Coddoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλήσπερα παίδες, Είμαι στο ξενοδοχείο,το δίκτυο στήθηκε και δουλεύει (σχέδον) άψογα.Το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι ενω οι υπολογιστές συνδέονται κανονικά,κινητά και τάμπλετ(μόνο apple εχω δοκιμάσει) συνδέονται και άμεσα αποσυνδέονται και μετα ξάνα το ίδιο μέχρι να χάσουν τελείως το δίκτυο.Το δίκτυο το 'χω στο κανάλι 11 και το ap ειναι το tl-wa5210g. Ευχαριστώ.
Coddoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αχ καημό το 'χω ρε μπιο μια φορά,μία,να προσπαθήσεις να μου απαντήσεις στο πρόβλημα μου......(έστω και αν είμαι ρόμπα!)
Coddoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ήδη έχω κάνει update και ποιό κανάλι θα μπορούσα να δοκιμάσω;;;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δοκιμασε 1 η 6.επισης αμα θες βγαλε το b/g/n και βαλε μονο g να δεις αν θα αλλαξει κατι
Coddoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχει επιλογές : 54Mbps και 11 Mbps (g και b αντίστοιχα).Το 6 το δοκίμασα με παρόμοια αποτελέσματα.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δοκιμασε g 54mbps.δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις μετα.γενικως τα tp link δεν μου γεμιζουν το ματι για professional δουλεια.
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχε υπόψιν σου οτι τα apple πάρα πολλες φορές (αν όχι πάντα) δεν θα σου δείχνουν το σηματάκι του wireless ακόμα και αν έχουν δικτύο αλλα όχι internet. 1) Το σήμα στα tablets/mobile είναι αρκετό ή μια γραμμή και αυτή με το ζόρι? 2) Τι TP-link έχεις βάλει τελικα? 2) Τι security έχεις? Αν έχεις WPA ή WEP δοκίμασε να το βγάλεις τελείως. 3) Στις συσκευές που έχεις πρόβλημα βάλε "καρφωτές IP" και δες αμα σου έχει ξανά το ίδιο πρόβλημα. Αν δεν βγάζεις άκρη αυτά που λεω sorry αλλα έχω να κοιμηθώ κανα 40ωρο @poulinos Παίχτηκε ban? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από DaRkAnGeL999
Coddoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Λοιπόν: 1)μια γραμμή και αυτή με το ζόρι.Με άλλο κινητό που δοκίμασα δούλεψε μια χαρά. 2)WPA και ελεύθερο το ίδιο κάνει. 3)ακόμη και καρφωτές παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα - Το θέμα μου ελπίζω οτι θα λυθεί γιατι σκοπεύω να βάλω δυο μικρά AP στους χώρους που θέλω να έχω internet.Όποτε τα κινητά θα συνδέονται εκεί πανω. -Υπάρχει πουθενά tutorial/βιβλιογραφία για να διαβάσω για τις ρυθμίσεις του routerboard rb750;Πως να φτιάχνω hotspot και γενικά πως να το σετάρω.(Τα βιντεάκια στο youtube θεώρουν αρκέτες γνώσεις δεδομένες.) Ευχαριστώ. ΥΓ:Το εγχείρημα της μετάδοσης internet απο το σημείο Α στο σημείο Β (απόσταση ~8χλμ) και απο εκεί στο σημείο Γ (~1χλμ) είναι σχεδον επιτυχημένο αν εξαιρέσουμε το θέμα με τα κινητά(και μάλιστα μόνο με apple).Tο internet με μέτρηση έδινε 13 mbit στη τοποθεσία Α,τελικά έφτασε στα 4,5 mbit στη τοποθεσία Γ και όλα αυτά με κόστος περι τα 450 ευρώ. Το ερώτημα μου είναι:Με μια κατευθυντική κεραία στο AP στο σημείο Α θα έχω βελτίωση του σήματος;Εάν ναι,πρέπει τα δυο AP ( A + Β ) να βρίσκονται στο ίδιο ύψος εαν βάλω κατευθυντική κεραία;
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οι κατευθυντικες κεραιες ρυθμιζονται και κατα υψος δηλαδη να παιρνουν κληση και δεξια αριστερα.προς ολες τις κατευθυνσεις γιατι δεν ειναι παντα εφικτο να ειναι στο ιδιο υψος.απλα συνηθως διαλεγεις σε καποιες αν θα παιξουν Horizontal η vertical.αν εχουν μια γραμμη μονο τοτε θες και αλλα acccess points εκτος αν εννοεις οτι τα apple εχουν μονο μια γραμμη.dark angel τι ban?>επισης για 40 ωρες αυπνιας μια χαρα τα εγραψες.
Coddoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μόνο τα apple έχουν ασθενές σήμα.Ολα τα αλλά είναι οκ.Για τις κατευθυντικες κεραίες έχω κάποιες ερωτήσεις: -Τα δυο αρχικά AP απέχουν γύρω στα 8χλμ και διαφέρουν αρκετά και ως προς το ύψος.Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μια κατευθυντικη κεραία για να βελτιωσω το σήμα; -Θα χρειαστεί να βάλω και στα δυο η αρκεί μόνο στο πρώτο που στέλνει και το σήμα στα 8χλμ; Προς ενημέρωση η στάθμη είναι στο 27% περίπου. Sent from my iPad using Insomnia
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 general rule.Οσο πιο κατευθυντικο κατι τοσο πιο καλο Link και τοσο πιο μακρια.επειδη τα tablets και τα κινητα εχουν πιο αδυναμες κεραιες να το πω ετσι χαζα πολλες φορες ειναι καλο να εχες παραπανω access points η να τα εχεις πιο κοντα.
Coddoc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ωραία,αλλά αρκεί μια κατευθυντικη στο πρώτο AP; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 καλο ειναι να μπαινουν κατευθυντικες και απο τις 2 πλευρες για να εχεις καλυτερο send αλλα και receive.
Coddoc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μάλιστα.Εχεις κάποια να μου προτεινεις;Τις προοριζω για τα tl-wa7510n.Επισης ξαναλέω οτι τα δυο AP έχουν αρκετή υψομετρική διάφορα μεταξύ τους. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα