Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ πριν από λίγο. Επέλεξα αντικαταβολή , λογικά στον courier Που θα έρθει θα πληρώσω έτσι?(από electroworld).

Από αυτό θα αλλάξω http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Wired-PS-2-104-Key-US-English-Wired-Internet-Keyboard-RT9443-/231003447972

(Κρατάει 10 χρόνια ακόμα δουλεύει) :P

Σα να πηγαίνεις απο datsun σε ferrari :P

• Like 3
  • Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ,χωρίς να έχω δοκιμασει νεο πληκτρολόγιο,εχω παλιό.

ότι είναι μόδα μάρκετινγκ σε gamers.

θυμάμαι όταν φύγαμε απο μηχανικά και ήταν επανάσταση για όλους και για gamers

αθόρυβα,γρήγορα,δεν χάλαγαν και όλα αυτά που πάντα θέλουν να προωθήσουν.

όταν θα γίνουν όλα έτσι μετά από 10-20 χρονιά θα γίνει το ανάποδο.

offtopic

σαν τιμη δεδομένης της εικόνας αγοράς ειναι καλή

• Like 1
Δημοσ.

και γω έκανα αγορά από Κωτσόβολο και παραλαβή από τον χώρο τους να τελειώνω. Αλλά μου δώσανε ένα κουτί που τελικά είχε μόνο μια μαύρη βάση!!! Το ανακάληψα όταν πήγα σπίτι...

Τους το πήγα πίσω και το δέχτηκαν να μου το αντικαταστήσουν, αλλά γενικά λίγο προσοχή :)
Μην υπογράφετε ότι στις αποδείξεις πριν τα ελέγξετε, διότι στην υπογραφή από πάνω του Κωτσόβολου λέει το έλεγξα και είναι κομπλέτ...

Δημοσ.

σου δωσανε κουτι που ειχε μεσα μονο το armrest και δεν καταλαβες απο το βαρος οτι υπαρχει προβλημα; 

και το πληκτρολογιο που βρισκοταν; η συσκευασια ειχε ανοιξει; ειχε κι αλλα εκει που πηγες και για ποιο υποκαταστημα μιλας; 

Δημοσ.

τελικα έριξα και εγώ την παραγγελία.

ημουν που ήμουν για νεο πληκτρολόγιο τουλάχιστον ας είναι κατι καλο μιας και η χρήση είναι καθαρά gaming.

πάντος το razer arctosa 3 χρόνια τα έβγαλε τα λεφτά του. 2 φορές το έπλυνα (το βούτιξα σε λεκάνη με νερο)

καμια 10 φορες αναψυκτικά και καφέδες. και ακόμα ζεί

και ευχαριστώ τον TS

Δημοσ.

καλα παντως οποιος ειναι στο demi να το αγορασει,μπορει να το παρει και αν δεν του αρεσει το δινει μετα με κανα 60αρη ανετα.Σιγουρα η αγορα του σε αυτα τα λεφτα ειναι super.

Εγω εχω ηδη το CM quick fire pro με red switch οποτε δεν ψηνομαι αλλα οποιος εχει κανονικο και παρει μηχανικο θα ειναι σαν την μερα με την νυχτα η χρηση του.

• Like 1
Δημοσ.

καλα παντως οποιος ειναι στο demi να το αγορασει,μπορει να το παρει και αν δεν του αρεσει το δινει μετα με κανα 60αρη ανετα.Σιγουρα η αγορα του σε αυτα τα λεφτα ειναι super.

Εγω εχω ηδη το CM quick fire pro με red switch οποτε δεν ψηνομαι αλλα οποιος εχει κανονικο και παρει μηχανικο θα ειναι σαν την μερα με την νυχτα η χρηση του.

φίλε εγώ αυτό που έχεις έψηνα αλλα 100ε ειναι κάπως.

ελπίζω να με καλύψει

Δημοσ.

φίλε εγώ αυτό που έχεις έψηνα αλλα 100ε ειναι κάπως.

ελπίζω να με καλύψει

Δεν εχω δοκιμασει μαυρα switch οποτε δεν μπορω να σου πω.Σιγουρα η αλλαγη σε μηχανικο ειναι κατι που θα εχει διαφορα απο το προηγουμενο και ισως αρχικα να σου κακοφανει  μεχρι να συνηθισεις.

107 το ειχα παρει πριν περιπου 6 μηνες αλλα τοτε δεν υπηρχε και αλλο να παρω .Προσωπικα δεν το αλλαζω με αλλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Δεν νομιζω ομως να εχει και τρελλη διαφορα το Τrigger και οπως ειπα ηδη το κρατας 1 βδομαδα (μην βιαστεις να αποφασισεις αν δεν το δουλεψεις λιγο ) και το δινεις με  60 ευρω αν δεν σου κανει.

Οπως εχω πει και πιο πανω εμενα με χαλανε τα macro αριστερα .Αν δεν εχεις θεμα δοκιμασε το και πες και εδω την εμπειρια σου.

Δημοσ.

οσους ενοχλει το κατω αριστερα μακρο κουμπι ας το κανoυν να λειτουργει ως CTRL χαχα...ξερεις για να μην υπαρχει προβλημα στο ctrl+c/ctrl+v

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που άλλαξα από Sidewinder X6 που έχει σχεδόν ίδιο key layout, δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής. Σε λίγες ώρες χρήσης από τώρα θα 'ναι σα να το έχω πολύ καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...