Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα,

Ενας φιλος αποφασισε να αγορασει για πρωτη φορα υπολογιστη για το σπιτι και

ψαχνει κατι σε φορητο και σε πολυμηχανημα πακετο.

Η χρηση που θα κανει ειναι γενικη χρηση ιντερνετ (facebook,skype κτλ..) καθως

και εφαρμογες γραφειου λογω δουλειας του..

Νομιζω οτι ολα πλεον εχουν μεσα μικροφωνο και καμερα ετσι δεν ειναι ?

Σε διαστασεις οθονης στις 15,6 λογικα αν υπαρχει ακομα αυτη η διασταση..

Τον ενδιαφερει επισης να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερο σκληρο δισκο για να μην

κουβαλαει μαζι του εξωτερικους..

Θελει ναι παιζει κανενα παιχνιδακι που και που, τυπου ιντερνετ,

αλλα να μην βριζει επειδη σερνεται :P

Το ποσο που θελει να δωσει max και για τα 2 ειναι 1000€...

Μαρκες Dell Toshiba λογω αξιοπιστιας αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πειτε μου..

Ειμαι σιγουρος οτι καλυπτεται και με πολυ λιγοτερα και του ειπα να του δωσω

2 επιλογες μια μεχρι τα 1000 και μια πιο οικονομικη λυση οποτε οποιος μπορει να με

βοηθησει ας το κανει εδω..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Παιχνιδάκι τύπου ίντερνετ, εννοείς παιχνίδια που παίζουμε σε browsers ή online παιχνίδια όπως Call of Duty κτλ; Αν εννοείς το πρώτο, ισχύουν τα παρακάτω:

Για τόσο ελαφριά χρήση κάνουν όλα τα λάπτοπ. Ακόμη κι αυτά των 300 ευρώ. Αλλά τα φθηνά συνήθως έχουν μικρούς (320GB) σκληρούς. Μπορεί ο φίλος σου να πάρει ξεχωριστά έναν σκληρό 1-2TB.

Φθηνά (300ε +) Laptop: εδώ

Φθηνά (390ε +) laptop με Core-I: εδώ

Προτεινόμενο (από εμένα) φθηνό: εδώ (400ε)

Σκληροί 1TB (από 67ε) : εδώ

Σκληροί 2TB (από 162ε): εδώ

Προτεινόμενο από εμένα: εδώ (1TB - 80ε)

Γενικά, αν θέλει Dell απλό, ας κάνει search στο skroutz.gr το (Dell) "3521". Αν θέλει κάτι περισσότερο μεταλλικό κι όχι πλαστικό: "5521". Αν θέλει κάτι επαγγελματικό, που να παίρνει docks, extra μπαταρίες, express cards, υποστήριξη και δικτύων 3g, τριετή εγγύηση κτλ, πάει σε: Latitude "E5530" ή "Ε6530" (η πιο premium έκδοση, με περισσότερο μέταλλο). Αλλά οι τιμές των latitude πάνε πολύ πιο πάνω.

Υπόψιν: υπάρχουν κάποια laptop σε 17" που μπορούν να πάρουν και 2 σκληρούς δίσκους. Σε 15.6" δεν νομίζω.

Πολυμηχάνημα θέλει inkjet ή laser; Αν πρόκειται να το χρησιμοποιεί πολύ, καλύτερα κάποιο laser (και δεν έχω ιδεά πιο να προτείνω).

Προσθήκη στο αρχικό μήνυμα: Μόλις είδα: αυτό

Νομίζω πως είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ο φίλος. Επεξεργαστής Core-I δεύτερης γενιάς, με αυθεντικά Windows και 1TB σκληρό. Η Lenovo θεωρείται αρκετά αξιόπιστη εταιρία.

Δημοσ.

Οσον αφορα το πολυμηχανημα, ειχα αγορασει πριν απο 2 χρονια το hp 1050 και εκανε αψογα την δουλεια του.

Μετα μου εδωσε ενας φιλος το αμεσως επομενο μοντελο, hp 2050, και δεν εχω θεμα για πανω απο 2 χρονια.

Εφοσον λαπτοπ + πολυμηχανημα τα θελει για απλη χρηση, δεν αξιζει να δωσει πανω απο 700ευρω συνολικα.

Δημοσ.

παιδια θελει δισκο 500gb το λιγοτερο μην μου βαζετε προσφορες με 320αρη..

μυνηματα της μορφης του geopolit με 2 προτασεις θα με βοηθουσαν περισσοτερο..

ty ;)

1 φτηνο με 500αρη και ξεχωριστη vga και 1 ακριβοτερο με 750αρη~1ΤΒ και καλυτερες επιδοσεις για να συγκρινει

βαλτε και κανα πολυμηχανημα το πολυ μεχρι 120€...

Δημοσ.

δεν ξερω...απο αυτα ειμαι παντελως ασχετος...εχει lazer εγχρωμο με 120€ ?

βασικα Inkjet πειτε μου..

Δημοσ.

Για πολυμηχάνημα, από hp υπάρχει η σειρά Deskjet Ink Advantage που παίρνει μελάνια της σειράς 655 και νομίζω πως είναι από τα οικονομικά...
Εδώ η σύγκριση των μοντέλων Ink Advantage. Το 3525 ξεκινάει από 82.30ε, το 5525 από 120ε, το 4615 από 88.50ε και το 4625 από 108.50ε.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια θελει δισκο 500gb το λιγοτερο μην μου βαζετε προσφορες με 320αρη..

μυνηματα της μορφης του geopolit με 2 προτασεις θα με βοηθουσαν περισσοτερο..

ty ;)

1 φτηνο με 500αρη και ξεχωριστη vga και 1 ακριβοτερο με 750αρη~1ΤΒ και καλυτερες επιδοσεις για να συγκρινει

βαλτε και κανα πολυμηχανημα το πολυ μεχρι 120€...

για μεγαλύτερο σκληρό σε 3521 https://www.skroutz.gr/s/3349832/Dell-Inspiron-15-3521-i5-3337U-4GB-1TB-Linux.html σχετικά με το πολυμηχάνημα θα προτιμούσα από τα 2 που αναφέρεις το hp του πλαισίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...