coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αν και έκανα μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι για εμπειρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 To θέλεις για κάποια πιο ειδική χρήση ή για να υπάρχει γενικά; Αυτά έχουν ακρίβεια 1 εκατοστό του χιλιοστού που για να μετρά βίδες τρυπάνια και κλπ πάχη, είναι ύπερ αρκετή. Η ακρίβεια που συνήθως χρειάζεσαι για τέτοια πράγματα είναι 5 φορές λιγότερη, δηλαδή 0,05mm. Περισσότερη ακρίβεια δεν έχει νόημα. Από αυτήν την άποψη θα σου έλεγα να πάρεις ένα χωρίς να τρελαθείς στο ψάξιμο καθώς αν χάνει και 1-2 εκατοστά δεν έγινε και τίποτα. Πάρε ένα μη κινέζικο, φτηνό και θα είσαι υπέρ καλυμμένος(για να μην πω ότι θα είσαι και με το κινέζικο καλυμμένος). Εγώ έχω ένα από πράκτικερ ή λιντλ και κάνω δουλειά μια χαρά(<20€). Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει εργαλεία και πάρε ένα με 20-30, μην το κουράζεις. Από μάρκες μόνο mitutoyo ξέρω που είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο αλλά είναι υπερβολή να πάρεις τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ναι καλά δεν τρελαίνομαι να πάρω υπέρ ακριβείας,δεν θέλω να είναι και μούφα όμως! είμαι ανάμμεσα σε 2 με καθοδήγηση ενός ατόμου απο amazon.uk το 1 και το άλλο είναι proops απο ebay. "παίζει" ακόμα και ένας πλειστηριασμός Mitutoyo digimatic και ψήνομαι. αλλά θέλω αγοράσω New. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα