konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον P3tran πολυ καλο το setup σου στο rs ,αν και θα θελα λιγο να τσιμπαγε παραπανω επιταχυνση .Εχεις φτιαξει sirocco r ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ναι, και το rocco εχει καργα επιταχυνση για C κατηγορια. το rs3 στο εκανα ετσι για να ειναι ευκολο στην οδηγηση, αλλα ακομα κι αν τα εδινα ολα στα γκαζια, και παλι δεν θα γινοταν ..οπλο για την κατηγορια αυτη. αμα θες γκαζια ομως στην κατηγορια C, κατεβασε το σκαραβαιο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Σε εχω κανει follow αλλα πρεπει να επιλεξω για αγορα τα αμαξια για να δω τα αντιστοιχα setups σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ναι, ή καποιο που εχεις ηδη στο γκαραζ σου να το επιλεξεις και να πας στο tune menu οπως σου εγραψα χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν καποια στιγμη ερθουν καινουριες πιστες θα ειναι επι πληρωμη dlc ή free?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 επι πληρωμη. πλεον οι πιστες εχουν διαδικασια, αφου δεν ειναι ζωγραφιστες αλλα laser scanned και μετεπειτα detailed. δες για παραδειγμα το παρακατω βιντεο, ειναι απο το συνδρομητικο iracing, οπου προσφατα προσθεσαν το mount panorama, πιστα που την εχει και το forza 5. τσεκαρε καλα τα details στο video, και μετα συγκρινε με την εκδοση που εχεις στο forza 5 α, στο iracing, το Mount panorama κοστιζει 15$. μονο του. αντιστοιχα δες και αλλα βιντεακια απο αλλες πιστες του iracing, οπως indianapolis, silverstone, sebring, road atlanta απο το ιδιο καναλι, και συγκρινε μονος σου την ποιοτητα με το f5 καθε μια απο αυτες τις laser scanned πιστες ειναι πληρωτη. πιστευω οτι οι πιστες του forza 5 θα ειναι πιο φτηνες, και πιθανον να παραδωθουν ως πακετακια, κατι αντιστοιχο με το rally pack στο horizon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ωραια...Πληρωσαμε Dlc στο forza 3, λες παει στο καλο...Ξαναπληρωσαμε τα ιδια αυτοκινητα στο 4, παει στο καλο...Τωρα να πληρωσουμε και τις πιστες?? Wtf?? Δηλαδη ενα παιχνιδι για να ειναι ολοκληρωμενο πρεπει να το πληρωσουμε 80ευρω++?? Τελικα το console gaming παει να γινει ειδος πολυτελιας... Anyway, τερματισα το Ryse, βαρεθηκα να κανω βολτες στις ιδιες και στις ιδιες πιστες του Forza, εχει μεινει λιγοτερο απο μισο Dead Rising οποτε αν παρω την αποφαση να παιξω το TitanFall στο Pc μαλλον το one θα παρει τη κατω βολτα... :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 το forza ΕΙΝΑΙ ολοκληρωμενο. οι πιστες που εχει, οι 14 συν τα παρακλαδια τους, νομιζω ειναι αρκετες. για την ποιοτητα που εχουν δε, αποτελουν και ..κελεπουρι. (σου ειπα τσεκ τα iracing videos και συγκρινε με αυτο που εχεις ) το τι ακριβως θα παιξει με τις τιμες, δεν το ξερω. παντως την πρωτη μερα που ανοιξε το smart glass, ειχαμε δει ενα expansion pass, που περιλαμβανε 3 expansion packs..... το ryse θελει και αρενα. εκει πηγες καθολου με τον kostadino? οσο για το titanfall, ειμαι σιγουρος οτι στο pc θα ειναι γαματο για ενα μηνα. μετα, θα εξαρτηθει αποκλειστικα απο το τι θα παιξει με cheaters-αντιμετωπιση κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ωραια...Πληρωσαμε Dlc στο forza 3, λες παει στο καλο...Ξαναπληρωσαμε τα ιδια αυτοκινητα στο 4, παει στο καλο...Τωρα να πληρωσουμε και τις πιστες?? Wtf?? Δηλαδη ενα παιχνιδι για να ειναι ολοκληρωμενο πρεπει να το πληρωσουμε 80ευρω++?? Τελικα το console gaming παει να γινει ειδος πολυτελιας... Anyway, τερματισα το Ryse, βαρεθηκα να κανω βολτες στις ιδιες και στις ιδιες πιστες του Forza, εχει μεινει λιγοτερο απο μισο Dead Rising οποτε αν παρω την αποφαση να παιξω το TitanFall στο Pc μαλλον το one θα παρει τη κατω βολτα... :P Ε Zapee ,στο forza παιζε multi εκει ειναι ολα τα λεφτα και το καψιμο .Το career συμπληρωματικο ειναι για μενα πιο πολυ για χαλαρωση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ε Zapee ,στο forza παιζε multi εκει ειναι ολα τα λεφτα και το καψιμο .Το career συμπληρωματικο ειναι για μενα πιο πολυ για χαλαρωση ... Εχω λιωσει στο 4 και ακομα λιωνω που και που αλλα νοιωθω οτι δεν εχει κατι αλλο να μου δωσει η σειρα...Μου την εχει δωσει απο τη πρωτη μερα που δεν εχει τη ποικιλια του 4...απο ζαντες μεχρι πιστες..Και το κακο ειναι οτι ολα αυτα θα σκασουν σα DLC..momo/oz/gemballa θα ειναι επι πληρωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγω να σου πω την αληθεια μονο με το forza 2 ειχα ασχοληθει και οχι πολυ ,οποτε εχω ορεξη αρκετη .Τωρα επειδη με ξερω οταν σκασουν τιποτα αλλα games τα racing τα παραταω δεν με κρατανε .Μultiplayer ομως σου επαναλαμβανω ειναι ολα τα λεφτα σε τετοια games, αλλιως μονος σου τι να παιζεις δεν εχει και κανενα story .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εχω λιωσει στο 4 και ακομα λιωνω που και που αλλα νοιωθω οτι δεν εχει κατι αλλο να μου δωσει η σειρα...Μου την εχει δωσει απο τη πρωτη μερα που δεν εχει τη ποικιλια του 4...απο ζαντες μεχρι πιστες..Και το κακο ειναι οτι ολα αυτα θα σκασουν σα DLC..momo/oz/gemballa θα ειναι επι πληρωμη. Είναι να σου αρέσουν τα racing παιχνίδια και βασικότερα οτιδήποτε έχει σχέση με racing. Αυτοκίνητο ή μηχανή να είχες στην Ελλάδα τουλάχιστον, θα έτρεχες σε 2 πίστες όλες και όλες. ΟΚ παιχνίδι είναι. Αλλα αμα ασχολείσαι γενικότερα με αυτά βαράς γύρους για τους χρόνους-γραμμές-φρένα-στήσιμο αμαξιού. Σε εκείνη τη ρημαδοtsukuba του gt5 που είναι και σφιχτή ακόμα κανω γύρους προσπαθώντας να κάνω drift Ακόμα δε τα έχω καταφέρει. Τα DLC πάντως έχουν ξεφύγει. Απαράδεκτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Είναι να σου αρέσουν τα racing παιχνίδια και βασικότερα οτιδήποτε έχει σχέση με racing. Αυτοκίνητο ή μηχανή να είχες στην Ελλάδα τουλάχιστον, θα έτρεχες σε 2 πίστες όλες και όλες. ΟΚ παιχνίδι είναι. Αλλα αμα ασχολείσαι γενικότερα με αυτά βαράς γύρους για τους χρόνους-γραμμές-φρένα-στήσιμο αμαξιού. Σε εκείνη τη ρημαδοtsukuba του gt5 που είναι και σφιχτή ακόμα κανω γύρους προσπαθώντας να κάνω drift Ακόμα δε τα έχω καταφέρει. Τα DLC πάντως έχουν ξεφύγει. Απαράδεκτο! Μα δεν ειναι οτι δε μου αρεσουν τα racing...Παιζω Forza απο το Xbox original μεχρι και σημερα και ειναι η αγαπημενη μου σειρα σε racing games κονσολας (σε pc πχ το dirt)..Στο 4 λοιπον και ενω ειχα στησει παραπανω απο 100 αυτοκινητα, δε κουραστηκα καθολου και σταματησα να παιζω μονο οταν βγηλε το horizon! Η σειρα ειναι κορυφαια αλλα με ολα αυτα τα dlc παει να χαλασει...Σου λενε πχ οτι πλεον οι πιστες ειναι μετρημενες με laser κλπ..Δεν ενδιαφερουν αυτα το κοσμο ομως! Ο κοσμος θελει ποικιλια για να ανταγωνισμος και να γινεται χαβαλες! Δηλαδη τωρα, πες οτι παιζουμε Online, σε μιση ωρα εχουμε παιξει τις μισες πιστες και σε 2 ωρες ολες μαζι με τις κομμενες..Δεν ειναι κακο αλλα οταν εχεις μαθει αλλιως στο 4, το 5 σου φαινεται λιγο φτωχο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 για αυτο που θελεις zapeee, ερχεται το forza horizon 2. το forza motorsport, σιγα-σιγα τινει να κανει αυτο που ζηταγαμε εδω και πολυ καιρο, να ασχοληθει περισσοτερο με τις λεπτομεριες και την πιστοτητα. δεν υπηρχε περιπτωση να εχουνε ετοιμες πχ 25 πιστες συν τα παρακλαδια τους απο το μηδεν. ομως ειναι ωραιο πραγμα να ξερεις οτι εκει πχ που τρελενεσαι στο αναπηδητο βγαινοντας στη μεγαλη ευθεια της leMans και πολυ ευκολα χανεις τον ελεγχο αν πας wot, η ασφαλτος ειναι τσαλακωμενη στην πραγματικοτητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 για αυτο που θελεις zapeee, ερχεται το forza horizon 2. το forza motorsport, σιγα-σιγα τινει να κανει αυτο που ζηταγαμε εδω και πολυ καιρο, να ασχοληθει περισσοτερο με τις λεπτομεριες και την πιστοτητα. δεν υπηρχε περιπτωση να εχουνε ετοιμες πχ 25 πιστες συν τα παρακλαδια τους απο το μηδεν. ομως ειναι ωραιο πραγμα να ξερεις οτι εκει πχ που τρελενεσαι στο αναπηδητο βγαινοντας στη μεγαλη ευθεια της leMans και πολυ ευκολα χανεις τον ελεγχο αν πας wot, η ασφαλτος ειναι τσαλακωμενη στην πραγματικοτητα.... Ναι δε λεω οχι, η λεπτομερια ειναι αυτο που πουλαει περισσοτερο σε συνδιασμο παντα με τα Physics σε ενα racing game...Απλα το πετσοκοψαν το 5 η αληθεια ειναι...Anyway και ετσι οπως ειναι μου αρεσει και εχουν διορθωσει και καποια πραγματακια που την εδιναν.. Πχ στο horizon οδηγουσα σκαραβαιο και οι ταχυτητες αλλαζαν απο το τιμονι με αορατα λεβιεδακια...Ε αυτο ειναι μαλακια αν το σκεφτεις..αλλα τετοιες ψιλοδιορθωσουλες εγιναν πχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα