qsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 θεωρητικά μπορείς , αλλά στη πράξη πιο πολύ θα ζοριστείς χωρίς λόγο βέβαια αν αρχίσεις και γράφεις γρήγορα και με αυτό μόλις το συνηθίσεις θα δεις ότι δε θα το τελικιάζεις κάτω συνέχεια να ξύνει μέταλλο , αλλά θα πηγαίνει σίγουρα αρκετά πιο κάτω από τη μέση από τη στιγμή που δεν έχεις feedback στο σημείο ενεργοποίησης δε μπορέις να βασιστείς σε αυτό , αλλά σίγουρα δε χρειάζεται να πηγαίνει και τέρμα κάτω αυτό που βρίσκω αρκετά ευχάριστο πάντως μέρα με τη μέρα είναι ότι δε μου φαίνεται τόσο σκληρό όσο τις πρώτες μέρες βέβαια δεν έχω κάτσει να γράψω δοκίμιο με αυτό , αλλά όσο το συνηθίζω τόσο πιο φυσιολογικό και εύχρηστο μου φαίνεται 1
imitheos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Να γίνω αιρετικός και αν και το πληκτρολόγιο προορίζεται για gaming να ρωτήσω όσους το πήρανε πως σας φαίνεται για πληκτρολόγηση ? Από συμβατικά δουλεύω το MS Digital Media 3000 και το σπαστό Natural Keyboard το οποίο είναι βολικό αν και μεμβράνης. Από μηχανικά έχω δουλέψει τα παλιά κλασικά ibm τάδε, μπλε cherry και όποιους έχει το σπαστό kinesis. Η χρήση μου είναι 95% πληκτρολόγηση (προγραμματισμός, γράψιμο στον browser όπως εδώ) και 5% gaming (κανένα skyrim, witcher, baldur's gate στο wine) και αποκλειστικά σε *nix. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω να κερδίσω πολλά με τα macros και τον φωτισμό αλλά δεν με χαλάνε κιόλας είναι ευπρόσδεκτα. Από καιρό θέλω να πάω σε μηχανικό και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρω να μαζέψω χρήματα για το kinesis, η τιμή αυτού μου φαίνεται πάρα πολύ καλή αλλά δεν καίγομαι για πληκτρολόγιο τώρα. Από εργονομία είναι καλοί οι μαύροι ή να περιμένω αργότερα για κάποια παρόμοια τιμή με μπλε ? (Έχω δει τις θεωρητικές διαφορές των switches και επίσης διάβασα τα reviews που αναφέρθηκαν στο παρόν νήμα αλλά στο θέμα μη-gaming ήταν ψιλοαντικρουόμενες). Κάνει κάποιος την ίδια χρήση που ανέφερα σε μηχανικό με μαύρους ? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το offtopic.
ilos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 imitheos + throne of bhaal avatar RESPEKT. Μην πάρεις black για κώδικα θα σου τη σπάσει σίγουρα και μπορεί να σου αφήσει και κανα κουσούρι. Εγώ προτείνω brown και μετά blue. Εναλλακτικά reds αν σε ενδιαφέρει και το gaming.
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Το να σου αφήσει κουσούρι είναι υπερβολή, σίγουρα υπάρχουν πιο κατάλληλοι μηχανικοί διακόπτες μόνο για πληκτρολόγηση, αλλά οι μαύροι είναι μια χαρά και αρκετά καλύτεροι από μεμβράνες
Fulgore1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομιζω τα ειπαμε οποιος θελει μηχανικο πληκτρολογιο και σε καλη τιμη το πληκτρολογιο αυτο ειναι μονοδρομος.Τωρα το οτι δεν εχει διαφορους διακοπτες διαθεσημους ειναι κριμα για την Ελλαδα αλλα μικρο το τιμημα . Ειναι μηχανικο,εχει ωραιο κοκκινο φωτισμο,μεγαλη βαση palm rest και το καλυτερο σε ασυναγωνιστη τιμη,πιο φτηνο και απο το Logitech G110 . Τωρα εννοειται οτι αμα καποιον τον χαλανε οι διακοπτες τοτε σιγουρα θα κοιταξει αλλου. Αν και προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αν καποιος το θελει για gaming και προηγουμενως ηταν με απλα πληκτρολογια μεχρι Microsoft Sidewinder x4 η Logitech G110, τοτε πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα ευχαριστημενος ακομα και με τους διακοπτες(οπως εγω ) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από Fulgore1 2
vaggos88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Νομιζω τα ειπαμε οποιος θελει μηχανικο πληκτρολογιο και σε καλη τιμη το πληκτρολογιο αυτο ειναι μονοδρομος.Τωρα το οτι δεν εχει διαφορους διακοπτες διαθεσημους ειναι κριμα για την Ελλαδα αλλα μικρο το τιμημα . Ειναι μηχανικο,εχει ωραιο κοκκινο φωτισμο,μεγαλη βαση palm rest και το καλυτερο σε ασυναγωνιστη τιμη,πιο φτηνο και απο το Logitech G110 . Τωρα εννοειται οτι αμα καποιον τον χαλανε οι διακοπτες τοτε σιγουρα θα κοιταξει αλλου. Αν και προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αν καποιος το θελει για gaming και προηγουμενως ηταν με απλα πληκτρολογια μεχρι Microsoft Sidewinder x4 η Logitech G110, τοτε πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα ευχαριστημενος ακομα και με τους διακοπτες(οπως εγω ) εγω που φοβομουν τους black και τα micro στο πλάι ομολογο οτι θελω να κάνω type ολη την ωρα. δε παιζεται το keyboard. και με 69ε μηχανικο δε το λες ουτε του παπα. δε με εχουν κουρασει ποτε το οτι ειναι λιγο πιο μικρα τα κουμπια τελικα ισως με βολεψε και καλυτερα. δε πιστευω πως το πηρε καποιος και το μετανιωσε. 1
imitheos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πρέπει να κλείσει πάραυτα το παρόν υποφόρουμ με τις προσφορές γιατί βάζει το κοσμάκη σε έξοδα Όπως καταλαβαίνετε με βάλατε και εμένα στο κουβά και πήγα και το πήρα σήμερα από τον τοπικό Κοτσόβωλο στη Ξάνθη. Όπως έδειξε και το βιντεάκι με τη λαμποργκίνι φαίνεται στιβαρή κατασκευή. Τα άλλα που έχω δείχνουν "πλαστικά" μπροστά σε αυτό. Πάνε μήνες που έγραψα σε μπλε οπότε δεν μπορώ να κάνω σωστή σύγκριση αλλά η αίσθηση των μαύρων μου φαίνεται πολύ καλή (λίγο σκληρά μου φαίνονται τα πλήκτρα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς και λογικά θα τα συνηθίσω). Στα θετικά που βρήκα είναι: Είναι μικρούλικο. Από τις φωτογραφίες δεν το περίμενα τόσο μικρό. Το μισό από το Natural 4000 είναι. Ο φωτισμός είναι πολύ καλός και επίσης θετικό ότι κλείνει (ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν κλείνει σε όλα). Λειτουργεί στο BIOS. Στο FAQ έλεγε ότι επειδή είναι έξυπνο και αργεί να κάνει init ίσως να μην προλαβαίνει να φανεί στο BIOS και να λειτουργήσει. Παρόλα αυτά σε εμένα παίζει κανονικά στο BIOS. Έχει πλήκτρα πολυμέσων. Την διαφορετική αίσθηση από τα μεμβράνης δεν την αναφέρω γιατί είναι αυτονόητη. Τα προφίλ τα σπάνε. Καταλαβαίνω ότι τα έχουν υλοποιήσει για gaming αλλά εγώ τα χρησιμοποιώ για να έχω διαφορετικά layouts και με βολεύουν απίστευτα. Έχω σετάρει colemak για εμένα και όταν έρχεται κάποιος φίλος μπορώ κατευθείαν να το γυρνάω σε qwerty για να μην πρήζεται. Στο 3ο σέταρα το qgmlwy layout για να το δοκιμάσω αν ποτέ βρω χρόνο και έμειναν και 2 ακόμη που δεν έχω βάλει κάτι. Για όποιον δεν του φτάνουν τα 5 προφίλ που παρέχει η μνήμη εσωτερικά, μπορείς να κάνεις και προφίλ στο πρόγραμμα τα οποία να κάνεις "bind" σε κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι Στα αρνητικά είναι: Όπως είπανε και στα review, το "manual" που δίνουν είναι άθλιο. Ντεμεκ quickstarter και δεν λέει τίποτα παραπάνω από όσα γράφει πίσω στο κουτί η περιγραφή. Δεν προγραμματίζονται όλα τα πλήκτρα. Τα F πλήκτρα δεν μπορούν να προγραμματιστούν και τα M keys μπορούν μόνο να έχουν macros (ή να είναι απενεργοποιημένα). Σε άλλα προγραμματιζόμενα πληκτρολόγια που έχω χρησιμοποιήσει μπορείς να προγραμματίσεις όλα τα πλήκτρα και επίσης μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως "modifiers" δηλαδή όπως είναι το control ή όπως είναι τα "fn" πλήκτρα σε κάποια πληκτρολόγια. Πατάς M1+Q και κάνει κάτι διαφορετικό από το σκέτο Q. Δεν υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που να φέρνει το πληκτρολόγιο σε κατάσταση προγραμματισμού όπως σε άλλα και ο προγραμματισμός γίνεται μόνο από το πρόγραμμα που δίνει η CM (ή τουλάχιστον δεν βρήκα documentation πως γίνεται). Ίσως αναμενόμενο λόγω του κόστους αλλά δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο να υλοποιηθεί. Έτσι για κάθε αλλαγή που θέλω να κάνω πρέπει να αγγαρεύω κάποιο φίλο / γείτονα που έχει Windows. Το πρόγραμμα είναι ψιλοάθλιο. 