν σίγουρα στις επιλογές φακέλων το έχεις σωστά ρυθμισμένο, τότε άνοιξε το regedit (έναρξη-εκτέλεση γράφεις regedit ή πας στο c:\windows\regedit.exe) και εκεί πηγαίνεις στην διαδρομή: "HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell" Στα δεξιά σου το Default/Προεπιλογή τι τιμή έχει; Είναι κενό;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 αν εχεις τα windows στα ελινικα πηγεναι εναρξη στην αναζητηση πατα επιλογές φακέλων ανειξε αυτο π εμφανιζεται πηγενε προβολη και το πρωτο λεει ανοιγμα καθε φακελου στο δικο του παραθυρο βγαλε το τικ και πατα οκ αν το εχεις αγγλικα μεταφρασε Φίλε μου εγώ για σένα σου προτείνω:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα