Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται , πηρα το FZ5 απο το site που ειχα postαρει μερικες σελιδες πιο πριν , μου στειλαν αμεσως τον κωδικο, το εκανα redeem μεσω xbox.com , ολα οκ, 43 ευρω , αρκετα καλη τιμη νομιζω.

Ελπιζω οταν παω σπιτι να ξεκινησει να το κατεβαζει χωρις προβληματα. Δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει τροπος να το "ξυπνησω" το χ1 μεσω smartglass απο το γραφειο εστω και αν ειμαι στο ιδιο δικτυο και ενω ειναι και σε low state power 

Δημοσ.

κατ'αρχην τον κοβω οτι το βιντεο του forza δεν ειναι captured, αλλα ειναι αυτη η θολη αηδια που παραγει το dvr.

περα απο αυτο ομως, ειναι επισης προφανες οτι κατι δεν εκανε καλα ο τυπος στο enconding των δυο βιντεο σε ενα,

γιατι περα απο τη θολουρα και το σιχαμερο compression στο video του forza, βλεπω επισης και πολυ stuttering μεχρι και tearing.

και αν μη τι αλλο, το forza ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ 60 κολλημενα, ενω η απο κατω καμερα, που φαινεται 10 φορες πιο ομαλη, ειναι κατα πασα πιθανοτητα το ανωτερο 30 frames.

το video ειναι double-fucked, αλλα τουλαχιστον με'στην θολουρα μπορειτε να διακρινετε την πιστοτατη αναπαρασταση της πιστας.

----

το απολυτο τερας, εχει ονομα και λεγεται laferrari

i2UaV5OFuZGEf.jpg

iMFSyQx9VT5ds.jpg

iboZEz4NHPc5m4.jpg

Δημοσ.

i0h9PNjd68pJ0.jpg

Στην αρχή όταν το είδα το κοίταζα κάνα λεπτό για να καταλάβω αν είναι αληθινό η του παιχνιδιού. Μέχρι και η άσφαλτος είναι σχεδόν 1:1 με την real-life.

Δημοσ.

φιλε πετραν μιας που εχεις την κονσολα γτ δεν μας ποσταρεις κανενα βιντεο-εικονα απο το game την ωρα που παιζεις να χαρουμε και εμεις;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε πετραν μιας που εχεις την κονσολα γτ δεν μας ποσταρεις κανενα βιντεο-εικονα απο το game την ωρα που παιζεις να χαρουμε και εμεις;

γιατι φιλε μου η microsft εκανε τη μαλακεια της και παλι, και το dvr συστημα που εχει το xbone, ενω ειναι ΓΑΜΆΤΟ σε χρηστικοτητα και λειτουργια, σε βαθμο που σου ακυρωνει το pc με τον video editor, το τελικο ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ αρχειο ειναι κατι τοις λιγοτερο απο 4Μbit και με απαισια κωδικοποιηση.

τι σημαινει αυτο? για παραδειγμα, για να δεις ενα ποιοτικο video 720/60, χρειαζεσαι τουλαχιστον 16-18Mbits.

και εδω μιλαμε για πολυ παραπανω απο αυτο, αφου το forza ειναι 1080/60. τα 4mbits ειναι καλα αμα θες να δεις video σε κινητο, ή σε καμια προπερσινη ταμπλετα.

ετσι, το τελικο βιντεο ειναι ενα ΞΕΡΑΤΟ και παγματικα δεν αξιζει τον κοπο να το κανει κανεις. ουτε να το δει κανεις.

ΜΟΝΟ για να θαψει το xbone, ή για να χασει το χρονο του, για αυτη τη δουλεια ναι, αξιζει να κατσει κανεις να κανει video με το DVR, για οσο αυτο θα παραγει 4Mbit :)

Εγραψα για αυτο προχτες, στο θεμα VS ( http://www.insomnia.gr/topic/486919-console-wars-playstation-4-vs-xbox-one/?p=52807432 )

edit

το βιντεο που εκανα ειναι Source.png Πηγή: αυτο εδω

το οποιο δεν εχει καμια επαφη, αφου ειναι μια θολουρα που σερνεται.

ολο το detail του forza απλα δεν υπαρχει σε αυτο το video. αν σου ελεγα οτι ειναι απο το forza 2 ή το 3, θα το πιστευες.

μεχρι και ο ηχος, που ειναι κρυσταλλινος και τον ακους και σπαει στα αυτια σου στο παιχνιδι, μεχρι και ο ηχος ακουγεται μια θολη μουφα σε αυτο το ...καταπληκτικο dvr συστημα που ετοιμασε η ms...

:D

αν θες να παρεις πρεφα πως ειναι πραγματικα το forza 5, η καλυτερη λυση ειναι να κατεβασεις τα υψηλης ποιοτητας videos απο τον παρακατω συνδεσμο

http://www.gamersyde.com/news_our_videos_of_forza_motorsport_5-14865_en.html

πηγαινε σε ολα και κατεβασε την εκδοση που λεει mp4HD ;)

Επεξ/σία από p3tran
  • Like 1
Δημοσ.

^^^

τι ωραια ΘΟΛΟΥΡΑ!

αμα σας αρεσουν αυτα τα βιντεο (dvr), τοτε να σας ανεβασω οτι θελετε..

πχ ο σκαραβαιος μου στο bathurst εχει πιο ενδιαφερον απο τις F1 που κολλανε στο δρομο.

Δημοσ.

μπα φιλε, δεν φτιαχνει ποτέ! απλα ειναι απο τελειως μουτζουρα εως και λιγοτερο μουτζουρα, αν αυτο εννοεις "φτιαχνει". δες το δρομο, τα δεντρα, τα χοντρα ρε παιδι μου, γιατι οι λεπτομεριες δεν υπαρχουν καν :D

το παιχνιδι ειναι τιγκα σε καθε ειδους textures υψηλης αναλυσης, και στα βιντεο αυτα εξαφανιζονται παντελως οι λεπτομερειες και μετατρεπονται σε κατα περιοχες μουτζουρες. επισης ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ. :)

απο πανω, εχω το link απο το video στο skydrive. τουλαχιστον εκει ειναι compressαρισμενο μμια φορα, χωρις την extra του youtube (αν και αμφιβαλλω οτι το βιντεο μπορει να κομπρεσαριστει ακομα παραπανω :D )

πιστευω οτι η microsoft συντομα θα διορθωσει το encoding της. φανταζομαι στο title update τελος του χρονου..

ακομα δεν μπορω να πιστεψω ποιο τζιμανι πηρε την αποφαση για 4mbit encoding για 1080p video :D

yo-salt0fsb.jpg

αυτος ειναι ο σκαραβαιος μου. C class, τρεχει Bathurst. ειναι συνεχως τοπ50 στο leaderboard, αν και εχει πολλα περιθωρια ακομα, γιατι πιεζω μεχρι να περασω τους αλλoυς που κοντραριζομαστε παρεα, και οχι για τον απολυτοτερο χρονο. αμα τους εχω περασει, αφηνω και γκαζι για να κανουμε παιχνιδι :P

τα γραφικα του παιχνιδιου, ειναι ακριβως οπως τη φωτογραφια, απλα με λιγοτερο AA. τα dvr videos απεχουν 3 αιωνες απο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Φτιάχνει εννοώ βελτιώνεται για yt vid.Για αυτο υπάρχουν τα hd videos να κατεβάσεις να δεις αν και τη Lotus δεν την είδα.Άμα έχει όρεξη κάποιος ψάχνει και κατεβάζει vid (ή παίρνει x1 απ'έξω και παίζει  :P ) αλλιώς βλέπει από yt γνωρίζοντας οτι δεν είναι αντιπροσωπευτικά των γραφικών του παιχνιδιού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...