Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι φορτιστης, ειναι τροφοδοτικο, αν δεν θες το usb hub δεν το χρειαζεσαι. 5βολτος και απλα να προσεξεις την πολικοτητα.
mikegad Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Mιας και έπεσα τυχαία πάνω του ,το ποστάρω και εδώ. Ένα πολύ καλό βιντεάκι από την cooler master που εξηγεί τα είδη των μηχανικών Site:
qsis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μου δώσανε ουσιαστικά το κουτί του προιόντος που ήταν στην βιτρίνα. Μου πέρασε από το μυαλό "πωπω τι ελαφριά που είναι αυτά τα μηχανικά!! Δεν το περίμενα" Αλλά το γύρισα πίσω το μισοάδειο κουτί και δεν μου κάνανε πρόβλημα. Στον Κωτσόβολο Ψυχικού έγιναν αυτά, αλλά από ότι είδα από το site του Κοτσόβολου υπήρχαν και αλλού διαθέσιμα στο κατάστημα προιόντα. Φορτιστή δεν έχει μέσα η συσκευασία! ε καλά όχι και ελαφρύ με 1260gr βάρος επίσης το κουτί από μπροστά είναι διαφανές και φαίνεται το πλήκτρολόγιο , αλλά αφού δεν είχες στη συνέχεια πρόβλημα πάλι καλά ναι το έχουν φέρει και σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας, για να είμαι ειλικρινής μόλις διάβασα τη δική σου περίπτωση ανησύχησα και έψαξα να δω αν το έφεραν σε κοντινό μου κατάστημα, όπου πήγα και πήρα ένα από κει για να δω ο ίδιος τι αγοράζω και στη συνέχεια ακύρωσα τη παραγγελία μου εξωτερικό τροφοδοτικό όχι δεν έχει αν και δεν είναι και τόσο απαραίτητο Mιας και έπεσα τυχαία πάνω του ,το ποστάρω και εδώ. Ένα πολύ καλό βιντεάκι από την cooler master που εξηγεί τα είδη των μηχανικών Site: το καλό είναι ότι η cm είναι από τις εταιρείες που βγάζει τα πληκτρολόγια της με όλα τα είδη διακοπτών (δεν είναι πχ razer ή logitech που σε περιορίζουν μόνο σε καφέ ή μπλε) , όμως σε κάποιες περιοχές ανά τον κόσμο διαθέτει τα προϊόντα της μόνο με συγκεκριμένους βασικά από όσο έχω καταλάβει μόνο στην αμερικανική ήπειρο έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το πληκτρολόγιο που θες με τους διακόπτες που θες
flyer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Σήμερα μου ήρθε και εμένα. Είναι η πρώτη μου επαφή με μηχανικό πληκτρολόγιο και μετανιώνω που τόσα χρόνια είχα παγιδευτεί στα συμβατικά πληκτρολόγια. Θεωρώ αδιανόητο να επιστρέψω σε κλασσικό πληκτρολόγιο στο μέλλον... Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ο παραγόμενος ήχος πληκτρολόγησης, ο οποίος όμως είναι αρκετά περιορισμένος, όπως διαπίστωσα, παρακολουθώντας συγκριτικά τεστ στο youtube μεταξύ πληκτρολογίων με διαφορετικά ήδη διακοπτών.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως να πω ότι δεν το έχω συνηθίσει πλήρως ακόμα. Κάνω αρκετά λάθη συγκριτικά με το Sidewinder X6.
Teisos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ωχ! Έλα ρε.. Από ποια άποψη; Misstypes επειδή π.χ. είναι λίγο στενά τα κουμπιά, έχει κάτι παράξενο στο layout, έχει να κάνει με το feedback;
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ακόμα, δεν «έχω γράψει» πολλές ώρες δηλαδή πάνω του. Τα πλήκτρα είναι σαφώς πιο σκληρά, η διαδρομή είναι μεγαλύτερη και δεν έχω μάθει ακόμα αυτό το «αιωρούμενα δάχτυλα» που διάβασα σ' ένα review, που δε χρειάζεται να πατάς τέρμα τα πλήκτρα. Δε λέω ότι όλοι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο, αλλά εγώ χρειάζομαι εξάσκηση.
