gkasmak0s GR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ξερω οτι δεν ειναι θεμα hardware καθως το ειχα ξαναπαθει παλια και το ελυσα αλλα δεν θυμαμαι πως.Σα; παρακαλω διαφωτιστε με γιατι χωρις αυτα δν μπορω να κανω πολλα πραγματα. Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. το enter στην δεξια πλευρα του πληκτρολογιου δουλευει
parasaser Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 λογικό αφού είναι αντίθετα μεταξύ τους. άντε πες έναν φυλακισμένο escape και enter. το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις ένα εξωτερικό και να δεις αν δουλεύουν. σε κάθε περίπτωση πάντως δοκίμασε μια απεγκατάσταση/ επανεγκατάσταση τους drivers εγώ έχω πρόβλημα με touchpad κολλάει και πρέπει να έχω πατημένο και το ctrl για να κινείτε ο σένσορας. βέβαια είδα και μια προσφορά στο ίντερνετ και λέει να την χτυπήσω, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι για πρίγκιπες. α κάτι που θυμήθηκα δες αν μπορείς να μεταφέρεις το esc σε άλλο πλήκτρο που δεν το χρησιμοποιείς, δες το σαν λύση ανάγκης, τεσπα ελπίζω να βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα