Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν γίνεται αλλιώς βρές ενα cd με τα windows απο καποιο φίλο η γνωστό και πριν πας στην λύση του format δοκίμασε να κανεις repair

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω ενα turbo x nootbook  το οπιο μου βγαζει operating not found system.προσπαθω παραπανω απο μια ωρα να του κανω format.εχω σινδεση εξοτερικο cd με το cd των windows με usb παω στο boot menu πατας να τα φορτοσει απο το εξοτερικο cd....παταω save κανει επανακινηση Και σινεχιζει να μου βγαζει not fount the system

Δημοσ.

Το προβλωμα ειναι πως εχω μεσα αρχεια κτλ και αν δεν μπορει να ανοιξει πως θα τα παρω για να του κανω φορματ

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Για επομενη φορα που θα κανεις εγκατασταση των Windows, να ξερεις οτι καλο ειναι να χωριζουμε τον δισκο σε 2 partition, ενα για το λειτουργικο και ενα για αποθηκη για τα αρχεια μας.

Καλα ειναι να εχεις και ενα Linux LiveCD, για περιπτωσεις σαν την δικη σου.

Θα εβλεπες με αυτο , αν το προβλημα σου ειναι τα Windows η ο σκληρος σου και

θα μπορουσες  να κανεις μεταφορα των αρχειων σου αν ειναι απαραιτητο.

Δημοσ.

Το προβλωμα ειναι πως εχω μεσα αρχεια κτλ και αν δεν μπορει να ανοιξει πως θα τα παρω για να του κανω φορματ

Για επομενη φορα που θα κανεις εγκατασταση των Windows, να ξερεις οτι καλο ειναι να χωριζουμε τον δισκο σε 2 partition, ενα για το λειτουργικο και ενα για αποθηκη για τα αρχεια μας.

Καλα ειναι να εχεις και ενα Linux LiveCD, για περιπτωσεις σαν την δικη σου.

Θα εβλεπες με αυτο , αν το προβλημα σου ειναι τα Windows η ο σκληρος σου και

θα μπορουσες  να κανεις μεταφορα των αρχειων σου αν ειναι απαραιτητο.

Σε δυο partition ειναι χωρισμενος ο δισκος!!Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1
Δημοσ.

Ουτε με ασφαλη λειτουργια με αφηνει να μπω.τσεκαρα και τα καλωδια αλλα δεν εγινε τιποτα

Δημοσ.

Κατέβασε από κάποιο άλλο pc ένα Live cd (Windows Xp, 7, Linux ό,τι σε βολεύει) και κάνε Boot από αυτό. Σώσε τα αρχεία σου και μετά κάνε format.

Δημοσ.

Κατέβασε από κάποιο άλλο pc ένα Live cd (Windows Xp, 7, Linux ό,τι σε βολεύει) και κάνε Boot από αυτό. Σώσε τα αρχεία σου και μετά κάνε format.

υπαρχει καποιο λινκ?αυτο με το live cd πρωτη φορα το ακουω!!

Δημοσ.

Κραταω μια μικρη επιφυλαξη μηπως φταιει και η μητρικη.θα το διαπιστωσω αυριο μετα το φορματ στον δισκο

Δημοσ.

υπαρχει καποιο λινκ?αυτο με το live cd πρωτη φορα το ακουω!!

για τα windows αν κοιτάξεις σε torrent sites σίγουρα θα υπάρχουν.

για Linux το κατεβάζεις από τα site τους ανάλογα ποιο θέλεις. Άλλη λύση ειναι να κάνεις boot και από φλασάκι αν το υποστηρίζει η μητρική σου.

Δημοσ.

Ειδα πως η υγεια του σκληρου ειναι στο 97%.μετα απο ποσο πρεπει να αρχισω να ανησυχω οτι θα με παρατησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...