mavroulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, προ ημερών ο υπολογιστής δεν άναβε (δεν άναβε ούτε το λαμπάκι της μητρικής).Δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό και δούλεψε, μέχρι σήμερα που ενώ καθόταν η αδερφή μου, έγινε ένα ΜΠΑΜ και έκλεισε. Το pc είναι ένα turbo-x με C2D 2.13 GHz (πρώτη φουρνιά), 2 GB RAM, onboard γραφικά, 1 dvd, 1 hdd και το τροφοδοτικό ήταν το ίδιο τόσα χρόνια (το κλασσικό case+psu turbo-x 400w). To 2o τροφοδοτικό που έβαλα είναι ένα παλιό turbo-x πάλι, που μου είχε ξεμείνει στο ράφι κοντά 4 χρόνια. Για να κάψε 2 τροφοδοτικά, θα έχει θέμα η μητρική; (άρα πάμε για ολική αναβάθμιση) Ή παίζει να είναι τίποτε άλλο;
Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη μάρκα θα συζητούσαμε... αλλά αφού αναφέρεις ότι και τα δύο ήταν τούβλο-χ τότε........... 1
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Η μητρική δεν είναι δυνατόν να κάψει τροφοδοτικό. Ή αν θες είναι σπάνιο. Το αντίστροφο δε, είναι εξαιρετικά πιθανό. Βάσει πιθανοτήτων, το τροφοδοτικό σου είναι μούφα. 2
evoracing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, προ ημερών ο υπολογιστής δεν άναβε (δεν άναβε ούτε το λαμπάκι της μητρικής). Δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό και δούλεψε, μέχρι σήμερα που ενώ καθόταν η αδερφή μου, έγινε ένα ΜΠΑΜ και έκλεισε. Το pc είναι ένα turbo-x με C2D 2.13 GHz (πρώτη φουρνιά), 2 GB RAM, onboard γραφικά, 1 dvd, 1 hdd και το τροφοδοτικό ήταν το ίδιο τόσα χρόνια (το κλασσικό case+psu turbo-x 400w). To 2o τροφοδοτικό που έβαλα είναι ένα παλιό turbo-x πάλι, που μου είχε ξεμείνει στο ράφι κοντά 4 χρόνια. Για να κάψε 2 τροφοδοτικά, θα έχει θέμα η μητρική; (άρα πάμε για ολική αναβάθμιση) Ή παίζει να είναι τίποτε άλλο; Εεεεε ναι!... νταξ... Ας μην τα ρήξουμε όλα στην Turbo-X, ας πάμε στην πρίζα, είσαι σίγουρος ότι έχεις πολύπριζο ασφαλείας? 1
mavroulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάηκαν και τα 2 κοντά κοντά.Ήταν διαφορετικά μεταξύ τους (το ένα 420w το άλλο 405w), οπότε δε μιλάμε για ίδια παρτίδα."Φοβάμαι" να βάλω το enermax 525 pro που έχω στο δικό μου pc. @evoracing Όχι, σε απλό πολύμπριζο είναι κουμπωμένο τόσα χρόνια.
mavroulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχεις πολύμετρο? όχι, ούτε κάποιος γνωστός μου
WalkerSW Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγω στοιχηματίζω ότι ειναι ενας συνδιασμος κακιστων τροφοδοτικών και κακού ρευματος απο τιν δύκτιο της ΔΕΗ. 2
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγω στοιχηματίζω ότι ειναι ενας συνδιασμος κακιστων τροφοδοτικών και κακού ρευματος απο τιν δύκτιο της ΔΕΗ. Άκου και το δικό μου. 217 volt και χωρίς γείωση (αλλά κάποια στιγμή θα την φτιάξω)
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Άκου και το δικό μου. 217 volt και χωρίς γείωση (αλλά κάποια στιγμή θα την φτιάξω) Ναι αλλά δεν έχεις τουβλο-χ...
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ναι αλλά δεν έχεις τουβλο-χ... Σωστό και αυτό.
mavroulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Χμμμ...τελικά το 2ο τροφοδοτικό δουλεύει και δίνει κανονικά ρεύμα...
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τότε εγώ στοιχηματίζω ότι ίσως το τροφοδοτικό σου έκαψε κάτι άλλο που ακόμα δεν το έχεις καταλάβει
Roger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Η μητρική δεν είναι δυνατόν να κάψει τροφοδοτικό. Ή αν θες είναι σπάνιο. Το αντίστροφο δε, είναι εξαιρετικά πιθανό. Βάσει πιθανοτήτων, το τροφοδοτικό σου είναι μούφα. Συμφωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα