Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σιγουρα πανω απ'ολα εξαρταται απο τον ανθρωπο.. ;) Εγω τα παταω και δυνατα και δεν καταλαβαινω για αυτο.. :P

Δημοσ.

είναι καύλα το να πληκτρολογείς σε mechanical, πιο υποκειμενική από αυτή δεν παίζει :P

Πιστεψε με (εντελως υποκειμενικα) σαν το πληκτρολογιο του λαπτοπιου μου (που κοντευει να κλεισει 5ετια!) δεν εχω δει ουτε καν να το πλησιαζει κανενα (πρακτικα αθορυβο, μικρη διαδρομη και αντισταση, ιδιαιτερα εργονομικο σχημα πληκτρων κλπ). Να γραφω μεταφρασεις 8 και 10 ωρες την ημερα για κανα 4μηνο και να μην καταλαβαινω τιποτα... η αδερφη μου με ενα νορμαλ πληκτρολογιο κατι 2ωρες εργασιες ανα 2-3 μερες και σε 1 μηνα ειχε οξεια τενοντιτιδα!

Για συγκριση, μεχρι και το razer lycosa με τον ωραιο φωτισμο και την rubber αισθηση μου φανηκε πολυ πιο δυσχρηστο απο το δικο μου.

Και ναι, σιγουρα το να μιλαω τωρα ειναι 'συνηθεια κλπ' πλεον αλλα με το που πηρα το λαπτοπ τοτε εγραφα... σφαιρα απο την 1η στιγμη, ενω σε οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει παντα στην αρχη ενιωθα πολυ... εξω απο τα νερα μου. Μαλιστα ενα ασυρματο labtec καποτε επαιζα επι 3 χρονια με την... ζελατινα του απο πανω και οταν τελικα την εβγαλα σταματησα να το χρησιμοποιω (ενιωθα οτι απεκτησε μεγαλυτερη διαδρομη και δε μου αρεσε).

Τωρα θα πουν καποιοι ισως οτι δε ξερω τι λεω! Ναι, ισως αλλα αν με 5 ευρω βολευομαι τοσο οσο θα βολευομουν με... 100 (αντε μειον το φως οπως ειπα) και μιλωντας παντα για σοβαρη δουλεια και οχι για... WASD gaming (!) θα προτιμησω αυτο που με βολευει και οχι αυτο που μου πλασαρουν ως τελειο ;)

Δημοσ.

ανάλογα τη χρήση που το θέλει ο καθένας και ανάλογα και ποιος είναι ο καθένας

εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής άκουγα καλά λόγια για τους κόκκινους διακόπτες για αυτό είχα βάλει στο μάτι το quickfire tk γιατί δεν ήθελα να περάσω το 100αρι 

(είμαι ανένδοτος για full κοκκινο αυστηρά φωτισμό σε όλο το πληκτρολογιο )

όμως με αυτή τη τιμή δε μπορώ να αντισταθώ και πέρα από τι τιμή και το πιο "ολοκληρωμένο" πληκτρολόγιο που μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτά με βάση πάντα αυτά που είχα διαβάσει οι μαύροι διακόπτες δε νομίζω να με χαλάσουν καθώς και πατάω πλήκτρα με δύναμη και είμαι επιρρεπής σε τυπογραφικά όποτε γράφω γρήγορα  , άρα δε θέλω να πατιούνται πλήκτρα κατά λάθος 

με βάση τις περιγραφές δηλαδή πιστεύω ότι θα είναι οι πιο κατάλληλοι διακόπτες  για μένα 

linear γενικά δεν έχω δοκιμάσει για να δω ποιοι θα είναι καλύτεροι μεταξύ κόκκινων και μαύρων , αλλά μπλε που έχω δοκιμάσει παρότι μου αρέσουν αρχικά σαν αίσθηση, δε θεωρώ πώς οι tactile  είναι ότι καλύτερο για παιχνίδια που κυρίως με ενδιαφέρουν 

δηλαδή έτσι μανιακά που πατάω τα πλήκτρα πάντα θα πηγαίνουν μέχρι κάτω , δε πρόκειται να τα πηγαίνω ποτέ μέχρι τη μέση 

το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο θα με κουράζει η επιπλέον δύναμη που θέλουν οι μαύροι σε σχέση με τους κόκκινους , αλλά δε νομίζω να με κουράσει..

όπως και να χει έριξα μια παραγγελιά για μένα και έναν φίλο ακόμα και σε περίπτωση που δε με ικανοποιήσει το δίνω χωρίς να χάσω πολλά (ή και καθόλου ) , αλλά πιστεύω ότι θα μου αρέσει 

επίσης είμαι λάτρης του armrest και αυτό έχει μάλλον όσο πιο μεγάλο γίνεται 

• Like 1
Δημοσ.

Εάν το πάρει κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω :P 
Είμαι πολύ προβληματισμένος... η χρήση που κάνω είναι 75% typing (κυρίως κώδικα) και 25% gaming...Πιστεύετε ότι θα μου είναι εντάξει ;
To πρόβλημα με το μπέρδεμα μεταξύ esc/caps/tab/shift/control και των macros πιστεύετε ότι συνηθίζεται με τον καιρό ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα macro keys αριστερα εμενα προσωπικα με ενοχλουν .Ας το εχει καποιος υποψη πριν την αγορα .

• Like 1
Δημοσ.

Τα macro keys αριστερα εμενα προσωπικα με ενοχλουν .Ας το εχει καποιος υποψη πριν την αγορα .

εμενα εχει και το τωρινο μου και δε θα ελεγα οτι με απασχολουν ιδιαιτερα (εως και καθολου) 

Δημοσ.

εμενα εχει και το τωρινο μου και δε θα ελεγα οτι με απασχολουν ιδιαιτερα (εως και καθολου) 

Ηταν εξ αρχής ΄έτσι ή το συνήθισες με τον καιρό ;

Δημοσ.

μου πηρε λιγες μερες , αλλα το συνηθισα 

αν δε πιαναμε εδω τη κουβεντα παλι για αυτα ειχα ξεχασει σχεδον οτι υπαρχουν :lol: 

Δημοσ.

Το είχα πάρει με καφέ διακόπτες από αμερική (φίλος το έφερε με βαλίτσα...) Είναι απίστευτο πληκτρολόγιο. Προσωπικά βέβαια οι μαύροι και οι κοκκινοι διακόπτες δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά σίγουρα είναι άλλη αίσθηση σε σχέση με ένα από rubber dome πληκτρολόγιο... Τα πλήκρα μάκρο όντως με δυσκολεύουν και μένα σε καθημερινή χρήση και θα προτιμούσα να έιναι κάπου αλλου. Ειδικά το M5 το πατάς πολύ εύκολα αντί για το CTRL. Με τον καιρό το συνηθίζεις αλλά και πάλι καλύτερα να έλειπαν...

Πολλές πληροφορίες μπορεί να βρει κάποιος για μηχανικά σε αυτό το thread http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636-70.html

Προσοχή! Αν αρχίσεις να μπαίνεις στο τρυπάκι με τα μηχανικά, μπορούν να σου φύγουν 100άρια σε πληκτρολόγια χωρίς να το καταλάβεις!

Πολύ θα ήθελα να δω αντίστοιχη κοινότητα με μηχανικά πληκτρολόγια στο insomnia!

• Like 1
Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ πριν από λίγο. Επέλεξα αντικαταβολή , λογικά στον courier Που θα έρθει θα πληρώσω έτσι?(από electroworld).

Από αυτό θα αλλάξω http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Wired-PS-2-104-Key-US-English-Wired-Internet-Keyboard-RT9443-/231003447972

(Κρατάει 10 χρόνια ακόμα δουλεύει) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...