Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(καταρχας δεν ξερω εαν ειμαι στην σωστη ενοτητα....... εαν οχι παρακαλω καποιον moderator να το μεταφερει)

το προβλημα υπαρχει εδω και καιρο και δεν διορθώθηκε ουτε μετα απο format. και το κανει και στα windows 8 που ειχα πριν και στα 7 που εβαλα τωρα. οταν ειχα τα 8 δεν μου δουλευε η λειτουργεια αδρανοποιησης - αναμονης. πηγα κοιταξα κατι ρυθμισεις στο πινακα ελεγχου και στο bios αλλα δεν αλλαξα κατι. και παραδοξως μετα απο 1 ωρα περιπου (δεν μετρησα ακριβως) έμπαινε απο μονο του σε αναμονη. αυτο δεν με πειραζει. ισα ισα μου αρεσε αλλα μετα απο λιγο καιρο αντι να μπει σε αναμονη εκανε επανεκκινηση και δεν λειτουργουσε τιποτα. ουτε το ποντικι ουτε το πληκτρολογιο ουτε η οθονη ουτε καμια ένδειξη απο τον σκληρο αλλα παρ'ολα αυτα το led power on ηταν αναμενο και τα ανεμηστηρια δουλευαν. αναγκαζομουν λοιπον να τον κλεινω απο το κουμπι και οταν τον ξαναανοιγα τον εβρησκα στην κατασταση που τον αφησα. δηλαδη με τα προγραμματα ανοιχτα. χτες που περασα τα 7αρια μου το ξαναεκανε μονο που μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να ανακτησει την προηγουμενη κατασταση στην οποια βρισκοταν και εκανα κανονικο start up. κατι για το bios μου μυριζει αλλα δεν ξερω που να κοιταξω.

επεξεργαστης: E7200

μητρική: P5KPL-VM

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Και εμενα το κανει στα 8αρια. Κατι παιζει με την μητρικη μαλλον..</p>

Edit: σημερα το ξαναεκανε και οταν τον ανοιξα καηκε η μητρικη!

Επεξ/σία από panos-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...