konstantinos77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οταν τρεχω Multiplayer παντα συμβαινει οσοι ερχονται απο πισω μου να με πετανε εξω να γυρνανε γυρω γυρω καμια 10αρια αυτοκινητα αλλα ενω εγω να δυσκολευομαι να ξαναμπω στην πιστα οι υπολοιποι να το κανουν αμεσως και να εξαφανιζονται .Θελω να ρωτησω λοιπον πρωτον αν υπαρχει assist που σε επαναφερει αυτοματα και δευτερον αν γινεται οταν παιζω σε καποιο lobby να ισχυουν και να εφαρμοζονται τα ιδια assists σε ολους και οχι ο καθενας να βαζει τα δικα του .
cha0tic_George Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Στο online υπάρχουνε τα λεγόμενα 'μαλακισμένα' οι οποίοι σε κάθε εκκίνηση και γενικά οποιαδήποτε ευκαιρία βρούνε σε όλο τον αγώνα θα σε τρακάρουν για να χάσεις τον έλεγχο...θυμάμαι που είχανε πει πως αυτό θα το διορθώσουν στο x1 ανάλογα τι rep έχει ο κάθε παίχτης, θα σε βάζει στο ανάλογο λόμπι μαλ@κισμενα με μαλ@κισμενα, και σοβαρά άτομα με σοβαρά προς το παρόν δεν βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο μεγάλη ξενερα.
konstantinos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Στο online υπάρχουνε τα λεγόμενα 'μαλακισμένα' οι οποίοι σε κάθε εκκίνηση και γενικά οποιαδήποτε ευκαιρία βρούνε σε όλο τον αγώνα θα σε τρακάρουν για να χάσεις τον έλεγχο...θυμάμαι που είχανε πει πως αυτό θα το διορθώσουν στο x1 ανάλογα τι rep έχει ο κάθε παίχτης, θα σε βάζει στο ανάλογο λόμπι μαλ@κισμενα με μαλ@κισμενα, και σοβαρά άτομα με σοβαρά προς το παρόν δεν βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο μεγάλη ξενερα. Ναι αστα να πανε ,συνεχεια το ιδιο βιολι γινεται ...Ξεκινας στην ριχνει ο αλλος απο πισω και μετα χαλαει ο αγωνας .Βεβαια τωρα εχω βρει αλλο κολπο και βαζω assists ,γιατι απο οτι εχω καταλαβει ολοι με assists παιζουν στο Online ακριβως για να γινεται αυτος ο χαβαλες.Το καλο θα ηταν να βαλει destruction σε οσους σε χτυπανε απο πισω ή penalty ,αλλιως δεν γινεται ετσι δουλεια .
cha0tic_George Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ρε μαν ετσι ακριβώς γίνεται χαλάει ο αγώνας και χάνεις και τα βραβεία αν είσαι 1ος η 2ος 3ος, μπορεί ο άλλος να μην θέλει να μαλακιστει και να παίξει σοβαρά, ας κάνουνε με επιλογή να διαλέξεις που θα παίξεις, με μακακες για χαβαλέ να παίξεις συγκρουόμενα και αν γουστάρεις να τρέξεις σοβαρά σε άλλα λόμπι και να έχει πχ. λέω εγώ περιορισμό αν σε τρακάρει ο άλλος 3 φορές να τον πετάει αυτόματα κανονικά στην 1 φορά γιατί με μια φορά αν πέσει ο άλλος πάνω σου, σου χαλάει όλο το παιχνίδι αλλά θα μου πεις μπορεί και να πέσει και κατά λάθος και να φάει kick χωρίς να φταίει.Ότι και να είναι πάντως είναι πρόβλημα στο online του forza πιστεύω κάτι να κάνουν με το smart match που λέγανε προς το παρόν μόνο λόγια.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Xθες παλι επαιξα 1 ωρα στο multi παλι τα ιδια με τα ηλιθια ..Χανει αιγλη πολυ το game παντως απο αυτο αλλα πολυ φοβαμαι δεν θα ασχοληθει κανεις . Παρατηρησα το εξης στα tunes ,οτι καποιοι επιλεγουν κατηγορια D πχ mini cooper το οποιο μπορει να σηκωσει πιο πολυ βελτιωση σε 1-2 κατηγοριες(επιταχυνση ,φρενα) απο οτι για παραδειγμα ενα sciroco στην κατηγορια C με αποτελεσμα να γινεται πυραυλος .Μαλακια αυτο απο την στιγμη που σε lobbies δεν υπαρχει η απαιτηση να εχουν ολοι τα ιδια assists και ετσι ακομα και αν εγω με sciroco υπερτερω σε ολα τα υπολοιπα ,πραγμα λογικο,ο αλλος με Mini cooper αν πειραξει επιταχυνση-φρενα ή μονο επιταχυνση και βαλει assist στα φρενα μηδενιζει τα συγκριτικα πλεονεκτηματα του δικου μου οχηματος .
Zapee995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Xθες παλι επαιξα 1 ωρα στο multi παλι τα ιδια με τα ηλιθια ..Χανει αιγλη πολυ το game παντως απο αυτο αλλα πολυ φοβαμαι δεν θα ασχοληθει κανεις . Παρατηρησα το εξης στα tunes ,οτι καποιοι επιλεγουν κατηγορια D πχ mini cooper το οποιο μπορει να σηκωσει πιο πολυ βελτιωση σε 1-2 κατηγοριες(επιταχυνση ,φρενα) απο οτι για παραδειγμα ενα sciroco στην κατηγορια C με αποτελεσμα να γινεται πυραυλος .Μαλακια αυτο απο την στιγμη που σε lobbies δεν υπαρχει η απαιτηση να εχουν ολοι τα ιδια assists και ετσι ακομα και αν εγω με sciroco υπερτερω σε ολα τα υπολοιπα ,πραγμα λογικο,ο αλλος με Mini cooper αν πειραξει επιταχυνση-φρενα ή μονο επιταχυνση και βαλει assist στα φρενα μηδενιζει τα συγκριτικα πλεονεκτηματα του δικου μου οχηματος . Ποιο Forza πηγε καλα στο mutliplayer?? Online θα επαιζε καποιος με τη παρεα του μονο ή καποιος που ηταν αριστος με στημενο simulator. (που και σε αυτη τη περιπτωση θα επαιζε κανα rfactor). Εγω μπηκα εχθες για Drift...10 ατομα, ενα χαλια μαυρο..Και δε μιλαω οτι τρακαραμε στο drift με διαφορους αλλα για το οτι φρεναρεις και πριν στριψεις σε εχουν πεταξει εξω.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μα δεν σου κανει εντυπωση οτι ερχονται παντα οι αλλοι απο πισω και σε πετανε εξω απο την πιστα και αυτοι συνεχιζουν κανονικα ? Κριμα παντως γιατι το online θα μπορουσε να ειναι πολυ καλο και να δωσει μεγαλη ωθηση στο game ,εχει πραγματα δηλαδη ωραια το παιχνιδι αλλα οπως εχω πει πολλες φορες το multiplayer ειναι μια δυσκολη υποθεση το πως θα το στησεις .
Zapee995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Στο forza 3 γινοτανε ακριβως το ιδιο πραγμα...Υπηρχε μια ελπιδα μηπως και διορθωθει κατι στο 4 αλλα παπαλα....Το ιδιο και στο 5 οπως και στο horizon.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Κρίμα γι' αυτά που διαβάζω, ρε παιδιά. Οταν η MS ανακοίνωσε τα νέα features σχετικά με το reputation για το Live ήλπιζα πως αυτά τα φαινόμενα θα αντιμετωπίζονταν κάπως καλύτερα. Για μένα όλο το ζουμί και η διασκέδαση στα racing games είναι στο multiplayer. Αν είναι να αναγκάζεσαι να παίζεις με το AI για να κάνεις 5 γύρους σαν άνθρωπος δεν έχει νόημα. Καλώς ή κακώς, το iRacing έχει την καλύτερη λύση γι' αυτά, αλλά δεν το κόβω να βάζουν τέτοιο σύστημα στο Forza. Ετσι όπως λέτε ότι είναι τώρα μόνο για κλειστά παιχνίδια πάει.
p3tran Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τα public lobbies λειπουνε απο το 5 (μαζι με αρκετα ακομα πραγματα απο την online μερια του παιχνιδιου, πχ storefronts), ειμαι σιγουρος οτι θα προστεθουν στην πορεια. Οπως ειναι τωρα το συστημα, μπαινοντας σε τυχαιους αγωνες ή θα κανεις κουμαντο με το οφωνο να καθαρισει/ηρεμησει το lobby, ή θα παρεις μαζι οσους θελουν απολυτα clean racing και θα κανεις ενα αλλο lobby. Oταν εχεις αρκετους clean racers στη λιστα σου, μπορεις και να αποφευγεις τα τυχαια lobby. Παντως ειναι γεγονος οτι αρκετες απο τις online ευκολιες που μας εχει συνηθησει η σειρα forza, δεν παρουσιαστηκαν με το καλημερα στο νεο συστημα.. ερχονται ομως. Και επανω σε αυτο, σημερα σκαει νεο update που φτιαχνει εκτος των αλλων δυο σημαντικα: · Players can now save replays of multiplayer races (εξαιρετικα μεγαλη απωλεια τοσο καιρο, τρεχω σε onine league και δεν υπηρχαν replays μεχρι τωρα)· In multiplayer, the “Time to Vote” countdown will now end once all players in the lobby have readied· Player Level wrapping issues at level 257 have been fixed· Pitting your car during a race will now repair aero damage· General multiplayer stability improvements, including improved “invite” and “join party” functionality (και εδω ειναι η ευκολια να αποφευγετε τους τρακαδορους)· Drag light trees will now work correctly in multiplayer races επισης σημερα σκαει το smoking tire pack http://www.youtube.com/watch?v=F8DUxU4zpuc http://forzamotorsport.net/en-us/games/fm5/news/wir_1_31_14/ παντως πλακα-πλακα, ας οργανωθειτε κι εσεις να κανετε καμια ληστεια της προκοπης ρε παιδι μου... αντε, πειτε μια μερα συντομα να το στησουμε μεταξυ μας... ακουω προτασεις..
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Eγω ειμαι μεσα αλλα να κανονισουμε καποιες μερες που να μπορουμε ολοι ή να μπαινουμε πχ στο διαστημα ξερω γω 9 το βραδυ και μετα ,οπως κανω εγω με το bf και συναντιεμαι με αλλα παιδια. Το θεμα ειναι οποιος μπαινει πρωτος να στελνει invite στους αλλους, μιας και δεν υπαρχει browser για server rooms . 1
p3tran Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Forza 5 title update : 680mb, διαθεσιμο τωρα επισης διαθεσιμο τωρα, δωρεαν για ολους Honda Legends Pack 1
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Xbox One racing game Forza 5 sells 1 million copies
p3tran Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 εχει ηδη βγει **δωρεαν** η Road America, φουλ κομπλε lazer scanned κλπ, η οποια οπως ηδη ξεραμε, ενσωματωθηκε και στο career. ιδου το τρεηλερ και ιδου ενας αγωνας εκει ενω φυσικα, την αλλη εβδομαδα κυκλοφορει και το car pack Μαρτιου. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα