Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry για το οφφ-τοπικ,αλλα ακουσα οτι για να εισαι ονλινε στο ps4, χρειαζεσαι μηνιαια συνδρομη στο ps plus.Θα ισχυει αυτο και στο πσ3 μου?

Όχι φίλε για το PS3 ισχύουν τα τωρινά δεδομένα

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ !! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ !!

Για να δούμε και τι κερδίσαμε :

1) Καμιά προοπτική μείωσης της αρχικής τιμής των παιχνιδιών (αλλά δεν πειράζει,θα πουλήσω μετά το 70€ παιχνίδι μου στο 1/5 της τιμής του)

2) Παιχνίδι μέσα στο tray (τέλεια!Δεν θα σκονίζεται και η κεφαλή...)

3) Fast switching (σιγά τα ωά,θα σηκώνομαι να ξεμουδιάζω κι'όλας,θα στρίβω κ κανά τσιγάρο μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι κ μια χαρά...)

4) Family Sharing, (μ@λ@κία feature! Δεν παίζει κανένας στην οικογένεια μου!Τι να το κάνω!

Θα ήταν γ@μ@το βέβαια αν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω με τα φιλαράκια μου,να αγοράζαμε ένα παιχνίδι διά 10 δηλαδή και να παίζαμε όλοι. Αλλά family,πφφφ με την γιαγιά μου να το χρησιμοποιήσω; -ναι το διάβασα και αυτό-

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να ακούς σε ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ τους users σε ότι αφορά μελλοντικές λειτουργίες ή και αναβαθμίσεις για ένα σύστημα που χρησιμοποιούν.

ΔΕΝ κατανοούν πλήρως αυτά που θα τους προσφέρεις

ΔΕΝ θέλουν να αλλάξουν το πώς κάνουν το Α κ το Β (ακόμα και αν θα το κάνουν πιο εύκολα)

ΔΕΝ βλέπουν μακρύτερα από το πληκτρολόγιο τους

Κάποιοι ζητάνε να μην είναι απαραίτητο το Kinect.

ΕΛΕΟΣ ! Next Gen θέλουμε.

Το νέο gameplay/interaction και τα νέα feature είναι εξ'ισου σημαντικά με τα βελτιωμένα γραφικά και τα FPS για την κυκλοφορία νέων πρωτοποριακών NEXT GEN παιχνιδιών.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι η Sony παρουσιάζεται σαν ψηφιακός Braveheart ενάντια στο σκλάβωμα του χρήστη !

H Sony ενάντια στο DRM,ποιά η SONY...

• Like 3
Δημοσ.

1) Δεν πειραζει, θα το αγορασω εγω στο 1/5 και θα χαιρομαι. Αν το ειχες παρει ψηφιακα παλι τοσο θα το πληρωνες εσυ και μετα αν το ηθελα εγω θα το πληρωνα πολυ ακριβοτερα. Ασε που δεν εχουν ολοι ιντερνετ.

2) Οταν το 'ψηφιακο' ειναι ακριβοτερο του φυσικου, προτιμω για 100 λογους το 2ο. πχ. Το πληρωνω που το πληρωνω ας το εχω και καπου να το βλεπω να μη λεω οτι πληρωσα για αερα. Επισης, δεν εχουν ολοι ιντερνετ.

3) Θα μπορουσαν να το εχουν βελτιωσει παρα πολυ και χωρις το αποκλειστικα ψηφιακο/ηλεκτρονικο μοντελο (δες πχ ποσο χρονο φορτωσης ειχαν τα πρωτα bd-players και ποσο 3-4 γενιες μετα, επισης με το συγχρονο hardware το load as you go θα επρεπε να ειναι παιχνιδακι) αλλα δεν ιδρωνει το αυτι τους, ουτε και τους νοιαζει, αφου προφανως παραπανω λεφτα απο αυτο δε θα βγαλουν. Επισης, δεν εχουν ολοι ιντερνετ.

4) ΟΚ, μεσα. Φυσικα κι εμενα ολη μου η οικογενεια εχει απο 1 ΧΒΟΧ για τον καθενα και ολοι μου οι φιλοι μολις βγει θα σκασουν το 500ευρω για το νεο. Αν θυμαμαι καλα ζω σε μια χωρα οπου ο κοσμος ακομα εχει αληθινες φιλιες και οχι ιντερνετικες, και ενιοτε μαζευονται 4-5 ατομα σε ενα σπιτι για κανενα φιλικο τουρνουα. Αυτα που διαβασα και στο αλλο site (gizmodo νομιζω) μου θυμισε τον κοσμο της ταινιας Gamer (ακου λεει μην τυχον και ξαναβγω ποτε απο το σπιτι μου). Οπως "ελεγε" ας πουμε η γιαγια μου στα προβατα της (μην τυχον και βγουν απο το μαντρι οπου ετρωγαν και τα αρμεγε καθε μερα). Θα μπορουσαν φυσικα παρολα αυτα να ενεργοποιησουν και τωρα το family sharing καθως και το cloud για 2-3 "φιλους" ας πουμε, ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι να μην το κανουν, αφου για τα ιδια λεφτα μιλαμε της αρχικης αγορας. Α ναι ξεχασα, γιατι τοτε θα εβγαζαν και λεφτα απο τα μεταχειρισμενα οποτε τους επαιρνε να το κανουν, ενω τωρα πουλο. Βεβαια να θυμισω οτι δεν εχουν ολοι ιντερνετ...

Για τα απο εκει και κατω συμφωνω, η κριτικη που δεχεσαι πρεπει να σε κανει καλυτερο, ιδανικα να κρατησεις ολα τα καλα που θα ειχες (και που ισως ο αλλος δεν καταλαβε οτι ειχες) και να εφαρμοσεις ολα τα καλα που σου ζητανε. Αλλα οταν το στιγνο κερδος ειναι πανω απο ολα και το μυαλο στα καγκελα...

Βεβαια ειναι αλλο να σε κραζουν 10 σοβαρα ατομα και αλλο ολος ο κοσμος. Οταν βλεπεις την απολυτη καταστροφη να ερχεται και πλεον με την υπερτατη γκαφα που εχεις κανει ξερεις οτι αν πεις "εε, ξερετε να θα αλλαξουμε μονο αυτο αν ειναι" παλι θα σε μαυρισουν μαλλον η στροφη 180 μοιρων ειναι μονοδρομος για να μην εξαφανιστεις απο τον πλανητη και λες "παμε για το επομενο" (σε καμια 7ετια παλι) με την ελπιδα ο τοτε manager να μην ειναι τοσο μ@λ@κ@ς.

edited:

Eπισης βλεπω λενε οτι θα πρεπει να γινει υποχρεωτικα updated η κονσολα μεσω ιντερνετ για να υποστηριζεται το offline gaming... Βλεπω να κλαινε αρκετα παιδακια...

• Like 3
Δημοσ.

Για να μην πιπιλάτε άλλο αυτό με το "δεν έχουν όλοι ίντερνετ",το 90% του 80+% που αναφέρεις δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ για τους ίδιους λόγους και για τους οποίους δεν θα σκεφτόταν ποτέ να πάρει μια κονσόλα (έλλειψη τηλεόρασης,ρεύματος,χρημάτων,νερού) 

Για όλους του υπόλοιπους η συγκεκριμένη δικαιολογία είναι το λιγότερο αστεία (και εγώ κατοικώ εκτός πόλης και ενσύρματης υποδομής ΟΤΕ αλλά broadband έχω)

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και με αυτό το βήμα κλειδώνεται η αγορά του xbox one για εμένα. :)

Δημοσ.

Ωραια στροφη "360" μοιρων...!

Σοβαρα τωρα χαιρομαι που ακουσαν, αλλα το hardware της 

κονσολας παραμενει πιο αδυναμο και ακριβοτερο ταυτοχρονα...

Παντως αφου θελει εστω και μια φορα online ενεργοποιηση για μενα δεν αλλαζουν πολλα.

Αν εχεις βαλει internet εκει κοντα στη κονσολα τοτε τι θα σε πειραζε και να εκανε online check μια φορα τη μερα?

Καλα ποιος παρομοιωσε το kinect με καμερα pc?

Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ αγαπητε. Κ επισης δε νομιζω μπροστα στη webcam να χοροπηδας εσυ και η γυναικα

σου υμιγυμνη, εκτος αν πρεπει να ντυθω κιολας για να παιξω!

Τελικα ετσι οπως το πανε καλυτερα να πηγαιναμε σε internet cafe.

Να ντυθω για να παιξω.

Να ειμαι ορθιος για να παιξω.

Να εχω internet για να παιξω.

Να πληρωσω συνδρομη για να παιξω.

Αντε παιδια καλη προοδο! Και του χρονου!

• Like 1
Δημοσ.

επισης αν το σκεφτει κανεις λιγο μπορει να ηταν μια πολυ καλη κινηση για δωρεαν διαφημιση 

Δημοσ.

αυτη η προοπτικη να γινοταν σαν το steam ειναι πολυ εξυπνο βασικα,

οποιος το εχει δουλεψει ξερει οτι μπορεις να αγορασεις παιχνιδια σε καλες τιμες και κανει και προσφορες ανα διαστηματα( και σε καινουργιους τιτλους).

Επισης εχεις ολα τα παιχνιδια μαζεμενα μεσα σε μια ψηφιακη βιβλιοθηκη που οσο ναναι σου κανει τη ζωη πιο ευκολη.

Εγω πιστευω επρεπε να ακολουθησουν την πολιτική που σκεφτηκαν στην αρχη απλα να εβρισκαν ενα τροπο να μπορεις να παιξεις και offline

Δεν καταλαβαίνω γιατι ζοριζονται καποιοι τοσο πολυ.. εκτος αν εχετε μετοχες στο αμαζον τοτε παω πασο

Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο ανταγωνισμος ειναι ΣΥΜΜΑΧΟΣ μας και οτι οποιαδηποτε εταιρια κυριαρχουσε αυτο θα ηταν επιζημιο για εμας τους gamers. Αυτο που μας συμφερει ειναι η ισορροπια δυναμεων, συμπεριλαμβανομενης και της Nintendo φυσικα.

Περαν τουτου παραμενω σταθερος στο PS4 γιατι 1. Ειναι φθηνοτερο, 2. Ειναι ομορφοτερο, 3. Με σεβεται περισσοτερο σαν πελατη.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...