.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αν ο φιλος μιλαει για το e-shop δεν το θεωρω καθολου απιθανο. Εγω πηγα να παρω μια τοστιερα και ζητησα να δω το κουτι πριν το πληρωσω και μου λεει ο υπαλληλος: μην το ανοιξεις ομως! πληρωνω παω σπιτι το ανοιγω προσεχτικα (ουτε τα χαρτονια μην τσακισω) και βλεπω οτι δε μου εκανε σε θεμα μεγεθους) την επομενη μερα την πηγα πισω επιστροφη ως μη ελλατωματικο χωρις κανενα προβλημα στον ιδιο υπαλληλο!!! Οποτε δε μου φαινεται περιεργο το οτι δεν ανελαβαν ευθυνη ακομα και μπροστα τους που το ανοιξες αφου και μενα θα με βαραγαν αν ανοιγα το κουτι πριν πληρωσω! Εκεινοι μπορει και απλα να σου πουν θα το στειλουμε στην εταιρια και βλεπουμε...... (ασχετα αν το προϊον καλυπτεται απο DOA!!!)
mpampis2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Βασικα δεν ηταν αυτο που ηθελα Το εδειχνε αλλιως στην εικονα στο site Αλλα θεωρω χοντρο το οτι δεν εχω φυγει απο το μαγαζι, το τσεκαρω οπτικα (ουτε καν το ανοιξα) μπροστα τους, και βλεπω οτι δεν ειναι αυτο που θελω, και αρνουνται να το παρουν πισω με χαζες δικαιολογιες του τυπου "..δυστυχως δεν δεχομαστε επιστροφες.." κλπ Εννοειτε οτι εγινε χαμος, άλλα το ερωτημα ειναι, γιατι να καθομαι να χαλαω τη ψυχικη μου υγεια με το καθε ηλιθιο? Στο πελατη μου (πριν χρονια αυτη η ιστορια) ειχε προβλημα το ΜΒ, δεν δουλεψε ποτε, και αρνουνταν να το αντικαταστησουν με εξισου ηλιθιες δικαιολογιες
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καταρχήν νομικά έχεις κάθε δικαίωμα να επιστρέψεις μη ελλατωματικό προϊόν χωρις καν να τους πεις τον λόγο και να πάρεις είτε πιστωτικό, είτε τα χρήματα σου. Και μάλιστα το αναφέρουν και στην σελίδα του e-shop μόνοι τους!!! Ακόμα πιο ελευθερα είναι τα πράγματα στα ηλεκτρονικά καταστήματα.
mpampis2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Οπως ακριβως το λεει ο Νικος ειναι άλλα ελα που στη πραξη θα σου σκασει και ο καθε πονηριδης κουτοπονηρος και θα προσπαθει να σε βγαλει κουλο.. Τι να πω ρε παιδια Ετσι ειναι η αγορα δυστυχως Εχει επαγγελματιες και εχει και τυχαρπαστους αλεξιπτωτιστες Στη κριση μας ειναι πια ποιον θα υποστηριξουμε και που θα δωσουμε τα ωραια τα ευρω μας εστω και εαν ειναι να πληρωσουμε 4-5 ευρω παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα