Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι σου ειπα εγω οτι εισαι αντισονυ η τιποτα τετοιο?

Εσυ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειπα "οτι βγαζει η microsft ειναι χαλια" ακομα δεν καταλαβα.Γενικα πολυ ευκολα βγαζετε συμπερασματα εδω μεσα.

ύποψην ότι έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι θα πάρω και PS μέσα στο 14.

Δημοσ.

Καλο το br player αλλα εγω προσωπικα αν και εχω ps3 απο το 2006 1-2 ταινιες αντε να εχω δει, μετα βγηκαν τα BDRips.. :P 

Δημοσ.

U don't say.

[troll]Ένα PS4 και μια 23αρα+. Ή μια ωραιότατη αναβαθμισούλα για το PC.[/troll]

μου το γαμησατε το θεμα :)

αντε, περιμενω να δω ποιο θα ειναι το killer-app του playstation4 για το 2013-14

το folding@home ειναι πασέ τωρα, οποτε περιμενω μεγαλες καινοτομιες... twitch streaming λενε ηδη εξω, αλλα εδω καποιοι εχετε μεινει μια φαση πισω και υπολογιζετε τα κοστη χωρις τον ξενοδοχο (καμερα)

:)

/τελος off topic

getphoto5lpdq6.jpg

getphoto439er3.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τωρα και ps4 να παρεις απλα θα το κοιτας εκτος αν γουσταρεις rezogun.

Γουστάρω Killzone, αλλά 400€ δεν σκάω με τίποτα και για καμία κονσόλα.

αντε, περιμενω να δω ποιο θα ειναι το killer-app του playstation4 για το 2013-14

getphoto5lpdq6.jpg

getphoto439er3.jpg

Εδώ εκκρεμούν παιχνίδια στο PS3 και Χ360, τι μου λές τώρα.. :P

Δε λέω, όμορφο, καλό, χρυσό, αλλά είναι πετσοκομμένο, και κλασικά θα σου τα βγάλουν όλα σε DLC.. -_-

Δημοσ.

θα σου στειλω πμ

τωρα με 499 περνεις πολλα περισσοτερα.

και με 399 ακομη περισοτερα B) ενταξει γουσταρεις xbox φαινεται καλα κανεις καθενας με τα γουστα του...μην τυφλωνεσαι ομως ρε σι... :P

Δημοσ.

το βιντεο που ανεβασες θεικο! καμια σχεση με αυτα που εχουν youtube ign κτλ.

οπως ειπα, τα media stream καναλια ειναι παντελως αχρηστα για 1080/60.

το βιντεο βαζει τα πραγματα στη θεση τους.

κρατα το gamersyde, ειναι η καλυτερη πηγη στο internet για τετοια πραγματα.

Δημοσ.

^^^

το παραπανω ειναι απο το αρχικο τρεηλερ, δεν νομιζω να ειναι in-game ;)

πρωτες φωτο απο τους καλους ..μπογιατζηδες του forza:

11041783096_ab497d2a6a_c.jpg

11041782686_184faa6857_c.jpg

11041783656_ee2af8e72a_c.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Δε πειράζει.Για μένα δε μετράνε μόνο τα in game γραφικά.Και τα υπόλοιπα μέρος του παιχνιδιου είναι και μπορεί να ενισχύσουν την gaming εμπειρία.

Δημοσ.

Πωω... Ο Καζουνόρης έχει πολύ δουλειά να κάνει για το επόμενο GT, ελπίζω να στρώσει τον κώλο του κάτω και να χτίσει το παιχνίδι εξ' ολοκλήρου απ' την αρχή. Πάντως με τέτοιο ανταγωνισμό δεν νομίζω να παρουσιάσει ξανά κάποιο χλιαρό sequel.

Δημοσ.

Πωω... Ο Καζουνόρης έχει πολύ δουλειά να κάνει για το επόμενο GT, ελπίζω να στρώσει τον κώλο του κάτω και να χτίσει το παιχνίδι εξ' ολοκλήρου απ' την αρχή. Πάντως με τέτοιο ανταγωνισμό δεν νομίζω να παρουσιάσει ξανά κάποιο χλιαρό sequel.

Μετά από το GT5 έχασα κάθε πίστη πλέον για την Polyphony. 

Πάντως το Forza 5 είναι ο μοναδικός τίτλος του Xbox One που θα ήθελα να παίξω αυτή τη στιγμή.

Εαν και κατά τη γνώμη μου πέρα από το πολύ εντυπωσιακό "showroom" mode (και το Forza 4 ήταν εντυπωσιακό σε αυτό), δεν τον θεωρώ πραγματικό next-gen τίτλο.

Η Turn 10 ακολούθησε πάλι τον γνωστό εύκολο δρόμο στον τεχνικό τομέα για να πετύχει 60fps και 1080p. Ηλιόλουστες πίστες, στατικοί φωτισμοί, παντελής έλληψη AA κτλ.

Θα μου πεις μπορεί να μην είχαν χρόνο... θα δούμε στο επόμενο Forza που θα είναι και η περίοδος να αγοράσω το One.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...