p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 car pack μαρτιου - Alpine stars pack μιας και υπαρχουν αρκετοι πλεον, εαν θελετε σκαρωνουμε κανα asynchronous event (πχ laptime trial) για αρχη και βλεπουμε..
p3tran Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 April Car Pack (early leak) οσο για event, θα κατσω το σ/κ να σκαρωσω κατι να κανουμε. 1
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μιας και υπαρχουν αρκετοι πλεον, εαν θελετε σκαρωνουμε κανα asynchronous event (πχ laptime trial) για αρχη και βλεπουμε.. Nαι σκαρωσε γιατι εγω το ψηνω να το σπρωξω το παιχνιδι με το multiplayer που εχει ...Τι το ψηνω δηλαδη που εχει αρχισει και ροδιζει .. 1
p3tran Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ολα εχουν να κανουν με ποιους παιζεις. προσωπικα ευχαριστιεμαι τις κυριακες ενα online πρωταθλημα forza που συμμετεχω, πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο game αυτη τη σεζον. εσενα μαλλον σε βαζει με παιχτες του battlefield, οδηγους τανκς και μαουνιερηδες ok λοιπον, παμε ενα πρωτο event (το οποιο ταυτιζεται με ενα ξενο πρωταθλημα που τρεχει, και προχωραμε μετα σε δικη μας version) Cars: C class American Muscle. Tracks: -Sebring Short -Laguna Seca Πιθανα αυτοκινητα:1971 AMC Javelin-AMX1960 Chevrolet Corvette1964 Chevrolet Impala SS 409 - DLC1966 Chevrolet Nova SS - DLC1969 Chevrolet Camaro SS Coupe1969 Chevrolet Nova SS 3961967 Chevrolet Corvette Stingray 4271970 Chevrolet El Camino SS 4541970 Chevrolet Corvette Z(ed)R-11970 Chevrolet Camaro Z(ed)281970 Chevrolet Chevelle SS-4541969 Doge Charger R/T - DLC1970 Dodge Challenger R/T1969 Ford Mustang Boss 3021965 Ford Mustang GT Coupe - DLC1971 Ford Mustang Mach 1 - DLC1970 Mercury Cougar Eliminator1968 Oldsmobile Hurst/Olds 4421971 Plymouth Cuda 426 HEMI1969 Pontiac Firebird Trans Am1969 Pontiac GTO Judge Οριο βελτιωσης: C500 ============================================================== -επιλεγουμε οποιο αμαξι θελουμε, το βελτιωνουμε οπως θελουμε, σε ο,τι θελουμε με μοναδικο περιορισμο να μην ξεπερναει την κορυφη της C κατηγοριας, αρα C500, all free. -ο πιο ευκολος τροπος να δεις τι κανεις σε σχεση με τους αλλους ειναι: αφου ετοιμασεις το αμαξι που θες, πας στο "RIVALS", επιλεγεις κατηγορια C, επιλεγεις μια απο τις δυο πιστες που τρεχουμε, πας leaderboards, friendlist και διαλεγεις οποιον θες, ειτε για να δεις το replay του ειτε για να τρεξεις εναντιον του ghost του. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από p3tran
p3tran Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλα μιλαμε για τρελο αρμεγμα!!!!!! νομιζω εισαι εκτος θεματος? και 3-4 μηνες πισω στα <<νεα>>? ============================================================ on-topic: βγηκε το update, 433mb. προσθετει ολα τα νεα αυτοκινητα στο παιχνιδι. επιπλεον, παρατηρησα μεχρι στιγμης δυο αλλαγες: α) πλεον οταν ειμαστε στο μενου "buy car", οσα αυτοκινητα ηδη εχουμε, εχουν απο κατω ενα εικονιδιο "roster", για να αποφευγουμε διπλες ασκοπες αγορες. β) ο,τιδηποτε αυτοκινητο εχει προελθει απο DLC, ειτε car pack ειτε VIP λογαριασμο κλπ κλπ, πλεον οταν ανοιξετε το παιχνιδι θα δειτε οτι εχει ενα πρασινο "free" πανω δεξια. δηλαδη πλεον δεν χρειαζεται να ξοδευουμε credits για τα αυτοκινητα που αγορασαμε με αληθινα $$ (αυτονοητο αλλα μετα απο τοσα (7) χρονια αλλαξε μολις τωρα) edit: c500 muscle car (wip) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από p3tran 1
spartan29gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Για πιο λογο ειμαι εκτος θεματος?ολλα αυτα τα πακετακια με τα car pack που ανεβαζεις για να δουμε,τι ειναι ρε πετραν?τζαμπα πραγμα? Υ.Γ Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα αμαξια που πρεπει να αγορασεις,προυπηρχαν ειδη στο φορτσα 4!!!!.Οπωτε μολις στο καλο βγει η συλλεκτικη(με ολα τα dlc), την χτυπας και εισαι και πρωτος μαγκας και απο επανω. Υ.Γ 2 Απο την αλλην ομως κανεις δεν αμφισβητει οτι το παιχνιδι ειναι πανεμορφο!!!και ειναι ενας απο τους σοβαροτερους λογους για να παρει καπιος xbox-one.
Millennium Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EueiHMgNY0o
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Για πιο λογο ειμαι εκτος θεματος?ολλα αυτα τα πακετακια με τα car pack που ανεβαζεις για να δουμε,τι ειναι ρε πετραν?τζαμπα πραγμα? Υ.Γ Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα αμαξια που πρεπει να αγορασεις,προυπηρχαν ειδη στο φορτσα 4!!!!.Οπωτε μολις στο καλο βγει η συλλεκτικη(με ολα τα dlc), την χτυπας και εισαι και πρωτος μαγκας και απο επανω. .......... :D Τι να πω? μαλλον ειναι της μοδας να εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ με κατι και να μιλας με σιγουρια για αυτο... γιαααα δειξε μου ρε spartan29gr -που εισαι "πρωτος μανγκας"- ποια ειναι η <<συλλεκτικη(με ολα τα dlc)>> του FORZA που αγορασες? σε ποιον υπνο ακριβως?? γιατι ακομα και η game of the year edition του forza 4, περιεχει μεσα μονο τα 21 **FREE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ** αυτοκινητα, τα οποια μπορει να κατεβασει οποιοσδηποτε παρει το forza 4 ακομα και μεταχειρισμενο ΔΩΡΕΑΝ δεν περιεχει ΚΑΝΕΝΑ απο τα paid DLC, ουτε φυσικα το porsche pack ουτε τιποτα αλλο απο 15 dlc πακετα που βγηκανε. αντε σχετικε μου!!! επισης, στο forza 5, ακομα και να μην αγορασεις ουτε ενα πακετο με αυτοκινητα, ουτε ενα σκετο αυτοκινητο, ΟΛΑ τα νεα μοντελα ερχονται και προστιθενται στο παιχνιδι σου σαν αντιπαλοι, φρεσκαρωντας ετσι την ποικιλια αντιπαλων ακομα και στο single player game. κακο αυτο ε? χωρια φυσικα τα free cars που κατα καιρους δινονται (ειπαμε, 21 free cars στο forza 4, 3 ηδη στο forza 5 και μια laser scanned πιστα, η road america) αρμεγμα ε? ποσο δικιο εχεις...... το ξερεις καλα το παιχνιδι...
lebron15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεν έχω one, αν είχα, το FM5 ίσως να ήταν ο πρώτος μου τίτλος και αυτός που θα έλιωνα αυτή την εποχή, ωστόσο το παιχνίδι βλέπω πως είναι φτωχό χωρίς πολλές επιλογές, είναι λίγο αδικαιολόγητο να έχει τη μισή ποσότητα από τον προκάτοχό του. Δε με πειράζει τόσο πολύ το πετσοκόψιμο των αυτοκινήτων όσο των σιρκουί, 14-15 πίστες είναι πάρα πολύ λίγες και όταν στο προηγούμενο έχεις στο roster σου Nurbugring και Suzuka, τι να πω; Αυτές τις δύο δεν τις κόβεις με τίποτα.
spartan29gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) :D Τι να πω? μαλλον ειναι της μοδας να εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ με κατι και να μιλας με σιγουρια για αυτο... γιαααα δειξε μου ρε spartan29gr -που εισαι "πρωτος μανγκας"- ποια ειναι η <<συλλεκτικη(με ολα τα dlc)>> του FORZA που αγορασες? σε ποιον υπνο ακριβως?? γιατι ακομα και η game of the year edition του forza 4, περιεχει μεσα μονο τα 21 **FREE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ** αυτοκινητα, τα οποια μπορει να κατεβασει οποιοσδηποτε παρει το forza 4 ακομα και μεταχειρισμενο ΔΩΡΕΑΝ δεν περιεχει ΚΑΝΕΝΑ απο τα paid DLC, ουτε φυσικα το porsche pack ουτε τιποτα αλλο απο 15 dlc πακετα που βγηκανε. αντε σχετικε μου!!! επισης, στο forza 5, ακομα και να μην αγορασεις ουτε ενα πακετο με αυτοκινητα, ουτε ενα σκετο αυτοκινητο, ΟΛΑ τα νεα μοντελα ερχονται και προστιθενται στο παιχνιδι σου σαν αντιπαλοι, φρεσκαρωντας ετσι την ποικιλια αντιπαλων ακομα και στο single player game. κακο αυτο ε? χωρια φυσικα τα free cars που κατα καιρους δινονται (ειπαμε, 21 free cars στο forza 4, 3 ηδη στο forza 5 και μια laser scanned πιστα, η road america) αρμεγμα ε? ποσο δικιο εχεις...... το ξερεις καλα το παιχνιδι... Θα με τρελανεις και απο επανω?σου ειπα εγω οτι εχω στην κατοχη μου καμια συλλεκτικη εκδοση για το χβοχ ονε?αλλα δυστυχως βιαστηκες να με κρινεις χωρις να καταλαβεις το νοημα σε αυτο που εγραψα. Υ.Γ Εγω μιλησα για την μελλοντικη εκδοση που θα βγαλει σιγουρα η microsoft για το forza 5!!(game of the year edition)!αλλα αντι για αυτο με χαρακτηρισες ασχετο και με προσβαλες αδικως. Δεν έχω one, αν είχα, το FM5 ίσως να ήταν ο πρώτος μου τίτλος και αυτός που θα έλιωνα αυτή την εποχή, ωστόσο το παιχνίδι βλέπω πως είναι φτωχό χωρίς πολλές επιλογές, είναι λίγο αδικαιολόγητο να έχει τη μισή ποσότητα από τον προκάτοχό του. Δε με πειράζει τόσο πολύ το πετσοκόψιμο των αυτοκινήτων όσο των σιρκουί, 14-15 πίστες είναι πάρα πολύ λίγες και όταν στο προηγούμενο έχεις στο roster σου Nurbugring και Suzuka, τι να πω; Αυτές τις δύο δεν τις κόβεις με τίποτα. Μην τα λες αυτα ρε φιλε!!!θα σε ακουσει ο πετραν και θα σε βγαλει και εσενα ασχετο. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2014 από spartan29gr
p3tran Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 spartan, - KANENA FORZA, δεν βγαινει στο τελος "συλλεκτικη εκδοση", που να περιεχει μεσα τα paid dlc. ουτε ενα, ποτέ! - Οι "συλλεκτικες", oι limited collector's edition εκδοσεις των FORZA, βγαινουν μονο την πρωτη μερα,, και περιεχουν καποια εξτρα πραγματα απο τις regular εκδοσεις. αυτα τα εξτρα πραγματα μαλιστα, συνηθως/παντα ΔΕΝ δινονται ποτε στις υπολοιπες εκδοσεις ουτε σαν εξτρα πληρωτο dlc. το να λες λοιπον αυτα που λες, απλα δειχνει οτι δεν ξερεις καθολου μα καθολου πως παει το forza και τι προσφερει. ΟΟΟΟΣΟ και να περιμενεις για "game of the year edition", αυτη εαν/οταν βγει, θα περιεχει μονο τα free dlc, και οχι τα paid dlc. αυτο που εγραψες λοιπον, δεν ισχυει (δεν ισχυσε ποτέ, για κανενα forza). το καταλαβες και πριν, στο γραφω και τωρα αναλυτικοτερα. lebron απο "επιλογες" το παιχνιδι ειναι υπερπληρες, οσο για την "ποσοτητα", νομιζω δεδομενου οτι τοσο τα αυτοκινητα αλλα οσο και οι πιστες, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν παρθηκαν απο την προηγουμενη κονσολα και πορταριστηκαν, αλλα ολα μοντελοποιηθηκαν απο την αρχη, το υλικο δεν ειναι καθολου λιγο. 14 laser scanned πιστες και 200 αριστα μοντελοποιημενα οχηματα, για να θυμομαστε κι ολας τι λεμε "λιγο"... αν παιξεις στις καινουργιες πιστες, συντομα θα καταλαβεις γιατι λειπουν ΟΛΕΣ οι παλιες. συμφωνω για ring και suzuka (και αλλες πολυ καλες που υπηρχαν) αλλα φιλε μου αλλη φαση το λεηζερ σκαν. καποια στιγμη, οταν ειναι ετοιμες, θα μπουνε παλι και αυτες στη νεα τους μορφη. ηδη μπηκε η road america πριν 15 μερες. μεχρι τοτε, ας μην ξεχναμε οτι προστεθηκαν νεες πιστες στο roster, καποιες που τις ζητουσε η κοινοτητα του forza για χρονια (buthurst, spa) και καποιες αλλες που ειναι πολυ καλες ειδικοτερα για τα μονοθεσια (yas marina, indy) , τα οποια μονοθεσια (formula1, indy, openwheelers) επισης για πρωτη φορα ερχονται στο forza. τα παραπανω ειναι αρκετα για απειρες ωρες ενασχολησης για καποιον που γουσταρει. αν θες τη γνωμη μου στο τι λειπει, λειπουν καποια features οπως τα tuning/paintjob marketplaces των παιχτων (πλεον στα βγαζει με γενικο search και συγκριτικα ειναι μπαχαλο) και η δυνατοτητα να φτιαχνεις ΑΝΟΙΧΤΑ lobby στο online. τωρα στο online, ειτε πας σε hoppers (πχ που γκρινιαζει ο kostadinos77 πιο πανω) ειτε κανεις lobby, αλλα θα πρεπει να καλεσεις και τον κοσμο. παρ'ολα αυτα, γνωμη μου ειναι οτι το forza5 αποτελει ευκολα-πανευκολα το καλυτερο racing game αυτη τη στγμη παντου, σε ολες τις πλατφορμες. 2
spartan29gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Για κανε μου μια σουμα ρε πετραν!!!αυτην την στιγμη το παιχνιδι με τα δωρεαν αμαξια που εχει δωσει κατα καιρους η turn 10 μεσα απο τα updates!!!!σε πιον αριθμο εχουν φτασει?
lebron15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Κοίτα, γενικά είμαι των racing games και γνωρίζω πως το PC είναι το καλύτερο για τέτοια παιχνίδια, αλλά επειδή χρειάζεσαι πολλά λεφτά για αξιοπρεπές PC gaming και το ότι βαριέμαι να τρέχω για αναβαθμίσεις κάθε λίγο και λιγάκι αρκούμαι στις κονσόλες. Προλογίζω με το από πάνω, θέλοντας να πω πως είναι πολύ λίγο για το απόλυτο racing games της κονσόλας να διαθέτει μόνο 14 πίστες, δεν ξέρω πόσο δύσκολο και πολυδάπανο είναι να φτιαχτούν με τη μέθοδο που αναφέρεις, σε πιστεύω πάντως, εντούτοις εμένα προσωπικά δε με καλύπτει, σε μία εβδομάδα θα έχω βαρεθεί. Όσο για τις υπόλοιπες πίστες που θα μπουν μετ'έπειτα στο παιχνίδι θα μπουν με free DLC ή με επιπληρωμή; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο αρχίζει και χάνεται η μπάλα. Και το '15-'16 θα βγει Forza 6 που θα πρέπει να σκάσεις το πενηντάρι συν τα DLC πάλι; Το ίδιο και για το '17-'18; Τώρα που το σκέφτομαι σαν να συμφέρει πιο πολύ το PC gaming. Αντικίνητρο επίσης για εμένα είναι η φτώχη υποστήριξη στις τιμονιέρες γενικά και σε αυτές τις Logitech ειδικά που είναι vfm. Για να μην παρεξηγηθώ, 360 έχω και μόνο και το one μου φαίνεται οριακά καλύτερη πρόταση προς το παρόν( MS πέτα το kinect),ωστόσο δεν γίνεται να μην αναφέρω αυτά που σε εμένα φαίνονται κακώς κείμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα