coolerman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό παχύμετρο ψηφιακό. τα mitutoyo ξέρω είναι καλά..αλλά είναι υψηλή τιμή τους. το πολύ μέχρι 30/40 ευρώ. αρκεί να αντέξει στον χρόνο & χρήση και να έχει θήκη για προστασία.
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό παχύμετρο ψηφιακό. τα mitutoyo ξέρω είναι καλά..αλλά είναι υψηλή τιμή τους. το πολύ μέχρι 30/40 ευρώ. αρκεί να αντέξει στον χρόνο & χρήση και να έχει θήκη για προστασία. Βρε, τι σχέση έχει το παχύμετρο στην κατηγορία Auto-Moto
coolerman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 κοίτα επειδή σχετίζεται με μετρήσεις/μηχανολογικά για αυτό πόσταρα εδώ. θα μου πείς μετράνε και άλλα πράγματα με το παχύμετρο,απλώς έτσι το σκέφτηκα αν το δεί κανένας Mod ας το μεταφέρει!.μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας :lol:
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 κοίτα επειδή σχετίζεται με μετρήσεις/μηχανολογικά για αυτό πόσταρα εδώ. θα μου πείς μετράνε και άλλα πράγματα με το παχύμετρο,απλώς έτσι το σκέφτηκα αν το δεί κανένας Mod ας το μεταφέρει!.μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας :lol: Έχει κάποια λογική αυτό.
coolerman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχει κάποια λογική αυτό. παχύμετρο δεν βλέπω όμως Veteran μπορώ να αγοράσω και απο εξωτερικό αν έχει κάποιος και είναι καλό και δοκιμασμένο. δεν θέλω να πάρω φτηνιάρικο/κινέζικο
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 παχύμετρο δεν βλέπω όμως Veteran μπορώ να αγοράσω και απο εξωτερικό αν έχει κάποιος και είναι καλό και δοκιμασμένο. δεν θέλω να πάρω φτηνιάρικο/κινέζικο Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με παχύμετρα,
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με παχύμετρα, βασικά εχω στο μυαλό μου 2-3 παχύμετρα beta,sealey,ks tools, απο ebay εδω ελλάδα πηγαίνουν πολύ ψηλά και είναι μέσα στα χρήματα που διαθέτω. μια γνώμη/απάντηση πάντα μετράει πριν την αγορά. αλλά δεν βλέπω απάντηση
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 στόν κάδο θα πάει,η απορία θα μου μείνει!
mastor10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν πας απο κανα πρακτικερ να δεις τι σε βολευει και μετα ψαχνεις για κριτικες στο καθενα
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν πας απο κανα πρακτικερ να δεις τι σε βολευει και μετα ψαχνεις για κριτικες στο καθενα το θέμα είναι οτι γνωρίζω κάτι απο μάρκες. μπορεί να υπάρχει π.χ κάποιο καλό κινέζικο και να αξίζει. στο Practiker patras δεν έχω δεί πουθενά ώστε να το συγκρίνω με κάποιο άλλο.
mastor10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 να ρωταγες καλυτερα στο michanikos, γιατι και εγω δεν ξερω και πολλα απο παχυμετρα, ενα εχω με δεικτη απο ιαπωνια ως εκει
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 να ρωταγες καλυτερα στο michanikos, γιατι και εγω δεν ξερω και πολλα απο παχυμετρα, ενα εχω με δεικτη απο ιαπωνια ως εκει τι είναι αυτό;;? δεν σε 'πιάνω'
mastor10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τι είναι αυτό;;? δεν σε 'πιάνω' http://www.michanikos.gr/index/
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 http://www.michanikos.gr/index/ πές το βρε φίλε μου. δεν το ξέρω αυτό το site. είμαι και τις αυτοκίνησης
mastor10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν ειναι τοσο πανω στην αυτοκίνηση αλλα κατι παραπανω θα ξερουν εκει για εργαλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα