Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[video=youtube;XGGfwPIykAo]

ΠλΕρώστε...

http://www.sportra.com/forza-5-microtransaction-price-list/

http://www.sportra.com/forza-5-microtransaction-price-list/

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτος ο φρανσις και ο boogie, ειναι μερος απο την καταρα της νεας εποχης.

ο τυπος χεζεται στα λεφτα, επειδη διαβαζει επιγραμματικα καθε μερα reddit

και οτι δει οτι τραβαει, το κανει RAGE VIDEO

προφανως δεν ξερει τι του γινεται οσον αφορα το forza5, και απλα εκανε για αλλη μια φορα το ιδιο πραγμα...

διαβασε κατι, και εκανε ενα βιντεο για αυτο...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ αν ειχε εστω 10 λεπτα παιξει το forza, θα ηξερε οτι αυτο για το οποιο φωναζει , δεν ειναι τα CREDITS οπως σκουζει,

αλλα ειναι τα TOKENS

το forza συνεχιζει κανονικα και σου δινει CREDITS για οτιδηποτε κανεις, αλλα αν δεν εχεις credits και δεν μπορεις/εχεις χρονο να μαζεψεις απο αγωνες, paintjobs, tunes, rivals, multiplayer, κλπ, TOTE μπορεις να αγορασεις TOKENS με λεφτα, με τα οποια TOKENS μπορεις να αγορασεις ακριβως οτι και με τα CREDITS.

ο φρανσισ λεει οτι "ξεκιναει με 100 credits, και μετα πρεπει να αγορασει"

δηλαδη ο ορισμος του δεν εχω ιδεα τι λεω, αλλα φωναζω κιολας

το ενοχλητικο με τα tokens, ειναι οτι στα βγαζει σαν επιλογη ΣΕ ΚΑΘΕ επιλογη που γινεται με credits.

ειναι λιγο σπαστικο, γιατι στην τελικη οποιος θελει να αγορασει tokens, ας παει στο ειδικο μενου να τα αγορασει, δεν χρειαζεται να βλεπουμε αυτη την επιλογη συνεχεια...

ομως το ιδιο ακριβως γινοτανε και το forza 4, στο forza horizon, και θα γινεται και στο gt6 bigtime!

για το forza5, υπαρχουν καποια σημεια που αξιζουν βαρια κριτικη σχετικα με τις επιλογες τιμων (60% αυξηση στην τιμη του car pass απο το forza4, ξεχωριστο car pass μονο για τα αυτοκινητα και ξεχωριστο expansion pass για τα τρια expansions που θα βγουνε)

ΑΛΛΑ το απο πανω βιντεο ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να καταλαβετε οτι τον χοντρο μπορειτε να τον βλεπετε μονο για γελιο (αν σας το προκαλει) και οχι γιατι ξερει τι λεει.

στην προκειμενη περιπτωση, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΕΙ.

επειδη εγω ημουν απο αυτους που ανακινησαν το θεμα στην t10 αλλα και στο gaf (απο οπου το πηρε το reddit) πραγματικα ΘΛΙΒΟΜΑΙ που αυτος ο τυπος βγαζει χιλιαδες δολαρια απο καθε βιντεο που σηκωνει.

ειναι ενας ηθοποιος της πλακας, ο οποιος δεν κανει καν την τυπικη μελετη που απαιτειται πριν να βγει και να σκουξει για κατι.

γνωμη μου? αυτος κανει μονο για fanboys.. οταν βριζει τη microsoft γελανε οι μισοι, μετα κοροϊδευει τη sony και γελανε οι αλλοι μισοι.

αν και, επειτα απο το <<μπουναμα>> που του εκανε η sony (4 εκατομμυρια views το ps4 unboxing, επειδη ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ PS4 οσο η διαρκεια του βιντεο, πεταξε ενα 360 "για να κανει χωρο"), τονε βλεπω ιδιατερα μελωμενο με τη sony, ειδικα και μετα το προσφατο πληρωμενο "honeymoon" στη νεα υορκη

οσοι ξερετε πως πληρωνει το youtube τους partners, υπολογιστε χοντρα χοντρα ποσα φραγκα εβγαλε μονο απο αυτο το βιντεο με το ps4/360 σε τρεις μερες... και αφου το κανετε αυτο, μετα ελατε να μου πειτε οτι εχει εστω και την παραμικρη σημασια οτιδηποτε λεει αυτος ο ελεφας-γελωτοποιος

Επεξ/σία από Praetorian

Θα ζησουμε εποχες atari αν συνεχισουν αυτες οι αηδιες..το προεραιτικο γινεται αυτοματα υποχρεωτικο αν δωσουν εντολη οι χαρτογιακαδες που κοιτανε μονο νουμερα...

θα πρεπει ολοι να γυρισουμε πισω στο χρονο και να δουμε με τελειως διαφορετικο ματι το horse armor στο oblivion.

ή τι εκανε η ΕΑ στο NFS πριν 7 χρονια..

το οτι το forza σου εχει συνεχεια στα μουτρα την επιλογη να αγορασεις tokens αν δεν εχεις λεφτα του παιχνιδιου,

ειναι μεν μια ....καταντια για το forza, το οποιο ειναι σειρα Α' ποιοτητας, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ...καινοτομει στα σκατα.

ουτε ειναι ο χειροτερος τη παρεας. το παιχνιδι εξακολουθει και ειναι 100% playable, παρ'ολη την ..επιθετικη πολιτικη να σου δειχνει συνεχεια για tokens.

προσωπικα εχω στειλει επιστολη οπου -εντελως σοβαρα- ρωταω αν προτιθενται στο μελλον να εχουμε και στο κατω μερος της οθονης μας rolling google ads, οπως εχουν τα χειροτερα freeware στα android κλπ

;)

• Moderators

Παρακαλώ, τα επόμενα posts να είναι για το παιχνίδι.

Ούτε offtopic, ούτε έκθεση ιδεών για τα microtransactions και τις επιρροές τους στην κοινωνία που ζούμε.

Πετραν απο γραφικα τι λεει?ειναι επιπεδου νεας γενιας?

εχω κρεμασει ενα βιντεο στις προηγουμενες σελιδες, που ειναι περιπου 1gb 1080p/60

κατεβασε αυτο, παιχτο στην τηλεοραση σου, και θα εχεις την οσο πιο αντιπροσωπευτικη εικονα που γινεται να εχεις για το πως φαινεται το παιχνιδι, χωρις να εχεις την κονσολα :)

• Like 1

εγω παντως σημερα, απο 500 χιλιαρικα που ειχα, ξεπερασα το ενα μυριο, και μαλιστα εφιαξα και κατι αμαξια. και το κυριοτερο? χαλαρα.

Μα δε θελει φαντασια φιλτατε, απλα μαθηματικα ειναι. Αν παιξουμε και οι δυο τον ιδιο χρονο και βγαλουμε τα ιδια λεφτα, αμα εγω πληρωσω 10 euro και συ οχι, δεν θα εχω καλυτερο αυτοκινητο απο εσενα? Ειναι απλουστατο, τι δε καταλαβαινετε μερικοι και προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα?

Μα δε θελει φαντασια φιλτατε, απλα μαθηματικα ειναι. Αν παιξουμε και οι δυο τον ιδιο χρονο και βγαλουμε τα ιδια λεφτα, αμα εγω πληρωσω 10 euro και συ οχι, δεν θα εχω καλυτερο αυτοκινητο απο εσενα? Ειναι απλουστατο, τι δε καταλαβαινετε μερικοι και προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα?

ουυμμχχ.. μηπως οχι? να εχεις πληρωμενο αυτοκινητο, ναι.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ακομα και 500 ευρω τοκεν να αγορασεις, δεν εχεις ουτε ΜΙΣΗ ελπιδα παραπανω για νικη.

παρε mclaren να σε σιδερωνω με golfακι.

ή μαλλον,

ασε να παρω εγω τη mclaren (που πηρα σε μια μερα χωρις ..token)

inM47G7bEuTRd.jpg

δεν καταλαβαινω πως μερικοι εχουν βαλθει να βγαλουν ...ακαταλληλο για παιξιμο

το καλυτερο launch παιχνιδι της γενιας.

τι να πει κανεις...

Παιδιά συγνώμη για να καταλάβω κι εγώ.Σύμφωνα με το review του eurogamer βγαζεις 110.000 credits την ώρα και τα καλά αμάξια έχουν πάνω από 1m. Πρέπει δλδ να παίζουμε 10 ώρες για να ξεκλειδώσουμε ένα καλό αμάξι?? Κι αυτό είναι καλό? p3tran εσύ που το έχεις πόσα credits βγαίνοθν περίπου την ώρα?

Παιδιά συγνώμη για να καταλάβω κι εγώ.Σύμφωνα με το review του eurogamer βγαζεις 110.000 credits την ώρα και τα καλά αμάξια έχουν πάνω από 1m. Πρέπει δλδ να παίζουμε 10 ώρες για να ξεκλειδώσουμε ένα καλό αμάξι?? Κι αυτό είναι καλό? p3tran εσύ που το έχεις πόσα credits βγαίνοθν περίπου την ώρα?

κοιτα παρακάτω τα εχω γραψει πως ειναι τα πραγματα σχετικα αναλυτικα.

λοιπον, εδω ειναι καποια στατιστικα...

2 ωρες racing, εχω κερδισει (μονο απο τους αγωνες) πανω απο 250χιλιαρικα

iHfGJH1KBKvNh.jpg

και οπως εγραψα πιο πανω, credits δινουν οι αγωνες, αλλα δινουν και αλλα πραγματα: τα liveries ή τα logos που ζωγραφιζεις και τα κανεις διαθεσιμα για ολους, τα tunes των αυτοκινητων που επιλεγεις να κανεις διαθεσιμα, ενα ολοκληρο game mode, το rivals, καθως και εχει και affinity multiplier, δηλαδη αν πχ τρεχεις συχνα με ferrari, ανεβαζεις affinity level με τα ferrari, και στο τελος καθε αγωνα που τρεχεις με αυτη τη μαρκα σου δινει ενα εξτρα μπονους με τη μορφη ποσοστου. πχ εχω affinity 3 στη VW και μου σκαει 12% bonus σε οτι βγαλω.

μεχρι και το drivatar μου τρεχει οταν δεν παιζω εγω σε αγωνες αλλωνων, και μου φερνει κι αυτο κατι ψιλουλια.

παμε να δουμε λοιπον, αν εγω εβγαλα 250k σε δυο ωρες αγωνων, και αλλα τοσα με τα υπολοιπα activities, μηπως και τα αυτοκινητα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ακριβα....

εχουμε και λεμε:

ταμειο p3tran 1η μερα, πανω απο 500.000 credits και 6 αυτοκινητα. (3 δωρο απο την t10)

ενδεικτικες τιμες σε CREDITS (ολες με φωτογραφιες, καντε κλικ στο φακελλο εδω ->> http://minus.com/mb0k4prC93INZm <<- για να μην γινει μπουρδελο η σελιδα εδω.

M3 e36 - 19k

viper acr - 45k

skyline R34 - 57k

wrx sti - 35k

audi r8 v10 PLUS - 150k

κλπ

δηλαδη, με τα >500 χιλιαδες credits που εβγαλα σε λιγοτερο απο μιση μερα, μπορω ΚΑΙ να αγορασω ολα τα παραπανω, ΚΑΙ να τα φτιαξω, ΚΑΙ να μου μεινουνε και ρεστα...

παμε και στα ΠΟΛΥ εξωτικα:

veyron supersport - 2,4 million credits αλλα και 4.000 tokens (40 eυρωπουλα)

και το πιο ακριβο οχημα του παιχνιδιου

lotus E21 - 6 million credits , αλλα και 10 χιλιαδες tokens (100 ευρωπουλα)

οποτε, βλεπει κανεις, οτι οι τιμες σε token ειναι τοσο ψηλα, που αντι να εξευτελιζει τον κοπο αυτου που τα κερδισε παιζοντας, του δινει εμμεσως αξια.

γιατι ετσι, η φορμουλα σε κασερι κανει 100 ευρω. ενω αν εκανε πχ 2 ευρω ή 3, ετσι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα ξεφτιλιζε τον αλλον που για να μαζεψει 6 μυρια θα του παρει καμια βδομαδα...

δειτε τις φωτογραφιες που εβαλα στο φακελο.

http://minus.com/mb0k4prC93INZm

οτι θελεις ρωτα με sofian7

Mod edit: Μη κάνετε link στο σάπιο κλειδωμένο offtopic thread.

και για να τελειωνουμε και με το θεμα, εχω ενα φιλο που ζωγραφιζει καλα στο forza. η mclaren μου που ποσταρα πιο πανω, ειναι δικο του εργο.

λοιπον, αυτος βλεπω στα στατιστικα του, εχει τρεξει καμια 50ρια αγωνες λιγοτερο απο εμενα, χωρις καν αρκετες νικες ή μεγαλο επιπεδο δυσκολιας.

ομως -προφανως- απο τα liveries που εφτιαξε, για τα οποια πληρωνεσαι απο το παιχνιδι, απο οτι βλεπω εχει καταφερει ΗΔΗ, μεσα σε τρεις μερες και εχει αποκτησει τα ακριβοτερα αυτοκινητα του παιχνιδιου..

11077121624_e467f34496_o.jpg

11077104546_d9bf54b8a9_o.jpg

11077106736_3bb6df6f13_o.jpg

11077194603_f208c0da15_o.jpg

11077194003_2e2f3db9de_o.jpg

11077015335_69270d6caf_o.jpg

11077106206_2b96b3c316_o.jpg

11077014775_0ee2ed3b1e_o.jpg

11077105686_1c34736c18_o.jpg

11044071236_e88d60bc42_o.jpg

mobile.117q3cc3.jpg

mobile.105umd3c.jpg

mobile.106vfd75.jpg

mobile.107orckb.jpg

mobile.108q3csg.jpg

mobile.109ape54.jpg

mobile.1106pcgv.jpg

mobile.111eecuu.jpg

Forza 5 dev open to adjusting economy based on feedback

Forza 5 developer Turn 10 has indicated it is open to tweaking the racing game's economy following the controversy surrounding its micro-transactions.

In an interview with Shacknews, Turn 10 creative director Dan Greenawalt said the developer is monitoring feedback to the in-game economy and highlighted the fact it can make adjustments on the fly.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...