Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικό παραλήρημα.Λόγω επαγγέλματος θα σου πρότεινα αγωγή,λόγω χαρακτήρα και πάθησης θα την αρνηθείς.Καλή συνέχεια.

Για του λόγου του αληθές,ναι δεν υπάρχουν ούτε ασφάλειες,ούτε αντικεραυνικές μελέτες,ούτε τέλειο κεντράρισμα των κεραιών.

Για του λόγου του αληθές,ναι δεν έχει δοκιμαστεί το link σε μέγιστο load.

Πάμε όμως στο ζητούμενο:

Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδιωτική επιχείρηση(πιο ιδιωτική δεν πάει),το δίκτυο στήθηκε κυρίως για προσωπική χρήση της οικογένειας και όχι για να διαφημιστεί όπως λες,οτι διαθέτουμε και πρόσβαση στο διαδίκτυο(προφανώς αυτές είναι δικές σου προσφιλείς επαγγελματικές τακτικές).Το δίκτυο ΔΕΝ δίνεται στα δωμάτια.Το δίκτυο μοιράζεται στον χώρο υποδοχής/πρωινών απλά και μόνο για στοιχειώδη χρήση(e-mail,σερφάρισμα) και μέσω του rb750 έχει περιοριστεί η χρήση κάθε δώματιου καθώς και η πρόσβαση του με μια μόνο συσκευή.

Κάθε αναποδιά λοιπόν θα πληρωθεί απο την τσέπη μου.Προφανώς και τους κεραυνούς περιμένω και τον άσχημο καιρό και την βλάβη των μηχανημάτων και οτιδήποτε άλλο προκύψει.Το ζητούμενο όμως είναι οτι με 600 ευρώ έκανα τη δουλειά μου και ακόμη αν χρειαστεί να αλλαχτεί όλος ο εξοπλισμός θα φτάσω στο κόστος 1200 ευρώ.Αν ακολουθούσα τις συμβουλές σου θα μιλούσαμε τώρα για ένα κόστος 1500 ευρώ +,πάλι έχοντας στο νού μου την πιθανή βλάβη.Εκτός και αν η σύνθεση σου ήταν βλάβη-proof.

Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου.Αμφισβητώ την διάθεση σου να βοηθήσεις (τα ίδια πράττεις και σε άλλα νήματα που γράφεις) καθώς και την ψυχική σου κατάσταση,όπως σε ενημέρωσα και στην πρώτη σειρα.

Αυτά.-

Επεξ/σία από Coddoc
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα συμφωνησω σε μερικα θα διαφωνησω σε καποια αλλα.

το κακο ειναι οτι πραγματι τα ξενοδοχεια επειδη δεν γνωριζουν κανουν πολλες φορες λυσεις προχειρες που στο τελος δεν κανουν την δουλεια τους και απλα παει δευτερος παει τριτος και γινεται λιγο χαμος στο τελος.δυστυχως δεν βαζουν και το χερι στην τσεπη για να παρουν πραγματα.ειναι οπως τα ζυγιζει κανεις.πχ στην συγκεκριμενη περιπτωση λες οκ δεν ειναι κατι τρομερο με 600 ευρω εκανα δουλεια.σε μια αλλη περιπτωση που ο πελατης πληρωνει το ιντερνετ εκειδεν θα κανεις πασαλειματα.ο αλλος πληρωνει και θελει νετ οποτε η εξτρα ασφαλεια στον πινακα ,η γειωση στις κεραιες τα αντικεραυνικα και αυτα θεωρουνται Must.καποια πραγματα μπορει να ειναι ευκολη λυση μεν αλλα να σε παιδεψουν σε μελλοντικο ελεγχο,τσεκ κτλ καποια αλλα πιο ακριβα αλλα κανεις πιο ευκολα την δουλεια και το troubleshooting.

εχω δει Hotspot που επαιζε ολο με cicco και οκ ειχες το full remote Κτλ εχω δει περιπτωσεις με tp link και repeaters και τα μισα δωματια να μην παιζουν ο dhcp να εχει κολλησει και δεν ξερω τι και εχω δει και ενδιαμεσες καταστασεις.ολα εχουν συν και πλην.σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα απο την αλλη αν ο αλλος δεν θελει να δωσει λεφτα....

δυστυχως ολα δεν γινονται οπως τα θελουμε να τα κανουμε.και εγω σε πολλα Hot spot θα ηθελα να ειχαν στηθει με αλλα υλικα αλλα οταν σου λενε αυτο και αυτο απλα....

Δημοσ.

το χειροτερο ειναι πως οταν κολανε δεν γινεται να βρεις γιατι ακομα και σε καλα κατι stuck beacon κτλ.

Δημοσ.

εκει απλα να κανεις ενα reboot.αμα εχεις πχ ενα cisco switch και κολλησει πχ το access point μπαινεις στο switch κλεινεις ανοιγεις το Poe functIon στην συγκεκριμενη Port και κανει το Reboot.αν ειναι τωρα tp link με ενα poe switch unmanaged η απλα με ενα Poe ...

απλα αλλο τα 20 ευρω αλλο τα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...