p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πάντως τα γραφικά στις πίστες in-game δε με τρελαίνουν και ιδιαίτερα...Εννοώ για next-gen. Είμαστε όμως στην αρχή οπότε θα δούμε και καλύτερα γραφικά. θα διαφωνησω. ειδικα η πιστα που δειξανε, ειναι η Πραγα της Τσεχιας. βασικα περασανε με το φορτηγακι και σκαναρανε μεγαλο μερος της πολης. στη συνεχεια χρησιμοποιησαν το υλικο για να δημιουργησουν αυτη τη διαδρομη που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει, ωστε να ειναι ενδιαφερουσα σαν πιστα. μπορεις να δεις draw distance πολλων χιλιομετρων, χωρις pop-up, το οποιο μεγαλο draw distance απεικονιζει μια αληθινη πολη. νομιζω ποιο next gen δε γινεται. και αυτο το κανανε (νομιζω) για να καλυψουν και την τρυπα του PGR. δες ενα videακι απο την teamVVV (αλλη ομαδα που ασχολειται με racing games, περιπου σαν τους SRT που εβαλα πιο πανω), μεχρι να κοιταξω να βρω 60 frames video ωστε να εχουμε μια ακομα πιο καλη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ρε συ δεν λέω πως δεν είναι όμορφα. Σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο. Απλά προσωπικά - τουλάχιστον από τα βίντεος - δεν με εντυπωσιάζει τόσο. Σαν power/heavy pc user και IT expert που είμαι, ένα μεγάλο draw distance ή καλό foliage ή καλό lod δε μου λέει και τίποτα, τα έχω δει αυτά στο pc χρόνια πίσω.. Πάντως είναι εύστοχο το σχόλιό σου περί PGR και απουσίας του. To PGR 4 ήταν και είναι απίστευτο παιχνίδι και ακόμα και τώρα προσωπικά μου αρέσει πολύ το graphics design και το artistic design, ενώ οι πίστες μέσα στις πόλεις είναι αξεπέραστες. Από αυτή την άποψη, δεδομένου πως προς το παρόν δεν έχουμε PGR τέτοιες πίστες είναι όμορφες για το Forza σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σαν power/heavy pc user και IT expert που είμαι, ένα μεγάλο draw distance ή καλό foliage ή καλό lod δε μου λέει και τίποτα, τα έχω δει αυτά στο pc χρόνια πίσω.. οκ, δεκτο, αλλα οταν λεμε <<next gen>>, αναφερομαστε σε κονσολες. Και για κονσολες, αυτος ειναι ο ορισμος του next gen. παρ'ολα αυτα στο pc με τι συγκρινεις? με iracing δεν υπαρχει περιπτωση, το μοναδικο πιθανο (και ακομα ακυκλοφορητο) ειναι το project cars. εκτος κι αν εχω χασει καποιο επισοδειο. pcars forza βεβαια, οσο και συγκρισιμα να τα πει κανεις αυτα τα δυο στα γραφικα, οπωσδηποτε το pedigree της turn 10 σε αυτα τα παιχνιδια ειναι και 5 κλασεις πιο πανω απο την slightly mad. τα παιχνιδια της sl. mad, τοσο τα nfs shift και shift2, οσο και το προσφατο ferrari racing legends απλα απεχουν παρασαγγες στο gameplay απο την turn 10. δυστυχως δεν μπηκα εγκαιρως στο funding του pcars, αλλα εχουν μπει φιλοι μου και εχω δει καποιες version. εχει δουλεια ακομα. και αν εχεις δει/παιξει καποια εκδοση του pcars, πες μου εσυ ποσα xbox1 κολημενα με μονωτικη υπολογιζεις οτι χρειαζονται για να παιξει το pcars 1080/60sync full ολα. εδω εχει 60αρια forza video να δεις: http://www.gamersyde.com/game_2721_en.html (κατεβαζεις τα μεγαλα αρχεια) δεν ειναι ομως απο καλους παιχτες οπως τα προηγουμενα που εβαλα. αλλα ειναι 720p/60, αρκετα καλη ποιοτητα για να παρει κανεις πρεφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Weak τα γραφικά In-Game.. Ευτυχώς τα αμάξια είναι κάπως καλά, γιατί το περιβάλλον ας μην σχολιάσω το πόσο ''Next-Gen'' είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 να το σχολιασεις και να φερεις και αντι-παραδειγμα. why not? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το αντιπαράδειγμα είναι το Drive Club το οποίο έχει πιο ''ισορροπημένα'' γραφικά. Ίσως έχει λίγο χειρότερα αμάξια αλλά το περιβάλλον είναι καλύτερο και γενικά το αποτέλεσμα σαν σύνολο είναι πιο καλό στο Drive Club. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ε οχι ρε συ απλα οχι το driveclub το παρακολουθω, αφου απο τα exclusive day1 του ps4 ειναι το μονο που με ενδιαφερει. ειναι υβρις αυτο που εγραψες το driveclub απο κατι φοβερα video που βλεπαμε και μας λεγανε we love cars και open world, εγινε ενα υπο-30fps arcade παιχνιδακι, με μακριες πιστες α-λα nfs the run που στριβει με κολιές, και θα ειμαστε τυχεροι αν φτασει να παιζει σαν ενα καλο pgr. και αυτη ειναι η απολυτως καλυτερη περιπτωση που γραφω!! δεν ειμαστε εκει ακομα. αντιθετα, ειμαστε μακρια απο εκει. δες (απο την ιδια ομαδα με το πανω video, τη VVV): 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 μέχρι και το df το είπε ότι και pop in υπάρχει στο Drive Club Unfortunately, this higher resolution only amplifies the low quality, blurry, flat-looking textures used across this level, which would easily look at home on current-gen hardware. It's also a shame that, while the scenery draw distance is broad, there's an incredible amount of pop-in for trees and waving NPCs as we approach at high speeds. καμία σύγκριση με FORZA 5, και μέχρι στιγμής το pre-alpha code είναι 30 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Για το drive club εχουν πει οτι πανε για 60fps. Απο κει και περα αυτο το level δεν εχει σχεση με αυτα τα levels που ειχαν δειξει στο trailer ,οποτε δεν μπορουμε να κρινουμε.Aς περιμενουμε να δουμε. Η evolution συνηθως τελευταια στιγμη δινει το τελικο αποτελεσμα στα γραφικα.Ειναι της τελευταιας στιγμης τι να κανουμε. Οπως και να χει εμενα μου φαινονται ισαξια τα γραφικα των 2 παιχνιδιων.Kορυφαια και στις 2 περιπτωσεις.Απλα το forza δειχνει σαφως πιο ετοιμο στον τεχνικο τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 στο 30% νομίζω ήταν το build που έδειξαν στην E3, το FORZA αν δεν κάνω λάθος είναι πολύ πιο κοντά στην τελική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 για να δικαιολογησω εγω ο ιδιος το driveclub, στα demos συνηθως επιλεγουνε καποιο σταθερο build, οποτε ειναι πιθανο να επιλεξανε παλιοτερη εκδοση, εφ'οσον εχουν προβληματα σταθεροτητας με τις πιο καινουργιες. δεδομενης ομως της σημασιας της συγκεκριμενης Ε3, αφου λανσαρονται για πρωτη φορα οι νεες κονσολες με τα παιχνιδια τους, εφ'οσον δεν υπηρχε μεχρι τις 10 ιουνιου ενα σταθερο build που να κραταει 60 καρε (ουτε καν να κραταει 30 σταθερα οπως λεει το digital foundry) , αυτο σημαινει οτι τα παιδια εχουν αρκετη δουλιτσα. και η πραγματικοτητα ειναι μια: οσο χρονο εχει το forza για να το γυαλισουν, ακριβως τοσο χρονο (πλην καμια-δυο βδομαδες) εχει και το driveclub. *anamenos: ουτε το forza ειναι στην τελικη, ή κοντα στην τελικη εκδοση. στην Ε3, αυτο που βλεπεις στα video δεν περιεχει καν τα νεα physics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τι μου θυμιζει το drive club!!! Α, το βρηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Παιδιά έχουμε κανα νέο για τις τιμονιέρες που θα υποστηριζει το forza 5 και το xbox one ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ναι εχουμε. σε πρωτη φαση συμβολαια με τη Microsoft εχουν κανει η thrustmaster, ωστε να βγαλει κατι αναλογο του T500. επισης, για χαμηλοτερο tier εχει υπογραψει συμβολαιο με την mad catz. το θεμα μας ειναι οτι στο 360 η fanatec ειχε βγαλει ακριβα και καλα τιμονια -με το λογοτυπο του forza κιολας, και γινεται μια μικρη μαχη ωστε να πειστει η Microsoft να δωσει στη fanatec καποιο dongle ωστε να δουλευουν τα ακριβα τιμονια του 360 στο επομενο. απο οτι φαινεται, υπαρχει καποια προοδος, αλλα ειναι κατι που μαλλον δεν θα συμβει day1 ==================================================================================== Αλλο θεμα: Μια πολυ δυνατη συνεντευξη του dan greenwalt, οχι σε κανα πειναλεο λαμογιο ασχετακο wannabe γλυφτη δημοσιογραφισκο του κερατα, αλλα απο εναν παιχτη του forza, ο οποιος διατηρει σχετικα καλο ονομα στην κοινοτητα. πηγα να την κανω copy/paste, αλλα μαλλον ειναι μεγαλη και το εδω φορουμ μου βγαζει λαθος για greeklish. οποτε πατηστε το link απο κατω, και ειναι περιπου στη μεση της σελιδας, απο τον gtDon ο "ρεπορτερ" δε μασησε να επιμεινει σε αυτα που ολοι μας που παιζουμε forza λεμε, και ο dan δε μασησε να απαντησει οσο ειλικρινα γινοταν. διαβαστε την: http://ifca.highforum.net/t5975p30-forza-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οκ P3tran , ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά το τιμόνι της thrustmaster θα δουλεύει και σε pc-ps. Είναι κρίμα παιχνίδι σαν το Forza 5 να το παιζεις με χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα