Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρεθηκε glitch στο Forza, με το οποιο επιλεγεις και τρεχεις με οποιο αμαξι θελεις...

Παμε FREE PLAY, επιλεγουμε RENT A CAR, διαλεγουμε ενα αυτοκινητο, οποιοδηποτε.

Παμε μια πισω, και επιλεγουμε BUY CAR. Διαλεγουμε το πιο φαντεζι, το πιο κλειδωμενο, το πιο ακριβο, οποιο μας γουσταρει τελος παντων. Προχωραμε προς την αγορα, κανουμε skip τα community liveries και ολα, μεχρι να φτασουμε στην πληρωμη.

εκει, θα σου πει "τοσα credits ή τοσα tokens". ΔΕΝ επιλεγεις τιποτα, απλα πας ολο πισω μεχρι το menu που εχει το BUY / RENT

Παρατηρησε οτι το αμαξι που πηγες να αγορασεις, απο μη προσβασιμο εχει πλεον χρεωθει σαν δανεικο. ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

p3tran αντι να μας πει πως ειναι η κονσολα κτλ καθεσαι και υπερασπιζεσαι το forza. ανεβασε καμια φωτο το μηχανημα!

Τελικα ειναι δυσκολο να γραψω, γιατι παντα λιγο μετα εχω να αντιμετωπισω τα γνωστα, που με ξενερωνουν.

ετσι κι αλλιως, εγω βλεπω πλεον ηδη καμια 50αρια Ελληνες στο live με xbone.

οσο για το forza, με 100% σιγουρια πλεον, το καλυτερο racing game ever.

Mod edited

• Like 2

Εγώ κατάφερα και έπαιξα εχθές για μια ωριτσα. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά από αυτά που είδα μπορώ να πω ότι είναι το feeling που μου έδωσε δεv το έχω νιώσει σε άλλο racing. Πιο ολοκληρωμένες απόψεις σε λίγες μέρες.

Επειδη μου αρεσει η αληθεια. 

Το FORZA 5 το retail ουδεμια σχεση εχει με το E3 version στα stands. Το degrade που του εγινε ειναι τεραστιο και πολυεπίπεδο στα γραφικα. 

Ουτε παιχνιδια 2ετιας του PC πχ shift 2 δεν ακουμπάει στον τομέα των γραφικών! 

Η MS θα φαει τα μουτρα της απο τις επιλογες που εκανε στο μηχανημα. Μπραβο της που ανάστησε τον πεθαμενο (SONY) 

• Like 1

τιτανομαχος σύμφωνο απόλυτα για αυτό που ειπες '' Η MS θα φαει τα μουτρα της απο τις επιλογες που εκανε στο μηχανημα. Μπραβο της που

ανάστησε τον πεθαμενο (SONY)''

ακόμα δυσκολευομαι να πιστέψω αυτό που έκανε η ms, εκεί που η Sony ηταν με το ενα ποδι στο τάφο τις έδωσε φτερά

Το FORZA 5 το retail ουδεμια σχεση εχει με το E3 version στα stands. Το degrade που του εγινε ειναι τεραστιο και πολυεπίπεδο στα γραφικα. 

Η MS θα φαει τα μουτρα της απο τις επιλογες που εκανε στο μηχανημα. Μπραβο της που ανάστησε τον πεθαμενο (SONY) 

Το επαιξες στα σταντς και το παιζεις και τωρα και ειδες downgrades?

• Like 1

Σοβαρα τωρα!!!!Πεφτει πολυ και αδικο κραξιμο στο Forza5....καταλαβα τι φταιει!!!!!Βαλτε το slow/manual, το παιχνιδι απογειωνεται!!!!!!

Το παιχνίδι πάντως δείχνει πανέμορφο plus είναι ο μοναδικός launch τίτλος που "τρέχει" 1080/60 οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο θάψιμο!Τουλάχιστον απο τον p3tran που κατέχει το θέμα,μόνο θετικά διαβάζω...!

Γεια σου Ορεστη :)

λοιπον, επειδη θυμαμαι εισαι worlddriver (ραλακιας), ακου:

κανε μια χαρη στον εαυτο σου, και βρες καπου κανα φιλο σου να πας να το παιξεις για καμμια ωριτσα.

trust me, θα μεινεις ΚΟΚΚΑΛΟ 8)

και ξερεις αμα λεω κατι..

Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να το συγκρινεις με παιχνιδι του PC, στα γραφικα τουλαχιστον! Για κονσολα μια χαρα γραφικα εχει..δεν ξερω τι περιμενες να δεις και δεν ξερω γιατι περιμενει ο οποιοσδηποτε να παρει κονσολα για να εχει καλυτερα γραφικα απο PC.

χεχ... αυτο ακριβως εγραφα χτες βραδυ στο ps4 vs xbone thread, οτι το DVR feature, με το οποιο ειναι τραβηγμενο το video (φαινεται γιατι βλεπει κανεις το replay menu κατω-κατω)

ειναι πραγματικα για τα σκουπιδια, αφου καταστρεφει εντελως την ποιοτητα της εικονας και μετατρεπει οτιδηποτε detail υπαρχει σε ...θολουρα.

και στο παραπανω βιντεο, οπως αλλωστε και ΣΕ ΟΛΑ τα βιντεο που θα τραβιουνται με το dvr, τα παιχνιδια του xbone φαινονται να ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σε γραφικα απο 360 LOL

ειναι τοσο χαζοι καποιοι στη microsft, που θεωρησαν οτι 4mbit compressed video του κερατα, ειναι ικανο και καταλληλο να δειξει 1080/60 video, και να τους κανει και διαφημιση LOLOLOL

μονο στα κινητα σας παιδια κανει αυτο  το bit rate και το compression ratio. αντε και σε καμια προπερσινη ταμπλετα χεχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...