karapro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ενταξει το ξερω οτι το ταχυτερο ιντερνετ το εχει ο οτε.Μετα?Hol ή forthnet?
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ενταξει το ξερω οτι το ταχυτερο ιντερνετ το εχει ο οτε. Μετα?Hol ή forthnet? αυτο με ποιο συμπερασμα το εβγαλες?τι εννοεις το ταχυτερο Internet?ταχυτητα συγχρονισμου?Ping?τι απο ολα? σε ταχυτητα συγχρονισμου σιγουρα δεν ειναι ο οτε.στην ταχυτητα sync κερδιζει οποιος εχει το μικροτερο margin. σε ping ο οτε εχει παρα πολυ καλα .η Hol σιγουρα δεν εχει καλα Pings αφου δεν εχει καν fast path. 2
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Οτι λεει ο poulinos, για εμενα πάντως απο θέμα συγχρονισμού θα έβαζα την forthnet πρώτη λογο 6 snr και απο pings τον οτε
karapro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 εγω ομως επειδη θα φυγω απο τον οτε ειμαι αναμεσα σε forthnet και hol και η τιμη τους ειναι στα 6 ευρω με τη διαφορα οτι η forthnet σου δινει και νοβα με πολυ λιγα καναλια ομως!Αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ομως ειναι ποια απο αυτες τις 2 εχει γρηγοροτερο ιντερνετ
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 εγω ομως επειδη θα φυγω απο τον οτε ειμαι αναμεσα σε forthnet και hol και η τιμη τους ειναι στα 6 ευρω με τη διαφορα οτι η forthnet σου δινει και νοβα με πολυ λιγα καναλια ομως! Αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ομως ειναι ποια απο αυτες τις 2 εχει γρηγοροτερο ιντερνετ Θα πρότεινα forthnet λογω του 6 snr margin που δίνει το οποιο σημάινει μεγαλύτερος συγχρονισμός + οτι μπορείς να πας σε fast path αν θες για καλύτερα pings
gridinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το 6άρι margin μόνο απο forthnet 9ari το έχεις από οτε και 11αρι σε hol και πέρα από την ταχύτητα η forthnet μέχρι 30/6 έχει την πιο οικονομική προσφορά σε 3play .....
karapro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το γνωριζω γι'αυτο και θα βιαστω αν και η νοβα που ειναι στο πακετο εχει ολα τα καναλια εκτος απο τα καλα οπως novasports,novacinema αλλα σε τετοια τιμη τι να περιμενει κανεις
gridinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 οι συνδρομητές Nova 3Play με μόνο 10€ θα βλέπουν όλα τα κανάλια Novasports, για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις , Superleague, Champions League, Europa League, Euroleague-Baketball, Basket League, Volley League, κλπ. ή novacinema ....τσέκαρε http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=COz__Ia_8rcCFYlc3godLwcAMw
karapro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαΜε 30 ευρω εχω ιντερνετ,τηλεφωνο και νοβα με συγκεκριμενα καναλιαΑυτο που μου λες εσυ ειναι 80 ευρω?
gridinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 29,90 έχει το 3play της forthnet όπως είδες στο link και με 10 ευρώ επιπλέον μπορείς να έχεις όλα τα novasports ή όλα τα novacinema .... και είναι μέχρι 30/6 οπότε σύνολο 39,90 ......Πήγαινε και σε ένα κατάστημα να σε κατατοπίσει το εξειδικευμένο προσωπικό της forthnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα