Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα άνοιξε θέμα για αγορά νέου κινητού :P Όπως και να'χει, δεν χάνεις κάτι να το πας και να τους πεις απλά ότι ξαφνικά σήμερα δεν ανάβει. Αν και μάλλον θα την ψιλιαστούν με το αλατόνερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Τα κινητά και οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ένα αυτοκόλλητο που αλλάζει χρώμα όταν η συσκευή "εκτεθεί" σε υγρασία (water damage sticker).

Και άλατα να μη βρουν το νεράκι θα το καταλάβουν.

Υπάρχουν διάφορες αλχημείες στο νετ για να ξεγελαστεί το αυτοκόλλητο αλλά δε νομίζω να είναι σωστό να ειπωθούν.

Αλλά κατά πάσα πιθανότητα πας για άλλο τηλέφωνο καθώς και το Stickraki να φτιάξεις θα βρουν άλατα και αμμουδιές μέσα

Δημοσ.

μετα την θάλασσα επρεπε να το ριξεις μεσα σε ενα ποτηρι καθαρο νερο, χωρις την μπαταρια, ισως να το ειχε σωσει.

Τωρα πας για νεο

Δημοσ.

Παει το κινητο.Μια ηλιθια φιλη μου ειχε το xperia p στα χερια της την εσπρωξε ο φιλος μου επεσε στην θαλασσα και νομιζε πως κρατουσε καπακι!!!Κριμα παντως

Δημοσ.

Παει το κινητο.Μια ηλιθια φιλη μου ειχε το xperia p στα χερια της την εσπρωξε ο φιλος μου επεσε στην θαλασσα και νομιζε πως κρατουσε καπακι!!!Κριμα παντως

Για να καταλαβουμε, στην συγκεκριμενη περιπτωση ο ηλιθιος ειναι η κοπελα που επεσε ή ο φιλος σου που την εσπρωξε??

Ο_ο

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Τα κινητά και οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ένα αυτοκόλλητο που αλλάζει χρώμα όταν η συσκευή "εκτεθεί" σε υγρασία (water damage sticker).

Και άλατα να μη βρουν το νεράκι θα το καταλάβουν.

Υπάρχουν διάφορες αλχημείες στο νετ για να ξεγελαστεί το αυτοκόλλητο αλλά δε νομίζω να είναι σωστό να ειπωθούν.

Αλλά κατά πάσα πιθανότητα πας για άλλο τηλέφωνο καθώς και το Stickraki να φτιάξεις θα βρουν άλατα και αμμουδιές μέσα

Το αυτοκόλλητο δεν είναι αξιόπιστο και μπορεί να άλλαξει χρώμα και χωρίς να μπει στο νερο από άλλους παράγοντες.Δυστυχώς όμως στα ελληνικά service μόλις δουν ότι έχει αλλάξει χρώμα λένε κατευθείαν ότι το έχεις βουτήξει στο νερό και στο βγάζουν εκτός εγγύησης.
Δημοσ.

Το κινητο μου επεσε στην θαλασσα.Εχει στεγνωσει αλλα δεν αναβει.Εχω εγγυηση.Τι να τους πω;

Τώρα που το σκέφτομαι, μπορείς να τους πεις:

"Το κινητό έπεσε στη θάλασσα, ποιο καινούριο μοντέλο προτείνετε να αγοράσω?"

Να είσαι σίγουρος ότι θα σε εξυπηρετήσουν!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει το point of view σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...