Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σχετικά παλιό laptop ενός φίλου και του πέρασα windows 7. Δεν έχω βρει όμως drivers για WLAN και για γραφικά. Έψαξα με το μοντέλο αλλά δεν βρήκα και τίποτα, υπάρχει μήπως κάποιο πρόγραμμα να το τρέξω και να μου πει ακριβώς τι κάρτες (δικτύου, γραφικών κλπ) έχει μέσα ώστε αν βρω drivers?

Δημοσ.

Κατέβασε το Unknown Device Identifier, βλέπεις πως στην σελίδα δίνει έμφαση στο pnpid;; Βρες της κάρτες στην λίστα και εμφάνισε τα και εσύ, το πρόγραμμα έχει λειτουργίες για να βρεις driver βάση αυτού, αν δεν τα καταφέρεις μόνος σου δώσε μας το pnpid.

Μπορείς να τα βρεις και μέσου της διαχείρισης υλικού αλλά με αυτόν τον τρόπο σου τα βγάζει όλα πολύ ποιο εύκολα. 

Δημοσ.

Βρήκα για το WLAN όμως δεν βρίσκω για τα γραφικά. Δεν ξέρω αν έχει αυτόνομη κάρτα μέσα το laptop απλά βλέπω με κόκκινο το chipset Intel 5 series/3400 series Chipset Family HECI Controller με pnpid VEN_8086&DEV_3B64&SUBSYS_FF1E1179&REV06

Δημοσ.

Το έβαλα και τώρα δίχνει ότι είναι εγκατεστημένοι όλοι οι drivers, όμως ακόμα τα γραφικά φαίνονται χάλια σαν να μην έχει εγκατασταθεί ο driver της κάρτας γραφικών η οποία δεν μπορώ να βρω ποια είναι.

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάνε στην επιλογή ανάλυση οθόνης,μπορεί το πρόβλημα να είναι ότι είναι απλά σε χαμηλή ανάλυση.

Πες και το μοντέλο να ψάξουμε τι παίζει μπορεί να μην έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών και να είναι μόνο με το chipset. 

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάνε στην επιλογή ανάλυση οθόνης,μπορεί το πρόβλημα να είναι ότι είναι απλά σε χαμηλή ανάλυση.

Πες και το μοντέλο να ψάξουμε τι παίζει μπορεί να μην έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών και να είναι μόνο με το chipset. 

Τελικά πήγα στη διαχείριση εργασιών και εκεί πέρα που λέει τυπικός προσαρμογές VGA πάτησα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης έκανε επανεκκίνηση και τώρα είναι έτοιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...