hatzi_88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Yup Ω! Γίνεται πολύπλοκο το πράμα...θα το χρησιμοποιήσουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα...θα αρκεστώ μάλλον σε ένα rar με κωδικό!
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ω! Γίνεται πολύπλοκο το πράμα...θα το χρησιμοποιήσουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα...θα αρκεστώ μάλλον σε ένα rar με κωδικό! Αυτος ηταν ο λογος που ειπα νωριτερα [..]Φυσικα δεν ειναι ο ιδανικοτερος τροπος file sharing σε corporate επιπεδο, αλλα ειναι εφικτο[..] Επισης στο αλλο thread του οποιου εδωσα link, αναφερω πως χρειαζεσαι decrypt του container, το οποιο οπως ειναι λογικο θα γινει με το προγραμμα με το οποιο εγινε αρχικα το encrypt και πως συγκεκριμενα υπαρχει και portable εκδοση του truecrypt σε περιπτωση που δεν επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων στο workstation.
elle 999 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 δεν μπορώ να ανοιξω το λινκ με αρχεια docbox που μου έστειλαν στο yahoo mail (το docbox το εχω εγκαταστησει). όταν προσπαθω να το ανοιξω μου βγαζει: The folder ‘scholarship/Reception…ics.pdf’ doesn’t exist. τι να κανω; καλησπέρα, δεν μπορώ να ανοιξω το λινκ με αρχεια docbox που μου έστειλαν στο yahoo mail (το docbox το εχω εγκαταστησει). όταν προσπαθω να το ανοιξω μου βγαζει: The folder ‘scholarship/Reception…ics.pdf’ doesn’t exist τι να κανω;
isay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 δεν μπορώ να ανοιξω το λινκ με αρχεια docbox που μου έστειλαν στο yahoo mail (το docbox το εχω εγκαταστησει). όταν προσπαθω να το ανοιξω μου βγαζει: The folder ‘scholarship/Reception…ics.pdf’ doesn’t exist. τι να κανω; καλησπέρα, δεν μπορώ να ανοιξω το λινκ με αρχεια docbox που μου έστειλαν στο yahoo mail (το docbox το εχω εγκαταστησει). όταν προσπαθω να το ανοιξω μου βγαζει: The folder ‘scholarship/Reception…ics.pdf’ doesn’t exist τι να κανω; 4 χρόνια! Τι σχέση εχει το docbox με το dropbox; να ανοιξεις ενα νεο θεμα και να ρωτήσεις εκεί βοήθεια αλλα ακομα καλυτερα σου προτείνω να ζητήσεις να σου στειλουν το email με pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις