marios1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Παιδιά,παιδιά,ας καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης... Δάσκαλε,αν είναι αλήθεια τo p.m. που έστειλες(όπως ισχυρίζεται ο φίλος Kυριάκος),μου θυμίζεις τον Satkiller.Έναν κομμήτη που έσκασε μύτη κάποια εποχή εδώ μέσα,έδειξε φως σε αρκετά σκοτεινά σκοτεινά σημεία στο sat,μπινελίκωσε όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως και κατόπιν πήρε το μπούλο με σουτ.Είναι αλήθεια ότι είχε άποψη(και γνώση) επί του πρακτέου,βοήθησε δε αρκετούς από μας να εμπεδώσουν τις αόριστες ιδέες μας,αλλά ήταν κάθετος και καθόλου κόσμιος σε σχέση με ότι προσπαθεί χρόνια τώρα η κοινότητά μας(να φανταστείς ότι και κομμάτια απ' τις σάρκες μας πετάμε=βλέπε απομάκρυνση "Μπλα-μπλα"), για να κρατήσουμε ένα κοινωνικώς αποδεκτό προφίλ.Στα λέω αυτά γιατί βλέπω λιγώτερο από δυό βδομάδες τη συμμετοχή σου εδώ μέσα να οδηγείται ολοταχώς στη έξοδο.Πίστεψέ με,δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο την αποπομπή σου,απλά από υστεροβουλία,γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε να μάθουμε από σένα και τις εξειδικευμένες σου γνώσεις.Με τη σειρά σου δε και εσύ θα αποκομίσεις τεράστια ωφέλη απ' τη συναναστροφή σου με την "Αϋπνία"...Θα δεις εν καιρώ-ελπίζω και εύχομαι... Αγαπητέ Κυριάκο:Ήταν μικροπρεπές που δημοσιοποίησες p.m. από άλλο μέλος προς εσένα.Μία παραπομπή στον mod του τμήματος-η στον Admin-θα ήταν αρκετή,φαντάζομαι...Αλλά μου έδωσε την ευχέρεια να λάβω θέση-ομοιοπαθής γαρ παλαιόθεν. Είναι αλήθεια ότι αν υπήρχε λύση,θα ήταν-να είσαι σίγουρος γι' αυτό-αναρτημένη σαν sticky σε όλα τα ανάλογα fora.Την ψάχνουνε τα παιδιά,όταν βρεθεί κάτι όλοι θα χαρούμε να το εφαρμόσουμε.Θα το ξαναχαλάσουν.Στ@ρχίδι@ μας!Αυτοί θα σκάσουν ένα σωρό δισμύρια να αλλάξουν τον εξοπλισμό σε εκατοντάδες εκατομύρια πελάτες τους(Μιλάω για παγκόσμια κάλυψη). Ουφ,δεν ήπια και πολύ,τι μ@λ@κίες αμπολάω βραδυάτικα...Μη με στενοχωρείτε-γέροντα άνθρωπο- με τους τσακωμούς σας... Τι λέγαμε;Α,ναι,κάποιος Ρώσσος λέει ότι τα έχει καταφέρει,δίνει και pay-pal να σου στείλει λύση...Κανα 'ρόϊδο εύκαιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Mα δεν το κανα για μενα αλλα για τα ολα τα υπολοιπα μελη του φορουμ ωστε να ξερουν με ποιον συναναστρεφονται!Ενα τυπακο που μπηκε μεσα σε ενα τοπικ με υφος χιλιων καρδιναλιων και μας εκανε συνεχεια επιπληξεις και μιλαγε με μειωτικο τροπο λες και ειχαμε κανει κανενα εγκλημα!Και στο p.m,το οποιο ειναι αληθινο και το εχω κρατησει,πεσανε οι μασκες και εδειξε το αληθινο του προσωπο.Πραγματικα στο ορκιζομαι οτι αν ειχε περιοριστει απλως στις βρισιες και στα προσωπικα σχολια δεν θα ειχα δημοσιευσει τιποτα αλλα μετα απο αυτα που εγραφε νομιζω ειχατε ολοι δικαιωμα να μαθετε τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 mhn kollate ayta einai synithismena apla koitame mprosta kai proxorame filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos1966 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 marios 1957 sou exo steilei e mail .elpizo na to diabaseis sidoma. gia ton KYRIAKOS_GKLEZAKOS den tha po tpt allo.apla na gnorizei pos merika pragmata einai prosopika,opos i alilografia klp. oi katines ta bgazoune ola sti fora.tip allo. teleionodas edo tha ithela na sistiso perissoteri prosoxi se afta pou grafoume re paida.gia logous asfaleias kai tpt allo.efxaristo olous kia sorry an merikous tous stenaxorisa. tha xaro na ta leme kai apo alla pio exeidikevmena forums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Περιμένουμε νεώτερα άπ΄το μέτωπο...Όλα σπάνε,απλά πιστεύω θέλει χρόνο απ΄αυτούς που ασχολούνται εντατικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Φιλε Daskale αυτα που λες ειναι η κλασικη δικαιολογια του θρασυδειλου!Οταν εστελνες αυτο το μηνυμα εκει βασιζοσουν οτι δεν θα το δημοσιευα γιαυτο και εγραψες αυτα που εγραψες!Και ενταξει εγω ειμαι κατινα εσυ που αλλα ελεγες στα φανερα και αλλα στα κρυφα τι εισαι?Ασε καλυτερα να μην πω παντως ολοι εχουν καταλαβει!Λοιπον για να τελειωνουμε εγω δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου και οπως ειπα πιο πριν αμα ειχες περιοριστει σε βρισιες δεν θα δημοσιευα τιποτα!Αλλα την υποκρισια και τον εμπαιγμο δεν ξερω...μου καθονται καπως περιεργα!Το θεμα τελειωνει εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos1966 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 marios1957 opos blepeis kapoio alloi exoun problima edo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.