CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μου αρκει το φωτιζομενο πανω αριστερα σηματακι αυτοκολλητακι δεν εννοουσα πανω στο πληκτρολογιο! πχ οτι razer ετυχε να χω ειχε μεσα ενα τελειο αυτοκολλητο για οπουδηποτε..λαπτοπ, pc case... και ηλπιζα οτι θα χε κι'αυτο μεσα ενα trigger sticker γιατι στο λαπτοπ εχω γεμισει ολο το καπακι με αυτοκολλητα. 1
flyer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αυτοκολλητακι δεν εννοουσα πανω στο πληκτρολογιο! πχ οτι razer ετυχε να χω ειχε μεσα ενα τελειο αυτοκολλητο για οπουδηποτε..λαπτοπ, pc case... και ηλπιζα οτι θα χε κι'αυτο μεσα ενα trigger sticker γιατι στο λαπτοπ εχω γεμισει ολο το καπακι με αυτοκολλητα. Εχει
CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εχει χαχαχ...θα 'ταν cool οντως να 'χε κατι αντιστοιχο μεσα στη συσκευασια!
Fulgore1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλα για την Razer δεν θα το σχολιασω για τα αυτοκολλητα γιατι στο Blackwidow ultimate δεν βαλανε ουτε ενα palm rest μεσα σε 145-150 ευρο πληκτρολογιο,δηλαδη ελεος.Cm storm,logitech και corsair εχουν palm rest η Razer μην βαλει ενα με 150ευρο.Κατα τα αλλα By Gamers For Gamers ωραια συσκευασια και αυτοκολλητακια και παρακαλα να μην εισαι στους ατυχους με τα προβληματικα προιοντα της
vaggos88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 θα παω και εγω λιγο offtopic οσον αφορα τα razer προιόντα. 2 mouse 2 headset 1 keyboard. Ολα χαλασαν στο χρόνο επανω εκτος του keyboard. λες και εχουν ημερομηνια ληξεως. απο τοτε δε ξανα πηρα τιποτα σε razer. εχω ενα Logitech mx518 3 χρονια τωρα δεν εχει παθει τιποτα. τυχαιο?
mtifosi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ειναι και αναλογα την περιπτωση.Εχω ενα Razer DeathAdder εδω και περιπου 2,5 χρονια με απειρη χρηση και δουλευει αψογα. Το ιδιο και το μηχανικο Blackwidow. Παντως εξαιρετικη τιμη εχει το CM trigger.
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλα για την Razer δεν θα το σχολιασω για τα αυτοκολλητα γιατι στο Blackwidow ultimate δεν βαλανε ουτε ενα palm rest μεσα σε 145-150 ευρο πληκτρολογιο,δηλαδη ελεος.Cm storm,logitech και corsair εχουν palm rest η Razer μην βαλει ενα με 150ευρο.Κατα τα αλλα By Gamers For Gamers ωραια συσκευασια και αυτοκολλητακια και παρακαλα να μην εισαι στους ατυχους με τα προβληματικα προιοντα της υποτίθεται για τους hardcoreαδες αυτό το μικρό που έχει φτάνει και περισσεύει, συνήθως πολλοί δε το θέλουν καν γιατί δε θεωρείται "σωστό" να αράζουν τα χέρια βέβαια gaming πληκτρολόγιο που δίνει σα μόνη επιλογή blue switches ίσως δεν είναι και πολύ καλή ιδέα, αλλά κρατάω και κάποια αμφιβολία καθώς δεν έχω συμβιώσει με αυτούς και το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο πέρα από μια μικρή δοκιμή το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για τη corsair που δίνει ως μόνη επιλογή τους κόκκινους (επίσης δε μου αρέσουν καθόλου αισθητικά τα πληκτρολόγια της, το blackwidow από την άλλη μου αρέσει αρκετά , απλά το πράσινο μου τη χαλάει λίγο σε σχέση με τα υπόλοιπα πραγματά μου ) βέβαια και με τη cm storm στη χώρα μας οι επιλογές είναι περιορισμένες..αλλά τουλάχιστον βρίσκεις διάφορα μοντέλα με διάφορους switches έστω και αν δε μπορείς να πετύχεις ακριβώς το συνδυασμό που θες ΥΓ και δύο φωτό όπου φαίνεται όσο γίνεται με τη κάμερα του κινητού μου, ο φωτισμός του , η δεύτερη σε απόλυτο σκοτάδι 1
Errik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Σε Brown ουσιαστικά δεν υπάρχουν επιλογές στην Ελλάδα!Εγώ αναγκάστηκα να πάρω το δικό μου storm trigger από αμερική για να μου έρθει με brown... ορίστε και μερικές φωτό από DSLR να καμαρώσω(σουμε) το καινούριο μας απόκτημα! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ψήνομαι για το Quickfire TK
paularas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 μετά από stormtrigger, quickfire tk (black , red) και blackwidow ultimate, έχω να πω ότι θέλω ένα full size keyboard χωρίς macro keys στα αριστερά με είτε red είτε brown (για μειωμένο ήχο). αλλά μάλλον red :/
john-117 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 μετά από stormtrigger, quickfire tk (black , red) και blackwidow ultimate, έχω να πω ότι θέλω ένα full size keyboard χωρίς macro keys στα αριστερά με είτε red είτε brown (για μειωμένο ήχο). αλλά μάλλον red :/ Site: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4179#ov">Gigabyte Osmium 2
grmako Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 μετά από stormtrigger, quickfire tk (black , red) και blackwidow ultimate, έχω να πω ότι θέλω ένα full size keyboard χωρίς macro keys στα αριστερά με είτε red είτε brown (για μειωμένο ήχο). αλλά μάλλον red :/ Με ποιο από τα 4 ήσουν πιο ευχαριστημένος?? Μπορείς να κάνεις μια μικρή σύγκριση (θετικά-αρνητικά) του καθενός??
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ψήνομαι για το Quickfire TK Κι εγώ αυτό ετοιμαζόμουν να πάρω αλλά ευτυχώς προέκυψε η προσφορά με το trigger γιατί αυτό βασικά ήθελα Εσύ δεν έχεις ήδη μηχανικό;
papaniki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το πήρα και εγώ παιδιά. Πρώτη μου επαφή με mechanical και ήθελα καιρό να πάρω και μου φάνηκε κάπως τίμια η τιμή του. Δεν είμαι gamer αλλά γράφω αρκετά και δοκίμασα σε ένα quickfire tk(με brown)-πανέμορφο και θα το προτιμούσα αντί του trigger αν το έβρισκα σε καλή τιμή-και μ'αρεσε υπερβολικά. Νομίζω τα switches είναι για πολύ εξειδικευμένους χρήστες και πιστεύω οτι ένας all around χρήστης θα είναι ευχαριστημένος με όλα τα switches.Δεν ξέρω αν συμφωνείτε και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Σε macbook θα το δουλεύω και αν δω τπτ περίεργο-κακό-καλό όσον αφορά τη χρήση του με το mac θα σας το πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα