Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 5 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να τρολλάρουμε και λίγο , μην το πάρετε στα σοβαρά είμαι fan του ΧΒΟΧ και μου αρέσει το FORZA.

Από σήμερα αντί FORZA 5 θα λέγεται FLOPZA 5, επειδή μου το είπε ένας reviewer του eurogamer και ένας άλλος του CVG.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι περίεργα πράγματα. Είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Τα reviews είναι προσωπικές απόψεις. Και κατά τη γνώμη μου, racing game με τόσες πίστες και τα μισά αμάξια του προηγούμενου, το 10 είναι υπερβολή μέχρι και ανευθυνότητα, γιατί τέτοιες κινήσεις χρειάζονται κριτική για να μη συνεχιστούν. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι περίεργα πράγματα. Είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Τα reviews είναι προσωπικές απόψεις. Και κατά τη γνώμη μου, racing game με τόσες πίστες και τα μισά αμάξια του προηγούμενου, το 10 είναι υπερβολή μέχρι και ανευθυνότητα, γιατί τέτοιες κινήσεις χρειάζονται κριτική για να μη συνεχιστούν. 

Το 7(μετριο) μεχρι το 9 - 10(Αριστο) εχουν τεραστια διαφορα μεταξυ τους......

Τρομερο το video review του gamespot αξιζει να το δειτε

http://www.gamespot.com/reviews/forza-motorsport-5-review/1900-6415570/

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο φρούτο!Ότι και να πούμε, και άσχετα από τις βαθμολογίες, τουλάχιστον από τεχνικής άποψης το game είναι άριστο.

Δημοσ.

Από την μια τα reviews είναι πιο αυστηρά και καλά κάνουν καθότι περιμένουμε καλύτερα πράγματα από τις καινούργιες κονσόλες. Από την άλλη δεν είναι δυνατόν παιχνίδια όπως το resogun με πέντε πίστες και επαναλαμβανόμενο gameplay να παίρνει μεγαλύτερες βαθμολογίες από το καλύτερο μέχρι τώρα racing sim. Η θα πρέπει τα downloadable game να ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία η να εξισωθούν οι βαθμολογίες.

Πάντως καλά κάνουν και το τιμωρούν το forza για την πολιτική που θέλει με περασει με τα Dlc. απαράδεκτη

Δημοσ.

Από την μια τα reviews είναι πιο αυστηρά και καλά κάνουν καθότι περιμένουμε καλύτερα πράγματα από τις καινούργιες κονσόλες. Από την άλλη δεν είναι δυνατόν παιχνίδια όπως το resogun με πέντε πίστες και επαναλαμβανόμενο gameplay να παίρνει μεγαλύτερες βαθμολογίες από το καλύτερο μέχρι τώρα racing sim. Η θα πρέπει τα downloadable game να ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία η να εξισωθούν οι βαθμολογίες.

Πάντως καλά κάνουν και το τιμωρούν το forza για την πολιτική που θέλει με περασει με τα Dlc. απαράδεκτη

Δεν μπορεις να κρινεις ολα τα παιχνιδια με τα ιδια ακριβως κριτηρια , ουτε με βαση το τι σου αρεσει εσενα, συγκρινεις εντελως διαφορετικα παιχνιδια , το ενα μαλιστα δινεται και δωρεαν.

Δημοσ.

Το Forza 5 δεν θα έπρεπε να βαθμολογηθεί σε καμία περίπτωση με πάνω από 8.

Σαφώς και είναι βελτιωμένο στον τεχνικό τομέα σε σχεση με το 4 αλλά και με τον ανταγωνισμό σε κονσόλες-pc's.

Έχει όμως πολλες ελλειψεις στο gameplay (αυτοκίνητα ,πίστες) και τελικά μεγαλο κόστος απόκτησης λόγω των dlc's. Κατα την γνώμη μου η collectors αξίζει περισσότερο από την απλή έκδοση.

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί την καλύτερη  αγορά για να συνοδεύσει το xbox one.  

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι,τα υπόλοιπα παιχνίδια τα τιμωρούν;

Εγώ βλέπω οτι κάποιοι reviewers παραπονέθηκαν για την ΑΙ και δεν έχει ξεκαθαριστεί σε τι επίπεδο δυσκολίας παίζαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...