Gongor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον topic starter! Επιτέλους άλλαξα το αθάνατο logitech g15
marios32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Το μεγαλύτερο θέμα που είχα με το Sidewinder, ήταν η θέση του Ctrl, ευτυχώς το Trigger το έχει ακριβώς στην ίδια θέση. Επειδή και γω το sidewinder x4 έχω, να πω ότι μου είχε σπάσει τα νεύρα με το ctrl και το παράτησα για το MS Natural Keyboard 4000 το οποίο χρησιμοποιώ για να γράφω κώδικα κυρίως. Όμως μετά από λίγο καιρό το ψιλοσυνήθισα. Πέρα από αυτό, ξέρει ρε παιδιά κανείς που θα μπορέσω να βρω live κανένα mechanical με διάφορα switches για να δοκιμάσω; Γιατί καλά όλα τα review κτλ που έχω διαβάσει και ξέρω τι και πως για το κάθε χρώμα, αλλά αν δεν το πιάσεις με τα χέρια σου δεν είναι το ίδιο. Λεφτά να πετάξουμε έτσι δεν έχουμε.
qsis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 δυστυχως ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις μηχανικο να εκτιθεται σε μαγαζι παντως επειδη η τωρινη προσφορα αφορα μονο μαυρους διακοπτες δε νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο επιλογης , δηλαδη ειναι 20-30 ευρω φθηνοτερο απο οποιοδηποτε αλλο μηχανικο το οποιο θα εχει και πολυ λιγοτερα "extra" απο το trigger αυτο παντως που ειναι βεβαιο ειναι οτι ενα μηχανικο πληκτρολογιο ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε συμβατικο με μεμβρανη δυστυχως το να δοκιμασεις ολους τους διακοπτες (εγω μονο μπλε ειχα δοκιμασει ελαχιστα) και να βρεις ολους τους διακοπτες διαθεσιμους να πωλουνται ειναι απλα αδυνατο για μενα παντως μια safe επιλογη ειναι το quickfire tk επισης απο τη cm storm που εχει κοκκινους linear (και απο οτι φαινεται ειναι αρκετα δημοφιλης επιλογη διακοπτων) για οποιον οι μαυροι μπορει να του φανουν σκληροι , οι διακοπτες που ειναι tactile εμενα προσωπικα δε μου αρεσουν και ειδικα για παιχνιδια δε θα τους ηθελα το quickfire tk ομως με τη τωρινη προσφορα ειναι 30 ευρω παραπανω απο το μεγαλυτερο μοντελο που ειναι κανονικα το trigger , αν το trigger συνεχιζε να κανει 140 που κανει κανονικα θα επαιρνα το tk καποια στιγμη και θα ανεχομουν τις ελλειψεις του , ομως τωρα δε το σκεφτηκα καν πχ παντα ηθελα wrist rest , παντα ειχα και θα με χαλαγε να μην εχω και παλι δυστυχως τα πιο "βασικα¨μηχανικα εχουν αρκετες ελλειψεις και τα πιο ολοκληρωμενα κανουν 140αρια+ οποτε δεν ειναι μονο το θεμα των διακοπτων , οι διακοπτες θα ειναι ετσι κι αλλιως καλυτεροι απο ο,τι κι αν εχεις αυτη τη στιγμη 3
vaggos88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 δυστυχως ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις μηχανικο να εκτιθεται σε μαγαζι παντως επειδη η τωρινη προσφορα αφορα μονο μαυρους διακοπτες δε νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο επιλογης , δηλαδη ειναι 20-30 ευρω φθηνοτερο απο οποιοδηποτε αλλο μηχανικο το οποιο θα εχει και πολυ λιγοτερα "extra" απο το trigger αυτο παντως που ειναι βεβαιο ειναι οτι ενα μηχανικο πληκτρολογιο ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε συμβατικο με μεμβρανη δυστυχως το να δοκιμασεις ολους τους διακοπτες (εγω μονο μπλε ειχα δοκιμασει ελαχιστα) και να βρεις ολους τους διακοπτες διαθεσιμους να πωλουνται ειναι απλα αδυνατο για μενα παντως μια safe επιλογη ειναι το quickfire tk επισης απο τη cm storm που εχει κοκκινους linear (και απο οτι φαινεται ειναι αρκετα δημοφιλης επιλογη διακοπτων) για οποιον οι μαυροι μπορει να του φανουν σκληροι , οι διακοπτες που ειναι tactile εμενα προσωπικα δε μου αρεσουν και ειδικα για παιχνιδια δε θα τους ηθελα το quickfire tk ομως με τη τωρινη προσφορα ειναι 30 ευρω παραπανω απο το μεγαλυτερο μοντελο που ειναι κανονικα το trigger , αν το trigger συνεχιζε να κανει 140 που κανει κανονικα θα επαιρνα το tk , ομως τωρα δε το σκεφτηκα καν ακριβώς αυτά ηταν τα κριτήρια που με ώθησαν στην αγορά του trigger 2
Wspr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 και γω το τσιμπισα,πιστευω θα ειναι κλασεις ανωτερο απο τα απλα μενει να το δουμε στην πραξη.Ποσες μερες κανει να ερθει παιδες?
nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Να ευχαριστησω και'γω τον topic starter, οχι γιατι δεν το ηξερα (ειχα λαβει το διαφημιστικο email απο electroworld στις 21/6 και το προσπερασα θεωρωντας αρχικα ως υπερβολη τα ποσα για κουτι κ πληκτρολογιο), αλλα γιατι το ξεκινησε εδω κ μετα με 'ψησατε' ομαδικως!Αυτο το sub-forum με τις προσφορες, μας εχει 'καψει' και να θελουμε να αγιασουμε δεν μας αφηνει!Ζουσαμε κ χωρις αυτα γαμωτο, γιατι ταιζετε το 'τερας' της καταναλωτικης μας μανιας?Με την ευκαιρια, εχει δει κανεις για ανταπτορακι ρευματος για τις usb του πληκτρολογιου, μαμισιο ή συμβατο?
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Παρέθεσα εγώ ένα παραπάνω, αλλά δε γνωρίζω αν κάνει σίγουρα.
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα με το άλλο νήμα που συζητάμε για το Trigger, εδώ είναι το post: http://www.insomnia.gr/topic/490487-cm-storm-trigger-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-4?do=findComment&comment=52451066 1
GoriLLakoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Και εδώ μερικά ακόμα Ελληνικά reviews: http://www.hwbox.gr/content/72-cooler-master-storm-trigger-review-pull-trigger.html http://www.cowboytv.gr/2013/06/20/cooler-master-cm-storm-trigger-review/ http://www.enternity.gr/Article/CMStorm-Trigger/17151.html 3
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οσο το πηρατε με αποστολη επαρχια στο χωρο σας, εχετε παραλαβει ή ξερετε ποτε θα παραλαβετε?
vaggos88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οσο το πηρατε με αποστολη επαρχια στο χωρο σας, εχετε παραλαβει ή ξερετε ποτε θα παραλαβετε? μεχρι 7 μερες κανει. δε θα αργησει μην ανησυχείς.
agligoros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οσο το πηρατε με αποστολη επαρχια στο χωρο σας, εχετε παραλαβει ή ξερετε ποτε θα παραλαβετε? θα σας ερθει μηνυμα στο κινητο απο dixons με αρ.φορτωτικης οταν παει στη μεταφορικη
takjar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 σου δωσανε κουτι που ειχε μεσα μονο το armrest και δεν καταλαβες απο το βαρος οτι υπαρχει προβλημα; και το πληκτρολογιο που βρισκοταν; η συσκευασια ειχε ανοιξει; ειχε κι αλλα εκει που πηγες και για ποιο υποκαταστημα μιλας; Μου δώσανε ουσιαστικά το κουτί του προιόντος που ήταν στην βιτρίνα. Μου πέρασε από το μυαλό "πωπω τι ελαφριά που είναι αυτά τα μηχανικά!! Δεν το περίμενα" Αλλά το γύρισα πίσω το μισοάδειο κουτί και δεν μου κάνανε πρόβλημα. Στον Κωτσόβολο Ψυχικού έγιναν αυτά, αλλά από ότι είδα από το site του Κοτσόβολου υπήρχαν και αλλού διαθέσιμα στο κατάστημα προιόντα. Φορτιστή δεν έχει μέσα η συσκευασία! Ξέρετε κανένα κατάστημα που να πουλάει; Αρκεί ένας οποιοσδήποτε 5βολτός; Πως ζητιέται dc φορτιστής με το συγκεκριμένο βύσμα που είναι λίγο μικρότερο από τα κλασσικά dc. Σπίτι βρήκα Dc φορτιστές από προιόντα της Logitech με το ίδιο βύσμα αλλά είναι 8βολτοι και δεν το δοκίμασα καν εννοείται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα