grmako Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το τσίμπησα και εγώ πριν από λίγο. Επέλεξα αντικαταβολή , λογικά στον courier Που θα έρθει θα πληρώσω έτσι?(από electroworld). Από αυτό θα αλλάξω http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Wired-PS-2-104-Key-US-English-Wired-Internet-Keyboard-RT9443-/231003447972 (Κρατάει 10 χρόνια ακόμα δουλεύει) Σα να πηγαίνεις απο datsun σε ferrari 3
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 εγω ξεψήθηκα και θα κάνω υπομονή να πάρω το quickfire με red switches
kinitos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 εγώ πιστεύω ,χωρίς να έχω δοκιμασει νεο πληκτρολόγιο,εχω παλιό. ότι είναι μόδα μάρκετινγκ σε gamers. θυμάμαι όταν φύγαμε απο μηχανικά και ήταν επανάσταση για όλους και για gamers αθόρυβα,γρήγορα,δεν χάλαγαν και όλα αυτά που πάντα θέλουν να προωθήσουν. όταν θα γίνουν όλα έτσι μετά από 10-20 χρονιά θα γίνει το ανάποδο. offtopic σαν τιμη δεδομένης της εικόνας αγοράς ειναι καλή 1
takjar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 και γω έκανα αγορά από Κωτσόβολο και παραλαβή από τον χώρο τους να τελειώνω. Αλλά μου δώσανε ένα κουτί που τελικά είχε μόνο μια μαύρη βάση!!! Το ανακάληψα όταν πήγα σπίτι...Τους το πήγα πίσω και το δέχτηκαν να μου το αντικαταστήσουν, αλλά γενικά λίγο προσοχή Μην υπογράφετε ότι στις αποδείξεις πριν τα ελέγξετε, διότι στην υπογραφή από πάνω του Κωτσόβολου λέει το έλεγξα και είναι κομπλέτ...
qsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 σου δωσανε κουτι που ειχε μεσα μονο το armrest και δεν καταλαβες απο το βαρος οτι υπαρχει προβλημα; και το πληκτρολογιο που βρισκοταν; η συσκευασια ειχε ανοιξει; ειχε κι αλλα εκει που πηγες και για ποιο υποκαταστημα μιλας;
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τελικα έριξα και εγώ την παραγγελία. ημουν που ήμουν για νεο πληκτρολόγιο τουλάχιστον ας είναι κατι καλο μιας και η χρήση είναι καθαρά gaming. πάντος το razer arctosa 3 χρόνια τα έβγαλε τα λεφτά του. 2 φορές το έπλυνα (το βούτιξα σε λεκάνη με νερο) καμια 10 φορες αναψυκτικά και καφέδες. και ακόμα ζεί και ευχαριστώ τον TS
Aias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλα παντως οποιος ειναι στο demi να το αγορασει,μπορει να το παρει και αν δεν του αρεσει το δινει μετα με κανα 60αρη ανετα.Σιγουρα η αγορα του σε αυτα τα λεφτα ειναι super. Εγω εχω ηδη το CM quick fire pro με red switch οποτε δεν ψηνομαι αλλα οποιος εχει κανονικο και παρει μηχανικο θα ειναι σαν την μερα με την νυχτα η χρηση του. 1
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλα παντως οποιος ειναι στο demi να το αγορασει,μπορει να το παρει και αν δεν του αρεσει το δινει μετα με κανα 60αρη ανετα.Σιγουρα η αγορα του σε αυτα τα λεφτα ειναι super. Εγω εχω ηδη το CM quick fire pro με red switch οποτε δεν ψηνομαι αλλα οποιος εχει κανονικο και παρει μηχανικο θα ειναι σαν την μερα με την νυχτα η χρηση του. φίλε εγώ αυτό που έχεις έψηνα αλλα 100ε ειναι κάπως. ελπίζω να με καλύψει
Aias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 φίλε εγώ αυτό που έχεις έψηνα αλλα 100ε ειναι κάπως. ελπίζω να με καλύψει Δεν εχω δοκιμασει μαυρα switch οποτε δεν μπορω να σου πω.Σιγουρα η αλλαγη σε μηχανικο ειναι κατι που θα εχει διαφορα απο το προηγουμενο και ισως αρχικα να σου κακοφανει μεχρι να συνηθισεις. 107 το ειχα παρει πριν περιπου 6 μηνες αλλα τοτε δεν υπηρχε και αλλο να παρω .Προσωπικα δεν το αλλαζω με αλλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν νομιζω ομως να εχει και τρελλη διαφορα το Τrigger και οπως ειπα ηδη το κρατας 1 βδομαδα (μην βιαστεις να αποφασισεις αν δεν το δουλεψεις λιγο ) και το δινεις με 60 ευρω αν δεν σου κανει. Οπως εχω πει και πιο πανω εμενα με χαλανε τα macro αριστερα .Αν δεν εχεις θεμα δοκιμασε το και πες και εδω την εμπειρια σου.
CorpseGrinder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οσους ενοχλει το κατω αριστερα μακρο κουμπι ας το κανoυν να λειτουργει ως CTRL χαχα...ξερεις για να μην υπαρχει προβλημα στο ctrl+c/ctrl+v 1
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως που άλλαξα από Sidewinder X6 που έχει σχεδόν ίδιο key layout, δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής. Σε λίγες ώρες χρήσης από τώρα θα 'ναι σα να το έχω πολύ καιρό.
qsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ούτε εμένα τελικά με ενόχλησαν τα μακρο , λόγω του sidewinder μάλλον
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το μεγαλύτερο θέμα που είχα με το Sidewinder, ήταν η θέση του Ctrl, ευτυχώς το Trigger το έχει ακριβώς στην ίδια θέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα