Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ενα gifακι

Πετραν με το Joy παιζεις φανταζομαι ακομη ε; Ειδα τιμες για τις παρουσες τιμονιερες και μου εφυγε το καφασι.. :P

Δημοσ.

Πετραν με το Joy παιζεις φανταζομαι ακομη ε; Ειδα τιμες για τις παρουσες τιμονιερες και μου εφυγε το καφασι.. :P

εχω παρει την thrustmaster, και μαλιστα και την πρωτη φουρνια, η οποια τοτε εκανε αρκετα ακριβοτερα. αν θυμαμαι καλα, μου ειχε κοστισει λιγο πιο ακριβα απο την ιδια την κονσολα, ενω αυτη τη στιγμη τη βρισκω στο amazon 375e στην πορτα μου.

ειναι καλη και κανει και για pc. θα ελεγα οτι ειναι αγορα με οριζοντα. εαν την παρεις, σου προτεινω να παρεις μαζι και το αγωνιαρικο GTE τιμονι ( http://www.amazon.co.uk/Ferrari-Wheel-Add-On-Challenge-Edition/ )

Δημοσ.

Ρε συ ριξε ενα λινκ με αυτο που ειπες για το Site της Turn 10 και τις ανταμοιβες να ριξω καμμια ματια αν δεν ειναι κοπος.

Δημοσ.

Ρε συ ριξε ενα λινκ με αυτο που ειπες για το Site της Turn 10 και τις ανταμοιβες να ριξω καμμια ματια αν δεν ειναι κοπος.

πηγαινε εδω: https://rewards.forzamotorsport.net/en-us/redeem

και κανε sign-in.

απο οτι ειδα, το forza 5 μου εχει δωσει μεχρι στιγμης ..... 12,500,000 credits (!!!) μεσα απο αυτη τη διαδικασια.

ομως εγω εχω παιξει ολα τα games που μετραει το app (forza2/3/4/horizon/5), οποτε ειμαι tier 7.

καποιος που εχει ασχοληθει λιγοτερο, ειναι εντελως λογικο να παιρνει λιγοτερα, αφου οι αμοιβες οριζονται βαση των tiers.

ριξε επισης μια ματια στο pull down menu που λεει "REWARDS -> OVERVIEW", ωστε να παρεις ενα αναλυτικοτατο καταλογο με το τι μπορεις να κανεις ωστε να ανεβασεις το forza rank σου για να παιρνεις μεγαλυτερες αμοιβες.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη Ε3 για μενα προσωπικα, αφου να φαντασστειτε την εκοψα στη μεση για να βαλω να κατεβαινει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ε3 ΠΟΤΕ

**** ΔΩΡΕΑΝ DLC: LASER SCANNED NURBURGRING ****

και μαζι, ενα boost pack με 5 πραγματικα εικονικα αυτοκινητα

1989 Audi #4 Audi 90 quattro IMSA GTO
1967 Brabham BT24
2013 Ford Formula Ford EcoBoost 200
1939 Maserati 8CTF
1956 Lotus Eleven

7LyCdPV.jpg
STVOsQC.jpg
ABIHnoq.jpg
uCY29vr.jpg
m0lsp7e.jpg

το NURBURGRING "ζυγιζει" 2.8GB και μπορειτε να το κατεβασετε τωρα αμεσως!

**υπενθυμιζω κιολας οτι τοσο το Forza5, οσο και το Forza5 car pass ειναι σε καλη προσφορα στο gold αυτη τη στιγμη, για οσους τυχον δεν το εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι ρε daydreamer... ειμαι ας πουμε σε μια ηλικια που ξερω τι ακριβως μου αρεσει και ποτε και που. με το που ειδα τον Νταν να χαμογελαει, ηξερα ακριβως τι θα πει. το ειχα γραψει και προφητεια στο gaf τι θα συμβει ακριβως. στο μονο που επεσα εξω ειναι οτι υπολογιζα οτι ο νταν θα εμπαινε στην πιστα με κολιδια και με burnouts ;D

παμε και

T10 DEVELOPER WALKTHROUGH: THE RING

• Like 3
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H T10 συνεχιζει το πολυ καλο killstreak που εχει! ετσι σημερα, στη gamescom, εκτος απο το ρολο του "μπαμπα" στο horizon2 και την playground games, ο Dan δεν εχασε την ευκαιρια να κανει -για μια ακομα φορα- το κομματι του:

Ενα σετ με πολυ ειδικα αυτοκινητα:

2014 Renault Spark SRT_01E

e507bc6a-2d9d-42cf-a37d-2852ec00e7ce.jpg

Οπως ισως ξερετε μερικοι, τον Σεπτεβριο ξεκιναει το Πρωταθλημα της Formula E (electric)

ειστε ηδη ετοιμοι ;)

2014 Rolls-Royce Wraith

46495eef-109c-479b-bf8e-ca12d178e271.jpg

Παγκοσμια αποκλειστικοτητα, Rolls Royce.

2014 Infiniti Q50 Eau Rouge

cdcd03a1-864d-4170-8da0-1e923fa82615.jpg

Το μοναδικο στον κοσμο, και χειροποιητο, πρωτοτυπο EAU ROUGE, βασισμενο στο νεο infinity Q50 (βλεπε απο κατω), στο οποιο τοποθετησανε κινητηρα απο skyline GT-R, και πηρε το ονομα του απο την γνωστη στροφη στη Spa. project red bull racing.

2014 Infiniti Q50S

27f1e8c7-e066-4685-9a73-b418cda156a7.jpg

2015 Ford Mustang GT

c0973ad6-663c-4b5b-a997-6ee20beb07b0.jpg

Kαθως και το γνωστο μας 2013 Opel Astra 1.6 , Top Gear Edition.

Αυτα, μαζι με τα παρακατω:

Imagine yourself a celebrity and hit the Top Gear Test Track, because the most recent “reasonably-priced car” has arrived in Forza 5. Can you carry enough momentum through Hammerhead to hit top speed as you swing wide into The Follow-Through? Will you gamble and cut the corner onto the back stretch or play it safe? Will you keep all four wheels on the road as you finish strong through Gambon? The Vauxhall Astra 1.6 Tech Line is a sturdy car with peppy acceleration and a comfortable ride. It’s no race car, but when you envision yourself setting your best time on the track after having been coached by The Stig and having to face Jeremy Clarkson in front of the cameras, it might just seem like it.

Wheel Improvements

This content update also adds some crucial improvements to functionality in Forza Motorsport 5. These include improved livery caching as well as some general improvements for the Thrustmaster and MadCatz wheels that are currently available for Xbox One and Forza Motorsport 5. These improvements have been designed to increase the feel and performance of both of these wheels when playing with Forza Motorsport 5.

Formula E contest

Starting today, we’ve got a brand new Rivals event running, starring the 2014 Renault Spark SRT_01E. You can take control of the Formula E car in this Rivals event running on the Long Beach East Circuit and the fastest overall time will win two pair of VIP tickets to the Formula E championship race in Berlin, Germany on May 30, 2015. These VIP tickets will get you access to the VIP-only “Emotion Club,” Formula E’s exclusive hospitality area, where the winners will be able to mingle with drivers and team owners, as well as top-class grandstand-level viewing, and more. (Please note that transportation and hotel is not included with this prize).

ΟΛΑ FREE DLC για ολους, διαθεσιμα ηδη

;)

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

και ενα συγκριτικο video του forza motorsport 5 -του 2013 πλεον παρακαλω-  με το ακομα αναμενομενο Pcars (pc version)

pagani @ spa

τα συμπερασματα δικα σας...

και μια υπενθυμιση: φετος, το 2015 παρολο που δεν εχει ανακοινωθει τιποτα, περιμενουμε το forza motorsport 6 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...