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Προς Takjar Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι το κουτι εχει στην μια μερια ενα διαφανες πλαστικο που δειχνει ενα μερος του πληκτρολογιου.Δεν το παρατηρησες οταν στο δωσανε το κουτι?Μηπως ειχε καμια εμφανισημη στο ταμειο και εβλεπες αυτην παρα το κουτι που πηρες? Εγω παντως σαν πρωην κατοχος Sidewinder x4 η αληθεια ειναι οτι με βολευουν πιο πολυ τα κουμπια απο του sidewinder καθως ηταν πιο μικρα και δεν με πολυ βολευαν σε σχεση με του Trigger. 1
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εγώ τον δικαιολογώ πάντως, εκείνη την ώρα πάνω στη φούρια σου πολλά μπορείς να ξεχάσεις. 1
qsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ωχ! Έλα ρε.. Από ποια άποψη; Misstypes επειδή π.χ. είναι λίγο στενά τα κουμπιά, έχει κάτι παράξενο στο layout, έχει να κάνει με το feedback; σε άλλο φόρουμ (που γράφεις κι εσύ ) ένας (o manosk) τα βρήκε στενά, αν και γενικά του άρεσε έχουν αρκετά μεγάλα κενά μεταξύ τους σε σχεσή πχ με το sidewinder που τα είχε κολλητά ή το λάπτοπ που γράφω τώρα και θέλει λίγη συνήθεια, όμως το layout του trigger στη πραγματικότητα είναι το σωστό/κλασικό
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το Sidewinder ειδικα το escape και τα απο πανω πληκτρα ηταν και παρα πολυ μικρα.
qsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 και δεν έχω μάθει ακόμα αυτό το «αιωρούμενα δάχτυλα» που διάβασα σ' ένα review, που δε χρειάζεται να πατάς τέρμα τα πλήκτρα. Δε λέω ότι όλοι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο, αλλά εγώ χρειάζομαι εξάσκηση. αυτό που ισχύει σε όλα τα μηχανικά είναι ότι το πλήκτρο ενεργοποιείται στη μέση, ίσως και λιιιίγο πριν τη μέση απλά στα tactile (με blue/brown switches) , αυτό το αισθάνεσαι επειδή αυτά είναι φτιαγμένα να σου δώσουν την αίσθηση του κλικ (πέρα από τον ήχο) στο σημείο ενεργοποίησης σε πληκτρολόγια με black/red switches , αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει , οπότε θα πρέπει να υποθέσεις ή να συνηθίσεις εσύ πού βρίσκεται αυτό το σημείο , οπότε δύσκολα θα συνηθίσουμε να μάθουμε να μην τα πατάμε τελείως για gaming βέβαια που τα πατάς τελείως και πατάς συνέχεια και συνεχόμενα τα ίδια πλήκτρα δεν κολλάει αυτή η αίσθηση, αυτή είναι κυριώς χρήσιμη για δαχτυλογράφηση Το Sidewinder ειδικα το escape και τα απο πανω πληκτρα ηταν και παρα πολυ μικρα. και αυτό ήθελε συνήθεια , για μένα μάλιστα ήθελε περισσότερη από το trigger , το trigger πλέον έχω αρχίσει να το συνηθίζω όπως είχα φτάσει να έχω συνηθίσει το άλλο στο 2-3μηνο εκεί που με βόλεψε αμέσως το sidewinder ήταν στα παιχνίδια , το trigger όμως είναι πιο all around και σαφώς ανώτερο στη πληκτρολόγηση , ίσως όμως δεν είναι και το πιο ιδανικό μηχανικό για όποιον το θέλει αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά
ADHD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καντα bottom-out, εγω με τα reds/blacks δεν μπορούσα αλλιως. Το πρωτο mechanical που πηρα ηταν με blues(αυτο εχω και τωρα) και δεν εκανα κανενα mistype απο την αρχη, πρακτικα ειναι αδυνατο να κανεις γιατι ακους και τον ηχο οτι το πατησες και νιωθεις και το feedback.
Errik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 "Αιωρούμενα δάχτυλα" δεν μπορείς ουσιαστικά να κάνεις με red και blacks.... Οι linear διακόπτες είναι φτιαγμένοι για bottoming out... 1
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ΟΚ, άρα έλεγε παπαριές αυτός στο review, δε θυμάμαι και ποιο ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα