Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει το ξερω οτι το ταχυτερο ιντερνετ το εχει ο οτε.

Μετα?Hol ή forthnet?

αυτο με ποιο συμπερασμα το εβγαλες?τι εννοεις το ταχυτερο Internet?ταχυτητα συγχρονισμου?Ping?τι απο ολα?

σε ταχυτητα συγχρονισμου σιγουρα δεν ειναι ο οτε.στην ταχυτητα sync κερδιζει οποιος εχει το μικροτερο margin.

σε ping ο οτε εχει παρα πολυ καλα .η Hol σιγουρα δεν εχει καλα Pings αφου δεν εχει καν fast path.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι λεει ο poulinos, για εμενα πάντως απο θέμα συγχρονισμού θα έβαζα την forthnet πρώτη λογο 6 snr και απο pings τον οτε

Δημοσ.

εγω ομως επειδη θα φυγω απο τον οτε ειμαι αναμεσα σε forthnet και hol και η τιμη τους ειναι στα 6 ευρω με τη διαφορα οτι η forthnet σου δινει και νοβα με πολυ λιγα καναλια ομως!
Αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ομως ειναι ποια απο αυτες τις 2 εχει γρηγοροτερο ιντερνετ

Δημοσ.

εγω ομως επειδη θα φυγω απο τον οτε ειμαι αναμεσα σε forthnet και hol και η τιμη τους ειναι στα 6 ευρω με τη διαφορα οτι η forthnet σου δινει και νοβα με πολυ λιγα καναλια ομως!

Αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ομως ειναι ποια απο αυτες τις 2 εχει γρηγοροτερο ιντερνετ

Θα πρότεινα forthnet λογω του 6 snr margin που δίνει το οποιο σημάινει μεγαλύτερος συγχρονισμός + οτι μπορείς να πας σε fast path αν θες για καλύτερα pings

Δημοσ.

το 6άρι margin μόνο απο forthnet 9ari   το έχεις από οτε και 11αρι σε hol  και πέρα από την ταχύτητα η forthnet μέχρι 30/6 έχει την πιο οικονομική προσφορά σε 3play .....

Δημοσ.

το γνωριζω γι'αυτο και θα βιαστω αν και η νοβα που ειναι στο πακετο εχει ολα τα καναλια εκτος απο τα καλα οπως novasports,novacinema αλλα σε τετοια τιμη τι να περιμενει κανεις

Δημοσ.

οι συνδρομητές Nova 3Play με μόνο 10€ θα βλέπουν όλα τα κανάλια Novasports, για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις , Superleague, Champions League, Europa League, Euroleague-Baketball, Basket League, Volley League, κλπ. ή novacinema ....τσέκαρε http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=COz__Ia_8rcCFYlc3godLwcAMw

Δημοσ.

Δεν καταλαβα
Με 30 ευρω εχω ιντερνετ,τηλεφωνο και νοβα με συγκεκριμενα καναλια
Αυτο που μου λες εσυ ειναι 80 ευρω?

Δημοσ.

29,90 έχει το 3play της forthnet  όπως είδες στο link και με 10 ευρώ επιπλέον μπορείς να έχεις όλα τα novasports  ή όλα τα novacinema  .... και είναι μέχρι 30/6 οπότε σύνολο 39,90 ......Πήγαινε και σε  ένα κατάστημα να σε κατατοπίσει το εξειδικευμένο προσωπικό της forthnet 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...