DJTaurus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μπορείτε να μου βρείτε συμβατό τροφοδοτικο από skroutz για το παρακάτω λάπτοπ; Είναι αγορασμενο από Αγγλία και δεν θέλω να το δουλέψω με ανταπτορα. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B185T0Q/ref=mp_s_a_1_1?qid=1371713236&sr=8-1&pi=SL75
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μπορείτε να μου βρείτε συμβατό τροφοδοτικο από skroutz για το παρακάτω λάπτοπ; Είναι αγορασμενο από Αγγλία και δεν θέλω να το δουλέψω με ανταπτορα. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B185T0Q/ref=mp_s_a_1_1?qid=1371713236&sr=8-1&pi=SL75 σου έχει έρθει το τροφοδοτικό απλά έχει το αγγλικό πριζάκι;; και δεν θέλεις να το δουλέψεις στην πρίζα σου; 1
DJTaurus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 σου έχει έρθει το τροφοδοτικό απλά έχει το αγγλικό πριζάκι;; και δεν θέλεις να το δουλέψεις στην πρίζα σου; Το εχω βάλει με ανταπτορα και ειναι σαν γκουμουτσα... γιαυτο θελω να παρω ενα τροφοδοτικο που να εφαρμοζει κατευθειαν... υπαρχει τιποτα γιαυτο το laptop?
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το εχω βάλει με ανταπτορα και ειναι σαν γκουμουτσα... γιαυτο θελω να παρω ενα τροφοδοτικο που να εφαρμοζει κατευθειαν... υπαρχει τιποτα γιαυτο το laptop? το καλώδιο είναι αποσπώμενο που πηγαίνει στον φορτιστή απο την πρίζα;; η όχι; 1
Flying_Dutchman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν χρειαζεσαι τροφοδοτικο. Μπορεις απλα να κοψεις το αγγλικου τυπου φις (το καλωδιο δηλαδη) και να βαλεις ενα φις ευρωπαϊκο. Αν δεν ξερεις εσυ, δωστο σε καποιον αλλο, ειναι πολυ απλο, Sent from my iPad using Insomnia 1
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 και η εγγύηση πάει "περίπατο" του τροφοδοτικού.δε θα το πρότεινα αν δεν είναι αφαιρούμενο. μπορεί να αγοράσει αυτό αν είναι αποσπώμενο/συμβατό με το τροφοδοτικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα