Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πήρα την Wind και τους την είπα τόσο καλά που μου μιλούσε σαν βρεγμένη γάτα, τελικά έκανα αίτηση στην HOL. 16 ευρώ για 24MBps μιά χαρά μου είναι. αν και στην Wind είχα 16,6 ευρω για 24άρα γραμμή και 45' για κινητά κάθε μήνα

Δε θέλω να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης, αλλά εκτός του ότι δε δίνει fastpath είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με Wind σε θέματα κολλημάτων και streaming video γενικώς. Προσωπικά τουλάχιστον υπέφερα μαζί τους.

Δημοσ.

Δε θέλω να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης, αλλά εκτός του ότι δε δίνει fastpath είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με Wind σε θέματα κολλημάτων και streaming video γενικώς. Προσωπικά τουλάχιστον υπέφερα μαζί τους.

ναι γενικως εχουν πει οτι και με interleave για καποιο λογο σουρνει.ισως για αυτο να ειχαν βαλει και παλια traffic shaping με σκοπο να μην κανουν την κατασταση ακομα χειροτερη

Δημοσ.

απλα στην Hol ξεχνατε το fast path αν και καποιος ειπε οτι πλεον δινουν.δεν ξερω αν αληθευει.9 margin παντως καποιοι ζητησαν και τους το εβαλαν γιατι το defaults τους που ειναι 11 ειναι απαραδεκτο.

εντελώς απαράδεκτο, να χεις μια χαρά γραμμή και λόγω της hol να έχεις χαμηλότερη ταχύτητα από τους άλλους..

Δημοσ.

εντελώς απαράδεκτο, να χεις μια χαρά γραμμή και λόγω της hol να έχεις χαμηλότερη ταχύτητα από τους άλλους..

αν και τωρα που μερικοι τους πηραν τηλ στην Hol και τους εβαλαν 9 αρι Profile απο 11 αρι τοτε ειναι Much better με την εννοια οτι και αλλοι παροχοι δινουν 9 αρι profile.τωρα με το fast path δεν ξερω αν αλλαξε κατι γιατι καποιος ειπε οτι δινουν πλεον δεν ξερω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω περάσει στην HOL απλά δεν την έχω δει ακόμα :-P

Είμαι εκτός πόλης για ένα μήνα και; ο θα το δω μόλις γυρίσω.

Μίλησα με εκπρόσωπο και ρώτησα για Fast path, μου είπε ότι έχουν αλλά μέχρι 12mps. Δεν με απασχολεί γιατί Ξάνθη πιάνει 15 max.

Για προφίλ και τέτοια τη να τους πω να βάλουν γιατί δεν ξέρω μια από αυτά

Δημοσ.

Έχω περάσει στην HOL απλά δεν την έχω δει ακόμα :-P

Είμαι εκτός πόλης για ένα μήνα και; ο θα το δω μόλις γυρίσω.

Μίλησα με εκπρόσωπο και ρώτησα για Fast path, μου είπε ότι έχουν αλλά μέχρι 12mps. Δεν με απασχολεί γιατί Ξάνθη πιάνει 15 max.

Για προφίλ και τέτοια τη να τους πω να βάλουν γιατί δεν ξέρω μια από αυτά

μπορει και να μην εχεις γυρισει και ας λενε οτι γυρισες.χαχα.απροοπτα υπαρχουν παντα:P.αν δεν παιζουν οι εισερχομενες για  χ υ λογο που το εχω δει μπορει να εχει τυχει οτιδηποτε.αλλα μην το γκαντεμιαζουμε.ας σκεφτομαστε θετικα μην σε αγχωνω για το 1 τις 1000 να εχει παει κατι στραβα.

λογικα τωρα θα σε εχουν με 11margin.αν ζητησεις fast path λογικα θα σε αφησουν στο 11 margin.αν δεν θες fast path ζητα να σε βαλουν σε Profile me 9 margin.τωρα και fast path και  9 margin δεν νομιζω να το κανουν οπως λενε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν, είμαι στην HOL, πιάνω 13mbps, είμαι σε 11margin με 85~ ping.

μίλησα με εκπρόσωπο και τους είπα να μου κάνουν 9margin με fast path, μου είπαν πως το fast path τους υποστηρίζει μέχρι 13bmps  (οπού δεν με χαλάει καθόλου μιας και πιάνω τόσο).

σε 10 λεπτά μου είπαν θα αλλάξει οπότε περιμένω αποτελέσματα

Δημοσ.

αν και δεν ξερω αν θα σου βαλουν και fast και 9 margin εν τουτοις το ιδιο θα συγχρονισεις και τωρα.οτι κερδισεις απο το 9 margin θα το χασεις απο το fast path.

Δημοσ.

τη προτείνεις να βαλς για να έχω χαμηλό ping

το έχουν κάνει 9άρι με φαστ απλά το θέμα είναι πως το πινγκ έπεσε απο 85~ μόνο στα 75~... δεν έπεσε δηλαδή τραγικά

Δημοσ.

τη προτείνεις να βαλς για να έχω χαμηλό ping

το έχουν κάνει 9άρι με φαστ απλά το θέμα είναι πως το πινγκ έπεσε απο 85~ μόνο στα 75~... δεν έπεσε δηλαδή τραγικά

αν στο εκαναν 9 αρι και fast Μια χαρα.μην περιμενεις να αλλαξει κατι αλλο.δεν γινεται κατι αλλο περα απο fast path.απο εκει και περα αν εισαι με wireless δοκιμασε και με καλωδιο μην εχεις τιποτα spikes με το wireless και επισης οταν παιζεις παιχνιδια μην κατεβαζεις κιολας και δεν ξερω τι αλλο μπορει να κανεις.απλα στο ειπα για το fast path διοτι δεν ηξερα αμα το θες.το fast path σου φτιαχνει το Ping αλλα σου ριχνει λιγο την ταχυτητα υποχρεωτικα.κατι καλυτερο δεν γινεται παντως.

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα που έχω 75 ping με φαστ μαζί δεν γίνεται και καλύτερο;

Στηνwind που ήμουν είχα καλύτερο πινγκ πάντως

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα που έχω 75 ping με φαστ μαζί δεν γίνεται και καλύτερο;

Στηνwind που ήμουν είχα καλύτερο πινγκ πάντως

περα απο fast path δεν μπορει να γινει κατι αλλο.μετα εχει να κανει με τον παροχο ποσο πιτα ειναι οι γραμμες του.

Δημοσ.

πωωωω δες ξενέρα που τρώω τώρα, στην wind είχα 30 ping περίπου αλλά με 45%~ package lost ενώ με την HOL δεν έχω ούτε μια απώλεια αλλά με 75Ping σε fast path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...