phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όντως, τα braided και οι gold connectors μας έφαγαν.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 συμφωνώ phanispal.θα τους πω κι εγώ να στείλουν κι άλλο, και θα το συνδέσω κιόλας να δω αν θα χαλάσει. θα ενημερώσω ξανά
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έπεσες στις αργίες. Εμένα μου έστειλαν νέο καλώδιο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μετά από κάποιο διάστημα ξανακάνει και αυτό τα ίδια, καθώς ίσως είναι τελικά πρόβλημα στην κατασκευή του. Αγόρασα πάντως ένα Equip Male-Mini 1,8M με 1,30€ και κάνω τη δουλειά μου άψογα, άσε που δεν νομίζω να πάθει τίποτα και ας είναι πιο λεπτό και ας μην είναι braided! Φίλε nk_ , μιας και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση από αυτούς, σε ποιο email επικοινώνησες μαζί τους;
pavlos0160 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια, μιας και ειχα παρει και γω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο τον Σεπτεμβριο, πριν καμια βδομαδα χαλασε. Δηλαδη οποιο κουμπι και να πατουσες δεν εγραφε τιποτα, ουτε τα Caps, Num Lock δεν δουλευαν εκτος απο το S το οποιο εγραφε το I αντι για το S. Το πηγα πισω στον κοτσοβολο και μου δωσαν μια δωροεπιταγη των 69 ευρω για 1 χρονο.
nk_surfer Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Φίλε nk_ , μιας και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση από αυτούς, σε ποιο email επικοινώνησες μαζί τους; Στείλε τους μήνυμα στο fb.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Απάντησαν τελικά σήμερα σε άπταιστα Αγγλικά-not. Είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο, και αν δεν λυθεί το πρόβλημα να αντικατασταθεί όλο το πληκτρολόγιο με νέο, μέσω εγγύησης. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα