Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεχρι στιγμης την καλυτερη θεση σε multi την πηρα με μια τετοια που νοικιασα βεβαιως αφου δεν εχω αρκετα ακομα rk.Μιλαμε για τρελους γυρους στην Πραγα..

av_lp700-4_gal1_1920x1080.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιποτα μωρε ,τσαμπα ειναι απλα δεν κερδιζεις στον γυρο xp ...Δοκιμασε το ,τον κωλο του παει .Παντως ειναι λαθος να συγκρινει καποιος 2 αμαξια μονο απο τα διαγραμματα επιδοσεων δηλαδη αν και τα 2 εχουν ιδια speed δεν σημαινει οτι τρεχουν το ιδιο ,τα ιδια ισχυουν και για την επιταχυνση .

Χθες παλι που επαιζα class C παρατηρησα οτι αν φορτωσω tunings και φτασω στο οριο για να μην ανεβω class Α λογω κυβικων,παρολο που ερχομαι στα ιδια στατιστικα με αλλους που εχουν F40 ,στον δρομο οι 4-5 πρωτοι εχουν φοβερα κρατηματα .

λοιπον, αν εχετε παιξει καποιο απο τα forza 2 , 3 ,4 και forza horizon, αντε μπειτε στο https://rewards.forzamotorsport.net/

καντε sign-in, και πανω-πανω, επιλεξτε εκει που λεει "forza rewards".

αναλογα ποσα/ποσο forza εχετε παιξει στο 360, εχετε να λαβετε αμαξια και φραγκα στο forza 5.

oσο για tuning setups, πειτε μου τι αμαξι χρησιμοποιειτε σε ποια κατηγορια, να σας το σενιαρω τωρα που ειναι αρχη να ..περπατατε ανετα :)

Οριστε για δες μαστορα για το audi a3 rs ..Toυ εχω κανει εγω ενα σεταρισμα ,σε κινητηρα ,φιλτρο ,τουρμπο ,δισκοφρενα ,αεροτομη και ψεκασμο αλλα προτεινε μου ενα καλο για κατηγορια C γιατι εμενα με αυτα πηγε κατηγορια A .Θελω εμφαση σε επιταχυνση και κρατημα .

το rs3 δεν μπορει να πρωταγωνιστησει στην C, γιατι ειναι ηδη αρκετα ψηλα και με πολυ βαρος, και δεν εχεις περιθωρια να του κανεις θαυματα χωρις να ανεβεις μια κατηγορια τουλαχιστον. παρ'ολα αυτα, wait.

Απο το 4 θυμαμαι οτι δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα καλα σε ολες τις κατηγοριες..πχ ενα lotus ηταν αριστο σε B ενα το ιδιο σε A με διπλασια σχεδον ιπποδυναμη και αναλογο σεταρισμα ηταν για γελια..

παω να κανω παρω το reward!

Πηρα reward αλλα λεει οτι ληγει σε 3 μερες. εννοει οτι εχω 3 μερες να κανω redeem ή οτι πρεπει να χαλασω τα λεφτα σε 3 μερες; επισης βλεπω οτι σε καθε tier εχει reward!

@dino λοιπον, σου σενιαρα ενα C class rs3. δεν κανει θαυματα στα leaderboards σε αυτη την κατηγορια, αλλα νομιζω θα σε βολεψει. (πες μου κιολας)

πως θα το βρεις?

με το αμαξι επιλεγμενο, πας στο μενου "tune", πατας τα τετραγωνακια (πρωην "back") , πας "load setup",  πατας παλι τα τετραγωνακια,

σου ανοιγει τη φορμα για νακανεις search. εκει βαζεις στο πεδιο creator "p3tran" και στο πεδιο description "dino77C"

πατα και "Y" - creator options, και κανε follow, ωστε να σου βγαζει αυτοματα αν εχω κατι για οποιο αμαξι δοκιμαζεις.

τωρα, στην κατηγορια C, εχω σιγουρα online ενα golf2 που ειναι καλο (στο career με τερμα difficulty στην ΑΙ τους κανεις πλακιτσα), και ενα scirocco και ενα σκαραβαιο σπεσιαλ για bathurst 8).

δοκιμασε τα.

@zapee το reward θα το παρεις, ΑΦΟΥ το κανεις redeem. εσυ απλα το ..ειδες :)

εχεις τρεις μερες (τελος του μηνα) να κανεις redeem, γιατι μετα τρεχει ο επομενος μηνας, και οτι ανοιξεις σε ολα τα forza στο 360 ή στο one, θα σου δωσει νεα rewards τον επομενο μηνα  ;)

• Like 2

ναι ρε, τι το περασες? μπρικι? ετοιμαζεις car setups, vinyls, logos, paintjobs κλπ. και τα βαζεις online για ολους, μεσα απο το παιχνιδι.

πχ αν υποθετικα μαζευτουμε αρκετοι απο το insomnia για να κανουμε γκρουπ, μπορουμε καλιστα να φτιαξουμε ενα insomnia vinyl και να το φοραμε ολοι στα αμαξια μας, ή ολοι να εχουμε πολυ καλα σεταπ κλπ κλπ

ναι ρε παιδι μου.. τις δυνατοτητες σου δινω να καταλαβεις.. ας κανουμε "ολυμπιακος" βινιλια κλπ. αμα προτιμας

οσο για το να μαζευτουμε, εσεις ειστε το προβλημα σε αυτο το συγκεκριμενο ;PppP

χαχαχα αφου ρε οποτε μπαινω σε βλεπω να λιωνεις στο cod ..Παντως καλη ιδεα ακουγεται γιατι θες δουλεια να καθεσαι μονος σου να σεταρεις αμαξια .Καλο ειναι να υπαρχουν ετοιμα setups απο καποιους που εχουν εμπειρια στο forza oπως εσυ για παραδειγμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...