Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πήρα την Wind και τους την είπα τόσο καλά που μου μιλούσε σαν βρεγμένη γάτα, τελικά έκανα αίτηση στην HOL. 16 ευρώ για 24MBps μιά χαρά μου είναι. αν και στην Wind είχα 16,6 ευρω για 24άρα γραμμή και 45' για κινητά κάθε μήνα

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πήρα την Wind και τους την είπα τόσο καλά που μου μιλούσε σαν βρεγμένη γάτα, τελικά έκανα αίτηση στην HOL. 16 ευρώ για 24MBps μιά χαρά μου είναι. αν και στην Wind είχα 16,6 ευρω για 24άρα γραμμή και 45' για κινητά κάθε μήνα

ενταξει δεν χρειαζεται να τα χωνεις στον καθε υπαλληλο.δενφταιει κατι.αρκετα ακουνε χωρις να φταινε.οταν πας hol παρτους τηλεφωνο να  σου βαλουν 9αρι profile απο 11 στο margin

Δημοσ.

οκ θα τους πω, εγώ τον είπα τον υπάλληλο της HOL, αν μου κάνει ιστορία το ιντερνετ θα φύγω χωρίς να πληρώσω τίποτα.

για fast path αξίζει λες να βάλω έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

οκ θα τους πω, εγώ τον είπα τον υπάλληλο της HOL, αν μου κάνει ιστορία το ιντερνετ θα φύγω χωρίς να πληρώσω τίποτα.

για fast path αξίζει λες να βάλω έτσι δεν είναι;

η hol δεν δινει fath path.τωρα και αυτο που ειπες στον υπαλληλο ξερεις που σε εγραψε.αν παιζεις online games κακη επιλογη η Hol

Δημοσ.

και ποιά είναι η καλύτερη επιλογή; με την Wind δεν μπο0ρώ να μείνω σε αυτήν την κατάσταση.

Δημοσ.

και ποιά είναι η καλύτερη επιλογή; με την Wind δεν μπο0ρώ να μείνω σε αυτήν την κατάσταση.

οχι wind λογω του προβληματος που εχεις οχι Hol λογω οτι δεν εχει fast εκτος αν δεν σε νοιαζει.αλλες εταιρειες.

Δημοσ.

Σας παραθέτω και στατιστικά της σύνδεσης της προβληματικής 

Link Status Connected
Rate (Up/Down) 1020/13174 kbps
Noise Margin (Up/Down) 15.4/9 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 9.2/11.8 dB
Output Power (Up/Down) 12.4/19.5 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 1192/14096 kbps
Interleave depth 8
Annex Type AnnexA
CRC errors 0

Δημοσ.

οχι wind λογω του προβληματος που εχεις οχι Hol λογω οτι δεν εχει fast εκτος αν δεν σε νοιαζει.αλλες εταιρειες.

Ενημερωτικά, απ'ότι διαβάζω σε άλλο φόρουμ η Hol δίνει πλέον fast path

Δημοσ.

Σας παραθέτω και στατιστικά της σύνδεσης της προβληματικής 

Link Status Connected
Rate (Up/Down) 1020/13174 kbps
Noise Margin (Up/Down) 15.4/9 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 9.2/11.8 dB
Output Power (Up/Down) 12.4/19.5 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 1192/14096 kbps
Interleave depth 8
Annex Type AnnexA
CRC errors 0

απλα ναι μεν ειναιχαμηλα αλλα δεν θεωρειται βλαβη το θεμα sync.δεν μιλαω για το Packet loss αλλα  το θεμα sync speed.

Ενημερωτικά, απ'ότι διαβάζω σε άλλο φόρουμ η Hol δίνει πλέον fast path

αν το εχουν κανει μετα απο 10 χρονια τοτε καπου θα κανει σεισμο.οπως και αμα τους παρεις τηλ μετα απο τοσο καιρο βαζουν και 9 Margin.ξυπνησαν φαινετε οτι δεν νοειτε εταιρεια να μην δινει fast path

Δημοσ.

μιλάμε σέρνετε το ίντερνετ, να δώ πως θα αντέξω μην σπάσω τίποτα μέχρι να έρθει η HOL, 300kb αρχείο έκανε 15'' για να το κατεβάσει.με την HOL που ήμουν 1μιση χρόνο ούτε μια φορά αναγκάστηκα να τος παρω τηλεφωνο

Δημοσ.

μιλάμε σέρνετε το ίντερνετ, να δώ πως θα αντέξω μην σπάσω τίποτα μέχρι να έρθει η HOL, 300kb αρχείο έκανε 15'' για να το κατεβάσει.με την HOL που ήμουν 1μιση χρόνο ούτε μια φορά αναγκάστηκα να τος παρω τηλεφωνο

υπομονη.με fast path μπας και παιζει καθολου καλυτερα???ελπιζω οταν πας στην Hol να εχουν λυθει τα προβληματα.επισης οταν πας hol ζητα μετα 9 margin 

Δημοσ.

Σε παρακαλω αν τυχει να εχεις βαλει HOL πριν τις 20 ιουλιου,ενημερωσε μας να μας πεις πως ειναι η καινουργια σου συνδεση διοτι ειμαι αναμεσα στις 2 εταιριες.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

όλα θα τα πώ φίλε δεν υπα΄ρχει κανένα πρόβλημα, περιμένω να πάρει την γραμμή τώρα η HOL, σήμερα μου ήρθε το μήνυμα για το ρούτερ, αλλά έχω να λέω πως όταν ήμουν στην ΗΟΛ δεν αναγκάστηκα ούτε μιά φορά να τους πάρω τηλέφωνο

Δημοσ.

απλα στην Hol ξεχνατε το fast path αν και καποιος ειπε οτι πλεον δινουν.δεν ξερω αν αληθευει.9 margin παντως καποιοι ζητησαν και τους το εβαλαν γιατι το defaults τους που ειναι 11 ειναι απαραδεκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...