450MB εγκατάσταση με τα πάντα να είναι αρχεία εικόνας BMP και φρουφρου και αρώματα για ένα πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί μια φορά το 3μηνο και άμα. Αρχικά όταν δοκίμασα τα πλήκτρα M είδα ότι έδιναν κανονικά keycodes (Tools, Launch Program 5-8) οπότε χάρηκα γιατί και εγώ ήθελα ακριβώς για αυτό το λόγο να τα χρησιμοποιήσω (Τα πλήκτρα 1-5 που φαίνονται στη φωτογραφία του n400k που έδωσα εκπέμπουν τα ίδια keycodes Launch Program 5-9 οπότε σκέφτηκα ότι ούτε αλλαγές δεν θα χρειαστεί να κάνω). Δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο στο default προφίλ και όχι στα 1-5 που επιλέγει ο χρήστης. Εκεί δεν εκπέμπουν καθόλου keycode. Την επόμενη φορά που θα το συνδέσω σε Windows, θα δω αν το πρόγραμμα επιτρέπει macros μόνο με κανονικά πλήκτρα ή επιτρέπει και "advanced" keycodes όπως τα ονομάζει οπότε να μπορώ να τους σεττάρω ένα Macro ενός μόνο πλήκτρου για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Έχω τροφοδοτικό Coolermaster και το Stacker κουτί που έχω είναι καταπληκτικό οπότε είχα λίγο μεγαλύτερες προσδοκίες και με ψιλοχάλασε το θέμα με τα macro keys αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Όσοι έψαχναν πληκτρολόγιο και μπορούν να διαθέσουν τα 69 ευρώ δεν θα δυσαρεστηθούν. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από imitheos 1
vaggos88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 καπως πρεπει να απενεργοποιησα τα Μ. ξερει κανεις πως ξανα μπαινουν σε λειτουργεια?
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα για την εφαρμογή και εμένα με χάλασε που στα macro keys μπορούσα να βάλω μόνο μακροεντολες και όχι media buttons για παράδειγμα που δε θέλω να τα πατάω με το trigger key
grmako Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγώ ήθελα το το F9, το κουμπί που κάνει mute τον ήχο να μπορεί να το κάνει χωρίς να πατάω το trigger key. Και εγώ άκυρο έφαγα
imitheos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα για την εφαρμογή και εμένα με χάλασε που στα macro keys μπορούσα να βάλω μόνο μακροεντολες και όχι media buttons για παράδειγμα που δε θέλω να τα πατάω με το trigger key Εγώ ήθελα το το F9, το κουμπί που κάνει mute τον ήχο να μπορεί να το κάνει χωρίς να πατάω το trigger key. Και εγώ άκυρο έφαγα Δεν άντεξα και δοκίμασα ξανά το πρόγραμμα. Δεν με άφησε να βάλω όποιο Keycode θέλω αλλά μόνο macros οπότε αναγκαστικά χρησιμοποίησα συνδυασμούς με το πλήκτρο Windows (σε *nix λέγεται Super_L) οπότε έβαλα το M1 να εκπέμπει Win+A, το M2 Win+S, κτλ. Αδόκιμος τρόπος αλλά δεν ήθελα να σκλαβώσω το pc του κολλητού για να κάνω δοκιμές. Τουλάχιστον αυτό που ήθελα το πέτυχα. Εφόσον πάντως στο default προφίλ τα πλήκτρα εκπέμπουν κανονικά τα "advanced" keycodes και εφόσον για τα απλά πλήκτρα σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις advanced Keycodes ίσως ο περιορισμός να μην είναι του ίδιου του πληκτρολογίου αλλά του προγράμματος και να διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Αργότερα που θα έχω χρόνο θα δοκιμάσω να στείλω mail και να τους ρωτήσω.
Errik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Λοιπόν πρέπει να κλείσει πάραυτα το παρόν υποφόρουμ με τις προσφορές γιατί βάζει το κοσμάκη σε έξοδα Όπως καταλαβαίνετε με βάλατε και εμένα στο κουβά και πήγα και το πήρα σήμερα από τον τοπικό Κοτσόβωλο στη Ξάνθη. Όπως έδειξε και το βιντεάκι με τη λαμποργκίνι φαίνεται στιβαρή κατασκευή. Τα άλλα που έχω δείχνουν "πλαστικά" μπροστά σε αυτό. Πάνε μήνες που έγραψα σε μπλε οπότε δεν μπορώ να κάνω σωστή σύγκριση αλλά η αίσθηση των μαύρων μου φαίνεται πολύ καλή (λίγο σκληρά μου φαίνονται τα πλήκτρα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς και λογικά θα τα συνηθίσω). Στα θετικά που βρήκα είναι: Είναι μικρούλικο. Από τις φωτογραφίες δεν το περίμενα τόσο μικρό. Το μισό από το Natural 4000 είναι. Ο φωτισμός είναι πολύ καλός και επίσης θετικό ότι κλείνει (ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν κλείνει σε όλα). Λειτουργεί στο BIOS. Στο FAQ έλεγε ότι επειδή είναι έξυπνο και αργεί να κάνει init ίσως να μην προλαβαίνει να φανεί στο BIOS και να λειτουργήσει. Παρόλα αυτά σε εμένα παίζει κανονικά στο BIOS. Έχει πλήκτρα πολυμέσων. Την διαφορετική αίσθηση από τα μεμβράνης δεν την αναφέρω γιατί είναι αυτονόητη. Τα προφίλ τα σπάνε. Καταλαβαίνω ότι τα έχουν υλοποιήσει για gaming αλλά εγώ τα χρησιμοποιώ για να έχω διαφορετικά layouts και με βολεύουν απίστευτα. Έχω σετάρει colemak για εμένα και όταν έρχεται κάποιος φίλος μπορώ κατευθείαν να το γυρνάω σε qwerty για να μην πρήζεται. Στο 3ο σέταρα το qgmlwy layout για να το δοκιμάσω αν ποτέ βρω χρόνο και έμειναν και 2 ακόμη που δεν έχω βάλει κάτι. Για όποιον δεν του φτάνουν τα 5 προφίλ που παρέχει η μνήμη εσωτερικά, μπορείς να κάνεις και προφίλ στο πρόγραμμα τα οποία να κάνεις "bind" σε κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι Στα αρνητικά είναι: Όπως είπανε και στα review, το "manual" που δίνουν είναι άθλιο. Ντεμεκ quickstarter και δεν λέει τίποτα παραπάνω από όσα γράφει πίσω στο κουτί η περιγραφή. Δεν προγραμματίζονται όλα τα πλήκτρα. Τα F πλήκτρα δεν μπορούν να προγραμματιστούν και τα M keys μπορούν μόνο να έχουν macros (ή να είναι απενεργοποιημένα). Σε άλλα προγραμματιζόμενα πληκτρολόγια που έχω χρησιμοποιήσει μπορείς να προγραμματίσεις όλα τα πλήκτρα και επίσης μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως "modifiers" δηλαδή όπως είναι το control ή όπως είναι τα "fn" πλήκτρα σε κάποια πληκτρολόγια. Πατάς M1+Q και κάνει κάτι διαφορετικό από το σκέτο Q. Δεν υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που να φέρνει το πληκτρολόγιο σε κατάσταση προγραμματισμού όπως σε άλλα και ο προγραμματισμός γίνεται μόνο από το πρόγραμμα που δίνει η CM (ή τουλάχιστον δεν βρήκα documentation πως γίνεται). Ίσως αναμενόμενο λόγω του κόστους αλλά δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο να υλοποιηθεί. Έτσι για κάθε αλλαγή που θέλω να κάνω πρέπει να αγγαρεύω κάποιο φίλο / γείτονα που έχει Windows. Το πρόγραμμα είναι ψιλοάθλιο. 450MB εγκατάσταση με τα πάντα να είναι αρχεία εικόνας BMP και φρουφρου και αρώματα για ένα πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί μια φορά το 3μηνο και άμα. Αρχικά όταν δοκίμασα τα πλήκτρα M είδα ότι έδιναν κανονικά keycodes (Tools, Launch Program 5-8) οπότε χάρηκα γιατί και εγώ ήθελα ακριβώς για αυτό το λόγο να τα χρησιμοποιήσω (Τα πλήκτρα 1-5 που φαίνονται στη φωτογραφία του n400k που έδωσα εκπέμπουν τα ίδια keycodes Launch Program 5-9 οπότε σκέφτηκα ότι ούτε αλλαγές δεν θα χρειαστεί να κάνω). Δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο στο default προφίλ και όχι στα 1-5 που επιλέγει ο χρήστης. Εκεί δεν εκπέμπουν καθόλου keycode. Την επόμενη φορά που θα το συνδέσω σε Windows, θα δω αν το πρόγραμμα επιτρέπει macros μόνο με κανονικά πλήκτρα ή επιτρέπει και "advanced" keycodes όπως τα ονομάζει οπότε να μπορώ να τους σεττάρω ένα Macro ενός μόνο πλήκτρου για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Έχω τροφοδοτικό Coolermaster και το Stacker κουτί που έχω είναι καταπληκτικό οπότε είχα λίγο μεγαλύτερες προσδοκίες και με ψιλοχάλασε το θέμα με τα macro keys αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Όσοι έψαχναν πληκτρολόγιο και μπορούν να διαθέσουν τα 69 ευρώ δεν θα δυσαρεστηθούν. Συμφωνώ απόλυτα για την εφαρμογή και εμένα με χάλασε που στα macro keys μπορούσα να βάλω μόνο μακροεντολες και όχι media buttons για παράδειγμα που δε θέλω να τα πατάω με το trigger key Εγώ ήθελα το το F9, το κουμπί που κάνει mute τον ήχο να μπορεί να το κάνει χωρίς να πατάω το trigger key. Και εγώ άκυρο έφαγα Δεν άντεξα και δοκίμασα ξανά το πρόγραμμα. Δεν με άφησε να βάλω όποιο Keycode θέλω αλλά μόνο macros οπότε αναγκαστικά χρησιμοποίησα συνδυασμούς με το πλήκτρο Windows (σε *nix λέγεται Super_L) οπότε έβαλα το M1 να εκπέμπει Win+A, το M2 Win+S, κτλ. Αδόκιμος τρόπος αλλά δεν ήθελα να σκλαβώσω το pc του κολλητού για να κάνω δοκιμές. Τουλάχιστον αυτό που ήθελα το πέτυχα. Εφόσον πάντως στο default προφίλ τα πλήκτρα εκπέμπουν κανονικά τα "advanced" keycodes και εφόσον για τα απλά πλήκτρα σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις advanced Keycodes ίσως ο περιορισμός να μην είναι του ίδιου του πληκτρολογίου αλλά του προγράμματος και να διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Αργότερα που θα έχω χρόνο θα δοκιμάσω να στείλω mail και να τους ρωτήσω. Αυτό ήθελα ρε παιδιά, να κάνω τα macro keys να στέλνουν keycodes play next κτλ... Δοκίμασα τα πάντα (για να κάνω hardware remapping, όχι πρόγραμμα που τρέχει στο background) τίποτα δεν δούλεψε. Τo storm key δεν καταγράφεται στα macro (να έκανα storm+F5 πχ) μέχρι που δοκίμασα να πατήσω τα media keys από δεύτερο πληκτρολόγιο συνδεδεμένο αλλά τίποτα. Έχετε βρει τίποτα; Προς το παρόν κάνω δουλειά με προγραμματάκια που τρέχουν και βάζω τα macro keys ctrl-alt+character και μετά βάζω την συντόμευση να ανοίγει τις αντίστοιχες εφαρμογές (τρελό workaround). Κουτσοδουλεύει αλλά κάθε φορά που το πατάω χάνει το focus από το παράθυρο που είμαι... και μου την σπάει!
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 πάντως να πούμε ότι τα F δε γινόταν να προγραμματιστούν να κανουν κάτι άλλο , ήδη κάνουν δύο πράγματα το καθένα τα Μ για μένα είναι το θέμα και το μέγεθος της εφαρμογής βέβαια άπαξ και φτιάξεις μια φορά τα κουμπιά όπως θες τη βγάζεις και λόγω της onboard μνήμης δε τη ξαναχρειάζεσαι εγώ όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ έκανα media keys τα page up/down που δε χρησιμοποιώ συχνά , αυτό ήταν το μόνο που μου έλειπε
CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχει ουτε ενα αυτοκολλητακι μεσα! γκρρρ....
Fulgore1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μου αρκει το φωτιζομενο πανω αριστερα σηματακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα