makis80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Θα σας αναφέρω και εγω την δική μου εμπειρία από την wind . Καταρχάς στο δικό μου σπίτι έχω forthnet που δεν την αλλάζω με καμία.Στο σπιτι τον γωνιών μου είχα hol με attenuation 11.7db και κλείδωνε 940/15800 και πρόσφατα που γύρισα σε wind εντολή πατέρα μου (καλά να πάθει) με το ίδιο attenuation 11,7db στην wind κλειδώνει στα 1020/12188 ... Έχει το πολύ 3 αποσυνδέσεις την βδομάδα και από adsl2+ γυρίζει σε ADSL1 και κλειδώνει σε 1020/8900 ... Μετά από πολλά rebbot ξανα πάμε σε adsl2+ ... Καλά να πάθεις του λέω δεν ήθελες forthnet . H κοροϊδία είναι πως του λένε πως τόσο μπορεί να πιάσει η γραμμή , και πως από πάροχο σε πάροχο αλλάζει το καλώδιο που φτάνει μεχρι το σπίτι @@@@ της wind.Θέλω πολύ μερικές φορές να έμπαινε το χερι μέσα από το ακουστικό και να του έριχνε ενα κατακέφαλο που να του έφερνε το κεφάλι σβούρες .... Το θέμα που άλλαξε σε wind είναι η προσφορά Wind double M σε 19,9 . Τωρα πληρώνει την διαφορά σερ χάπια.Να προσθέσω πως με hol η γραμμή έιχε φτάσει και up time 45 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Περιμένουμε να λήξει το συμβόλαιο και γειά σας . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς Η WIND ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ TELLAS ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΌΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ... ΑΥΤΑ ...
adsl2+ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το χαλκινο δικτυο του ΟΤΕ φταιει και οχι οι οπτικες ινες των παροχων.Οταν αλλαζουμε παροχο δεν ξερουμε σε τη πορτα θα πεσουμε και δε φταιει ο πατερας σου Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2013 από adsl2+
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 α.με wind επειδη παιζει με μικροτερο margin απο Hol θα πρεπε να ειχες καλυτερη ταχυτητα οχι χειροτερη.β.βαλε καρφωτα adsl2+ αντι για multimode που μπορει να ειναι.απο παροχο σε παροχο το καλωδιο παραμενει το ιδιο εκτος αν ζητησει καποιος αλλο βρογχο.το μονο που αλλαζει ειναι απο τον κατανεμητη του οτε μεχρι το Mirroring που μπαινει νεο ραζιμ απο τον οτε και μετα απο το mirroring μεχρι το οριο παροχου.που γενικα σπανια υπαρχει θεμα εκει.το δικτυο ειναι του οτε και για ολους ειναι ιδιο.τον ιδιο χαλκο πηρες και μετα που αλλαξες παροχο Το χαλκινο δικτυο του ΟΤΕ φταιει και οχι οι οπτικες ινες των παροχων.Οταν αλλαζουμε παροχο δεν ξερουμε σε τη ποτρα θα πεσουμε και δε φταιει ο πατερας σου καλα μπορει να φταιει και το οριο του παροχου η η καλωδιωση του.σπανιο μεν αλλα υπαρκτο. 1
makis80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα,στην hol με το ίδιο παλαιωμμενο δίκτυο του ΟΤΕ γιατί δεν είχα ποσυνδεσεις και με noise margine down 11db είχα καλύτερο συγχρονισμό ... Το θέμα είναι ότι κάτι φταίει τώρα τι θα απαντηθεί σε 9 μήνες που λήγει. ... Με τυχαρπαστους δεν ξανά ασχολούμαι ... .poulinos με το καρφωτό adsl2+ επειδή τι δοκίμασα κάνει 3 με 4 ώρες να συγχρινισει ... Μόνο σε multimode όταν το πιάσει η ώρα του
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα,στην hol με το ίδιο παλαιωμμενο δίκτυο του ΟΤΕ γιατί δεν είχα ποσυνδεσεις και με noise margine down 11db είχα καλύτερο συγχρονισμό ... Το θέμα είναι ότι κάτι φταίει τώρα τι θα απαντηθεί σε 9 μήνες που λήγει. ... Με τυχαρπαστους δεν ξανά ασχολούμαι ... .poulinos με το καρφωτό adsl2+ επειδή τι δοκίμασα κάνει 3 με 4 ώρες να συγχρινισει ... Μόνο σε multimode όταν το πιάσει η ώρα του τι μπορει να φταιει.τα ξαναλεω. προβλημα στο οριο του παροχου.προβλημα στο ραζιμ απο mirroring μεχρι κατανεμητη οτε.προβλημα στο ζευτικο καλωδιο απο αιθουσα παροχων μεχρι Mirroring.και αυτο το να μην συγχρονιζει σε adsl2+ κατι βρωμαει και δεν ειναι τα ποδια μου
makis80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πες τα poulinos ;-) Πάλι που νομίζω ότι η tellas που λειτουργεί το δίκτυο της η wind ήταν και παρέμεινε προβληματική παρ'όλες τις αναβαθμίσεις που μπορεί να έκανε η wind
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 το ραζιμ και το ζευτικο ειναι ευθυνη οτε.το προβληματικο οριο μπορει να τυχει σε οποιονδηποτε παροχο
LeoNaXe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 σήμερα που γύρισα απο υπηρεσία είπα να κάνω μια δοκιμασία και τα πήγε μια χαρά, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. τα αποτελέσματα είναι παρακάτω Ping statistics for 173.194.40.87: Packets: Sent = 3141, Received = 3139, Lost = 2 (0% loss),Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 73ms, Maximum = 173ms, Average = 75ms στο ρούτερ τα στοιχεία είναι SNR Margin : 9.4 9.0 db Line Attenuation : 15.0 10.2 db Data Rate : 14664 1018 kbps έχω βγάλει το fast path, το ping μου είναι όμως πολύ ψηλά, μίπως να το ξαναβάλω μιας και μου έχει βελτιοθεί η γραμμή;
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 αν παιζεις παιχνιδια βαλτο.αν δεν παιζεις αστο.
LeoNaXe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 μου είπαν όπως με το fast path θα χάνω πακέτα πολλά.... λές να δωκιμάσω;. και επίσης τα στοιχεία στο router είναι πολύ καλήτερα απο αυτά που ήταν; δηλαδή έκαναν δουλειά;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 μου είπαν όπως με το fast path θα χάνω πακέτα πολλά.... λές να δωκιμάσω;. και επίσης τα στοιχεία στο router είναι πολύ καλήτερα απο αυτά που ήταν; δηλαδή έκαναν δουλειά; interleave-καλυτερος συγχρονισμος,πιο σταθερη γραμμηγ αλλα μεγαλο Ping.οχι για παιχνιδια κατα καποιο τροπο fast=μικροτερος συγχρονισμος,θεωρητικα λιγο πιο ασταθης γραμμη(δεν προτεινεται για οσους εχουν αποσυνδεσεις ηδη) αλλα πολυ καλο Ping για οποιον παιζει παιχνιδια.βαζεις fast αμα παιζεις παιχνιδια και αμα δεν το θες τους λες να το βγαλουν μετα.
anxolakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ακομα μας τρεχει η wind ε? ε ρε εμπαργκο που τους χρειαζεται.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ακομα μας τρεχει η wind ε? ε ρε εμπαργκο που τους χρειαζεται. καποιοι θα σου πουν οτι παιζουν τελεια καποιοι αλλοι βριζουν ακομα.αντε βγαλε ακρη
LeoNaXe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 να πάνε να γμθν, σήμερα που δοκίμασα έχανα πάλη πακέτα. τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. θα πάω στην HOL εκεί που ήμουν και δεν χρειάστικε να πάρω ούτε μια φορά τηλέφωνο
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 να πάνε να γμθν, σήμερα που δοκίμασα έχανα πάλη πακέτα. τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. θα πάω στην HOL εκεί που ήμουν και δεν χρειάστικε να πάρω ούτε μια φορά τηλέφωνο εκτος αν θες να δοκιμασεις κατανεμητη για τα ματια του κοσμου μηπως και μια στο million.ελπιζω να εχεις κλεισει χρονο για να μην πληρωσεις προστιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα