Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως για αρχή (δεν ξέρω αν αναφέρθηκε) σχετικά με τα credits-τοκενς που λέγατε και δεν το ήξερα τυχαία το βρήκα, είχα μπει στο site του forza με τον λογαριασμό του live και πάτησα rewards και μου έδωσε δώρο η t10 3000000 cr.. λογικά επειδή είδε ότι είχα και τα προηγούμενα forza + το 5 οπότε αγοράζεις πολύ πράμα ειδικά από χαμηλές κατηγορίες και τα κάνεις τουμπανο :D επίσης λέει σε λίγες μέρες θα μου δώσει 1000000.Για τοκενς δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω αν παίζεις αρκετές ώρες και χτυπάς χρυσά μια χαρά μαζεύεις cr.

@p3tran φίλε τσίμπησες την τιμονιερα από αμαζον? τι λέει αξίζει τα λεφτά τις ποιοτικά τι παίζει από δόνηση ανταπόκριση τιμονιού κλπ.

είμαι ψημένος να τσιμπήσω,

Δημοσ.

τι να σου πω ρε χαοτικε γιωργη, το αν αξιζει μια τιμονιερα 430ε (τοσο μου βγηκε απο αμαζον) ειναι λιγο υποκειμενικο θεμα.

για μενα, αξιζει.

την ειχα βρει και σε αλλα μαγαζια εγγλεζικα καπως φτηνοτερα, αλλα οταν ρωταγα τι γινεται σε περιπτωση που σαν ολοκαινουργιο μοντελο τιμονιερα τυχει να ειναι αλλατωματικο, και τα δυο αλλα μαγαζια κανανε την παπια..

βασικα τωρα μολις παραγγειλα και το εξτρα τιμονι, το πιο αγωνιαρικο. :)

απο forcefeedback ειναι σχετικα γουρουνα. μπηκα απο pc και εβαλα καρφωτά ολα τα εφε στο 80%, και μεσα απο το forza  75 rumble - 60 ff γιατι γαμιοτανε να τραβαει

οσο για τα φραγκα στο forza, μια χαρα τα καταφερανε ολα τα troll, και το πρωτο update του παιχνιδιου χαραμιστηκε σε μαλακιες....!

Ποτέ δεν υπηρχε προβλημα να χρειαστει να αγοραζεις tokens κλπ.

τελος παντων, ελπιζω σε γρηγορο δευτερο update, που να μην αναλωνεται σε μαλακιες. το παιχνιδι ειναι και γαμω, αλλα θελει λιγο προσοχη σε ορισμενα πραγματακια. και αντι για αυτα ασχολουμαστε με τα ...τοκεν....

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος, όντως λίγο τσιμπημένη η τιμή λογικά πήγε τόσο με τον φόρο + μεταφορικά? αν έβαλες και εξπρές πάει πολύ... τώρα δεν παίζουνε και χρήματα φύγανε στις κονσόλες... οπότε θα περιμένω και άλλο για του χρόνου μπας και κάνα μαγαζί την φέρει εδώ ίσως κανένα public επειδή έχει είδη φέρει αξεσουάρ για το one αλλά το παιχνίδι θέλει τιμονιερα αλλιώς δεν λέει καλό και το χειριστήριο για αρχή δεν λέω.

Από αμαζον uk (για τα άλλα δεν ξέρω) πάντως δεν παίζει να έχεις πρόβλημα, την γυρνάς πίσω και σου στέλνουν καινούρια αν πάθει κάτι η στην τελική σου δίνει πίσω τα λεφτά ξέρω και από παιδιά που είχαν προβλήματα με ηλεκτρονικά πράματα, εμένα ευτυχώς το one είναι άψογο κανένα πρόβλημα δεν είχα από αρχές του μήνα που το έχω.

Άντε να δούμε στο 2ο update που λες τι θα γίνει.

Δημοσ.

Ωραίος, όντως λίγο τσιμπημένη η τιμή λογικά πήγε τόσο με τον φόρο + μεταφορικά? αν έβαλες και εξπρές πάει πολύ... τώρα δεν παίζουνε και χρήματα φύγανε στις κονσόλες... οπότε θα περιμένω και άλλο για του χρόνου μπας και κάνα μαγαζί την φέρει εδώ ίσως κανένα public επειδή έχει είδη φέρει αξεσουάρ για το one αλλά το παιχνίδι θέλει τιμονιερα αλλιώς δεν λέει καλό και το χειριστήριο για αρχή δεν λέω.

Από αμαζον uk (για τα άλλα δεν ξέρω) πάντως δεν παίζει να έχεις πρόβλημα, την γυρνάς πίσω και σου στέλνουν καινούρια αν πάθει κάτι η στην τελική σου δίνει πίσω τα λεφτά ξέρω και από παιδιά που είχαν προβλήματα με ηλεκτρονικά πράματα, εμένα ευτυχώς το one είναι άψογο κανένα πρόβλημα δεν είχα από αρχές του μήνα που το έχω.

Άντε να δούμε στο 2ο update που λες τι θα γίνει.

τα πιο φτηνα μεταφορικα εβαλα. βασικα ειναι τιμη+φπα.

και συμφωνω για το amazon, τουλαχιστον απο αυτα που λενε ολοι. για αυτο κιολας προτιμησα να δωσω ενα 50αρικο παραπανω και να το παρω απο εκει, παρα απο κατι αλλα εγγλεζακια που οταν τους ρωτησα για εγγυησεις κλπ, ξεχασανε τη μητρικη τους γλωσσα ;)

Εκτος απο το δευτερο update, περιμενουμε εντος 10ημερου και κατι ..φοβερες ανακοινωσεις. stay tuned.

edit:

μεχρι τοτε, παρτε ενα δωρεαν McLaren:

πατε εδω -> https://www.legendaryprizes.com/

συμπληρωνετε τα πεδια κουκουρουκου, βαζετε σωστο μονο το UK post code (AB10 1AF αν δεν εχετε προχειρο)

και οπως και δηποτε πατατε να σας δωσει το token.

παιρνετε τον 25ψηφιο, και τον περνατε στο redeem code της κονσολας, και τσουπ:

token-car-huge.jpg

βαμμενο και tunαρισμενο απο την t10

Δημοσ.

Αμαζον είναι εγγύηση δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς και γω που είχα πρόβλημα με κάτι πήρα λεφτά πίσω.

Αν από του χρόνου δεν έρθει εδώ η τιμονιερα σε κανένα μαγαζί τσιμπάω από αμαζονα θέλω να το λιώσω με τιμόνι το άτιμο!!

Για να δούμε τι θα ανακοινώσουν, κρίμα πάντως μας πασαρανε κομμένο παιχνίδι μακάρι με τα updates να στρώσει και αυτή η χαζομάρα με τα τοκενς-cr επίσης θέλουμε περισσότερες πίστες ρε!!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα ειναι σχετικα ασφαλες να περιμενεις νεα για ολοκαινουργιο, laser scanned nurburgring καπου στην πρωτοχρονια.

ΜΑΖΙ με την F1, επισης laser scanned, και χωριστες και ενωμενες, οπως "the behemoth" στο pgr4.

το παιχνιδι δεν ειναι κομμενο. το forza2, που ηταν το πρωτο forza στο 360, ειχε παρεμφερες (ισως λιγο λιγοτερο) περιεχομενο,

με την μεγαλη διαφορα οτι δεν βγηκε την πρωτη μερα που κυκλοφορησε το 360, αλλα την 551 μερα (σοβαρα)

οποτε, αναλογιζομενος το τι πραγματικα παιζει, δεν μπορεις να το πεις "κομμενο".

προσωπικα, αν θελω να βλεπω πως ειναι τα assets (πιστες-αυτοκινητα-ηχοι) της προηγουμενης κονσολας, κοπιαρισμενα στην επομενη, βαζω το gran turismo στο ps3. μου φτανει ενα τετοιο game. θελω και ενα να ειναι φρεσκαδουρα. ;)

επισης, για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σωστη οπτικη, το εταιρο next gen racing game, το οποιο υπολειπεται του forza σε physics και mods, το NFS RIVALS, launchαρε με τον ..μαγικο αριθμο 23 πολιτικα αυτοκινητα, και 24 μπατσικα. συνολο. και με αρκετα να ειναι κοινα, απλα το ενα με σειρηνες.

το δε τριτο next gen racing game, που πηρε αδεια ανευ αποδοχων και την εκανε ενα εξαμηνο για να μην ξεφτιλιστει σε συγκριση με το ..κομμενο forza, ειχε δηλωσει τον απειροφανταστικο αριθμο των ..50 αυτοκινητων.

βαλτα κατω τα κουκια και μετρα τα... ;)

Επεξ/σία από p3tran
Δημοσ.

Φίλε πετραν συμφωνώ σε αυτά που λες, ''κομμένο'' με την καλή έννοια το λέω, απλά ως φαν θα το ήθελα και κάπως πιο ολοκληρωμένο και ας αργούσε αν είχε τα @@ η t10 και αρνιόταν να το βγάλει τώρα και το έβγαζε πιο μετά τουμπανιασμενο πιστεύω θα ήτανε καλύτερο από τώρα... αλλά θα μου πεις τι να αργήσει ολόκληρο launch κονσόλας και θα μείνει πίσω το forza ? προσωπικά περίμενα οπτικά κάτι καλύτερο φαίνεται ότι έχει φάει downgrade σε σχέση με E3 που το παρουσίασαν + λίγες πίστες και events πολύ χύμα και η μακακια με τα τοκενς να σε αναγκάσει να πληρώσεις αλλά ευτυχώς με τα update θα διορθωθούν τα πιο πολλά για να δούμε.

Για τα άλλα racing games που ανέφερες καλά δεν σχολιάζω τίποτα το forza είναι το καλύτερο launch και με διάφορα ότι παίζει στην γύρα τώρα, το άλλο που λες να φανταστώ είναι το driveclub ? :P

Edit: πάω να τσιμπήσω την mclaren ωραίος.  B) 

Δημοσ.

ρε συ! τρελος εισαι? δηλαδη προτιμας να εχεις το ιδιο παιχνιδι με 5 πιστες παραπανω ενα ή δυο χρονια μετα? ή το ιδιο παιχνιδι με 5 πιστες λιγοτερες, απο την πρωτη μερα? 
απλο δεν ειναι? :D

εχε και υποψην σου αυτο: σκαναρουν συνεχεια, θελουν 8-9 μηνες απο την ημερα που κανουν το laser scan μεχρι που ειναι ετοιμη η πιστα στο παιχνιδι. φυσικα αυτος ο χρονος δεν ειναι μονο η κατασκευη της πιστας, αλλα και το τρελο optimization που χρειαζεται για να κραταει αυτο το "1080/60 για παντα" το forza.

ερωτηση: θα προτιμουσες να ειχες πορταρισμενες (ολες) τις πιστες του forza 4? ή τις (πιο λιγες) ολοκαινουργιες και κατα πολυ ακριβεστερες που παιζεις τωρα?

Δημοσ.

Χαχα όχι ρε και τρελός ! χαοτικός ίσως :P κοίτα πιο αργά είπαμε όχι και χρόνια... απλά λίγους μήνες αργότερα δεν θα χαλούσε και ο κόσμος ας μην βάζανε εξτρά πίστες οκ, ας έφτιαχναν τα υπόλοιπα όμως χωρίς να σε έχουνε στο περίμενε με updates !

Πάντως το laser scan παίρνει αρκετό καιρό είναι γνωστό αυτό αλλά το αποτέλεσμα μετράει οι πίστες είναι πένα αυτές που έχει δεν μπορώ να πω.

Και τέλος προτιμώ Real life ρε !! λολ :)

Δημοσ.

Ρε πετράν μας έχεις μουρλάνει. :wacko:

Θα με κάνεις να πάρω xbox one εσυ ετσι οπως το πάς.

Θέλω να πάρω ps4 μονο και μόνο για το hardware που λένε οτι είναι καλύτερο και για να έχω φιλαγμένη τη σκούφια μου με τα metal gear (βλέπε mgs4)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο το ring ειχε αυτη την ...ηλιθιοτητα, να ειναι μεγενθυμενη η πιστα κατα 10%.

η "επισημη" απαντηση, ειναι οτι ηταν μια επιλογη που εγινε για καλυτερο gameplay. (πολλα αυτοκινητα + ring = συγκρουομενα)

ολες οι πιστες που παρουσιαστηκαν στο f3 και f4 ηταν πολυ καλες και ακριβεις.

παρ'ολα αυτα, στο forza 5 ειναι ολες laser scanned φρεσκαδουρες, και το ring ερχεται μεσα/μετα τις γιορτες

πιο πανω εβαλα spa, να και συγκριση με silverstone

Επεξ/σία από p3tran
Δημοσ.

900e για να στήσεις ενα περίπου racing sim..

Ελπιζω μεχρι του χρονου να εχουν ερθει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές!

Οσο για τις πίστες, περα απο το ring δεν νομιζω να ηταν πρόβλημα ουτε στο forza 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...