Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

p3tran τσαμπα σαλιο χαλας...οτι και να πεις κατι αρνητικο θα βρουν...ελλαδα = sony = προβατα ειναι γνωστο χρονια!

http://www.cinemablend.com/games/Forza-5-Xbox-One-Graphics-Downgraded-From-E3-Build-60711.html

Ελλαδα = προ, γκραν ντουρισμο, γκαντ οφ γουορ, νηντ φορ σπηντ... :P

Τωρα παει να μπει και το αντσαρτιντ στην λιστα αλλα θελει 3-4 sequel ακομα.

Ο λογικη σου ειναι αψεγαδιαστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελλαδα = προ, γκραν ντουρισμο, γκαντ οφ γουορ, νηντ φορ σπηντ... :P

Τωρα παει να μπει και το αντσαρτιντ στην λιστα αλλα θελει 3-4 sequel ακομα.

οταν εσκαγαν 600αρια και 700αρια ζεστα ζεστα το 2006 δεν υπηρχε θεμα...τωρα με το one εχει ανοιξει το κουτι της πανδωρας!

Επειδή έκανε μ@λ@κια η Sony τότε πρέπει να δικαιολογήσουμε και την MS. Μάλιστα.

Όλα είναι καλά παιδιά. Τσακωθείτε και όταν καταλήξετε ποιος την έχει μεγαλύτερη ενημερώστε μας.

• Like 4

sorry αλλα αυτο το αρθρο ειναι σκετη παραπληροφορηση. καποιο πικραμενο "φυντανακι" εβγαλε ολη τη χολη του γραφωντας το lol

καταρχην, χωρις να με βαλεις εμενα αγγαρεια να στα βρω, τραβα μονος σου και δες τα βιντεο της Ε3, και διαπιστωσε οτι:

- ΥΠΗΡΧΕ POP-UP

- ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ

- ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΚΕΤΑ-ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

- ΑΛΛΑΞΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ "ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

δες τα αυτα, και αν ΤΥΧΟΝ διαφωνεις μαζι μου, πες το μου.

αλλιως συμπαιρενω οτι δεν τα ειχες δει σωστα και τωρα καταλαβες τι παιζει.

και επειδη ολα αυτα τα thread ξεκινανε στο gaf, καλα ειναι οταν ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ εκει στο gaf με κλειδωμα , γιατι ειναι ΑΝΑΚΡΙΒΗ,

να μην τα αναμασαμε εδω μια βδομαδα μετα, σαν να ειμασταν οι ...καθυστερημενοι της παρεας...

παρε λοιπον stavre τα downgrades σου, και σε μορφη .gif για μεγιστη διευκολυνση..

iVDDb3WY9ym4C.gif

it8qWnrjs3dpg.gif

• Like 2

να μην τα αναμασαμε εδω μια βδομαδα μετα, σαν να ειμασταν οι ...καθυστερημενοι της παρεας...

Δεν ειναι μονο τα threads δυστυχως ειναι και ποσα post μερικων σχεδον ολοιδια απο καποιον poster του gaf.. Λες και δεν διαβαζουμε εμεις gaf wtf. :P

οταν εσκαγαν 600αρια και 700αρια ζεστα ζεστα το 2006 δεν υπηρχε θεμα...

Οταν το '06 έσκαγες 600αρια-700αρια, ένα σκέτο blu-ray player έκανε ~1000.

Εγω ειπα αυτο που βλεπουν τα ματια μου .Οταν ειδα αυτο gif μου φανηκε σαν να βλεπω κονονικο αγωνα f1.Επισης πολλα φορουμς το γραφουν οχι μονο το neogaf(που οταν βολευει ειναι καλο σαιτ και οταν οχι ειναι sonygaf)

Οπως ειπα και διακοσιες φορες το οπτικο αποτελεσμα ειναι φανταστικο αλλα οχι αυτο που περιμενα.End of story

87556_original.gif

• Like 1

σωστο κι αυτο, αλλα δεν υπηρχαν καν ταινιες τοτε.

επιπλεον, νομιζα οτι το ολο σλογκαν της sony ειναι "for the gamers"

πως αλλαζουν οι καιροι, τυφλα να'χει η κομπανετσι...

• Like 1

Εγω ειπα αυτο που βλεπουν τα ματια μου .Οταν ειδα αυτο gif μου φανηκε σαν να βλεπω κονονικο αγωνα f1.Επισης πολλα φορουμς το γραφουν οχι μονο το neogaf(που οταν βολευει ειναι καλο σαιτ και οταν οχι ειναι sonygaf)

Οπως ειπα και διακοσιες φορες το οπτικο αποτελεσμα ειναι φανταστικο αλλα οχι αυτο που περιμενα.End of story

87556_original.gif

και επειδή είσαι φανατικός SONY fan, έλα παραδέξου το. ΄Ότι είναι Microsoft related είναι χάλια". End of Story.

• Like 1

σωστο κι αυτο, αλλα δεν υπηρχαν καν ταινιες τοτε.

επιπλεον, νομιζα οτι το ολο σλογκαν της sony ειναι "for the gamers"

πως αλλαζουν οι καιροι, τυφλα να'χει η κομπανετσι...

Πάντως δεν μπορείς να πείς, μια χαρά βόλεψε το blu-ray σε σχέση με τα dvd (και το hd dvd που ήθελαν να πλασάρουν).

Δεν με ενδιαφέρει ποιό είναι το slogan της, με ενδιαφέρει που βρήκα φθηνότερο blu-ray player που παίζει και παιχνίδια. :P

Ναι αλλα ποιος θελει players και evil multimedia features, εγω θελω μονο να παιζω da gaimz... :P

Όποιος θέλει "σοβαρή" κονσόλα, δεν τα θέλει, αλλά απο τη στιγμή που μου κάθεται, δεν θα πώ όχι.

Εξάλλου, γιατί να σκάσω 1000 για έναν σκέτο player, και όχι 700 για έναν player που ταυτόχρονα παίζει και παιχνίδια? ;)

και επειδή είσαι φανατικός SONY fan, έλα παραδέξου το. ΄Ότι είναι Microsoft related είναι χάλια". End of Story.

Τον μπερδεύεις με τον HolyMan και έβαλες ανάποδα τις εταιρίες. :P
  • Like 1

Lol τι λες αναμενε?Αν ημουνα τοσο fan θα ετρεχα να παρω το ps4 day one.Εσυ που θα το παρεις το x1 δεν εισαι ε?Επισης  εχω ανεβασει ειδησεις για το quantum break διοτι μου αρεσει παρα πολυ και θελω να δω ποια θα ειναι η εξελιξη του.Τελος αν εσυ καταλαβες οτι ειπα το forza χαλια και οτι αλλο βγαζει η microsoft τοτε δεν φταιω εγω συγγνωμη.

και επειδή είσαι φανατικός SONY fan, έλα παραδέξου το. ΄Ότι είναι Microsoft related είναι χάλια. End of Story.

Επειδή έκανε μ@λ@κια η Sony τότε πρέπει να δικαιολογήσουμε και την MS. Μάλιστα.

Όλα είναι καλά παιδιά. Τσακωθείτε και όταν καταλήξετε ποιος την έχει μεγαλύτερη ενημερώστε μας.

θα σου στειλω πμ

τωρα με 499 περνεις πολλα περισσοτερα.

Lol τι λες αναμενε?Αν ημουνα τοσο fan θα ετρεχα να παρω το ps4 day one.Εσυ που θα το παρεις το x1 δεν εισαι ε?Επισης  εχω ανεβασει ειδησεις για το quantum break διοτι μου αρεσει παρα πολυ και θελω να δω ποια θα ειναι η εξελιξη του.Τελος αν εσυ καταλαβες οτι ειπα το forza χαλια και οτι αλλο βγαζει η microsoft τοτε δεν φταιω εγω συγγνωμη.

ύποψην ότι έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι θα πάρω και PS μέσα στο 14.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...