p3tran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πλεον εχει νοημα να ασχοληθει κανεις με το forza 5, ενα racing game το οποιο σιγουρα θα κατσει στην κορυφη του ειδους για αρκετα χρονια. το παιχνιδι θα τρεχει σε αναλυση 1080p native, με κλειδωμενο framerate στα 60hz. οι αγωνιστικες πιστες ειναι laser scanned, προσφεροντας πιστοτητα σε επιπεδο <1cm ολα τα αυτοκινητα ειναι φτιαγμενα απο το μηδεν. δεν χρησιμοποιηθηκαν καν τα υψηλης ποιοτητας μοντελα απο το autovista του forza 4 (!!) Απο 55-60 υλικα πλεον καθε αυτοκινητο μπορει να ενσωματωνει 1300(!) στρατηγικη συνεργασια με τη mclaren, προσβαση στα data της mclaren (racing team data, simulator κλπ) στρατηγικη συνεργασια με την calspan για την επιστημονικη συλλογη στοιχειων τριβης ελαστικων στο οριο νεο physics engine, ενσωματωνοντας τα παραπανω. http://www.youtube.com/watch?v=iYTx9DFWMSI Day 1 στο xbox 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Για εμένα (αν και δεν έχω) είναι ο μόνος λόγος για να αγοράσεις ένα XBox...Άμα κρίνω από το horizon αυτό θα είναι το όνειρο κάθε gamer.Από ότι βλέπω από την εικόνα + βίντεο έχει πέσει υπερβολικά πολύ δουλειά... Ας μείνουμε με την ελπίδα να επεκταθεί η forza και στα PC, όλοι το ξέρουμε τι πωλήσεις θα κάνει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Tο forza horizon δεν ειναι καν στο επιπεδο του forza motorsport. Ειναι αρκετα πιο arcade, και το εφτιαξε μια νεα εταιρεια της microsoft, η playground games. Απλα τους δωθηκε προσβαση σε ολοκληρο το codebase της Turn 10, καθως και μια μικρη ομαδα συμβουλων. Μπορεις να περιμενεις σιγουρα οτι το forza motorsport 5 θα ειναι πολυ πιο ακριβες, γρηγορο και ικανοποιητικο σαν εξομοιωτης. Και εμενα, αν με νοιαζει ενα και μονο ενα παιχνιδι της microsoft να βγει στο pc, αυτο ειναι το forza motorsport. Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα συμβει. Μεχρι τοτε, το επομενο κυμα στα racing games ειναι το forza στο xbox1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ε ρε petran τρελαμενε με forza! Δεν παιζεσαι! Θα το λιωσεις με ολα full manual παλι κατεστραμμενε...LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Παιχνιδάρα!!! Είμαι τρελός fan των Forza, έχοντας Forza 2, 3 και 4 για το 360 και παίζοντας και τα 3 ταυτόχρονα - ιδιαίτερα το 2 και το 4. Καθένα από αυτά, δίνει κάτι διαφορετικό. Το αγαπημένο μου είναι το 2 πάντως. Και ΝΑΙ, ΔΕΝ μου άρεσε το Forza Horizon. reason ---> Need For Speed Hot Pursuit και Most Wanted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 εμενα μου αρεσε το horizon, αλλα μονο οπως μου αρεσαν τα NFS που αναφερεις στο pc. δηλαδη, σαν arcade racer. παιζεις μια ολο το career, και αυτο ητανε . αντε, το dlc με τις χωματινες διαδρομες, εστω εχει καποιο πενιχρο replayability. (που ομως ταιριαζει σε collin mcrae, οχι σε forza) εφ'οσον ομως οι πιστες στερουνται την ακριβεια του forza motorsport, αφου ειναι "ελευθερες" διαδρομες χαραγμενες στον "ελευθερο" κοσμο του παιχνιδιου, πραγματικα εχει πολυ μικρο εως καθολου νοημα να καθεσαι να βελτιωσεις το χρονο σε μια διαδρομη, οταν υπαρχουν τοσοι παραγοντες ανακριβειας και ασαφειας. Για να μην παρεξηγηθω, το horizon ειναι μαλλον το καλυτερο arcade racing που υπαρχει (ναι, οδηγιεται ΠΟΛΥ καλυτερα απο οπoιοδηποτε NFS/GRID/κλπ, ενω πιστευω επισης ειναι πολυ καλυτερο οδηγικα και απο PGR), αλλα κατα τη γνωμη μου κακως φερει τον τιτλο "forza", γιατι απλα στερειται το βαθος και την προσοχη στη λεπτομερεια. και δεν αναφερομαι στη λεπτομερεια σε γραφικο επιπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 O Darin απο το SRT racing δοκιμαζει το demo στην Ε3. *υπ'οψην, το demo στην Ε3 δεν ειχε τα νεα physics που λεω πιο πανω, αλλα παρομοια με του forza 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 O Darin απο το SRT racing δοκιμαζει το demo στην Ε3. *υπ'οψην, το demo στην Ε3 δεν ειχε τα νεα physics που λεω πιο πανω, αλλα παρομοια με του forza 4 Οπωτε η τελικη του εκδοση οταν βγει τον νοεμβριο!!θα ειναι πιο αναβαθμισμενη!!σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι! Αυτο λιγο-πολυ ισχυει για ολα τα παιχνιδια που ειδαμε στην Ε3. κανενα απο αυτα που ειδαμε δεν ειναι τελειωμενο. ολα ειναι in-progress. για το forza 5, το ειδικοτερο ειναι οτι ολη αυτη η συνεργασια με την calspan και τη mclaren για τα νεα physics, (που ειναι το πιο σημαντικο νεο για ενα simulator) δεν ηταν ενσωματωμενη στο demo του forza στην Ε3. τα γραφικα λογικα δεν θα εχουν αλλη αναβαθμιση απο αυτα που βλεπεις ηδη. το gameplay ομως...... οχι οτι τα physics του forza4 ειναι ασχημα. καθε αλλο. αλλα καθε βελτιωση ειναι επιθυμητη! και ειδικα αυτη που ανακοινωθηκε, ειναι βελτιωση ..βαρβατη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 μου αρεσε στο βιντεο που ο τυπος εχει τα χερια στο ιδιο ακριβως σημειο που τα εχει και το driveatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αυτος ειναι ο darin, εχουν μαζι με αλλον εναν ενα καναλι στο youtube αφιερωμενο αποκλειστικα σε εξομοιωτες και racing games. inside sim racing (http://www.youtube.com/user/SRTMedia?feature=watch ) ειναι καλα παιδια, και πειραγμενα στις σωστες βιδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ασε, αποφεύγω να τους παρακολουθώ, γιατί ξέρω ότι ποτέ δε θα αποκτήσω τέτοια set ups. Πολύ χρήσιμο κανάλι, πάντως, για όσους ασχολούνται με το σπορ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πάντως τα γραφικά στις πίστες in-game δε με τρελαίνουν και ιδιαίτερα...Εννοώ για next-gen. Είμαστε όμως στην αρχή οπότε θα δούμε και καλύτερα γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ο φωτισμός τα σπάει πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα