aekoriginal21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εγώ παιδιά πλήρως ικανοποιημένος να πω την αλήθεια μου δεν έμεινα. Σε αυτό ευθύνονται (αν και δεν ξέρω πολλά απο μηχανικά) τα black switches που δεν είναι κι ότι το καλύτερο για να πληκτρολογείς. Ειδικά εγώ που γράφω κώδικα και θέλω να κάνω κάποια κομμάτια γρήγορα, ξαφνικά μπερδεύομαι. Τολμώ να πώ πως σε σχέση με τα πληκτρολόγια μεμβράνης, το γράψιμο ίσως και να είναι στα ίδια επίπεδα (αν όχι χειρότερα). Στο gaming το έχω βρεί εξαιρετικό, εμφανισιακά είναι λιτό κι αυτό για μένα είναι θετικό, απλά το επόμενο μηχανικό που θα αγοράσω δεν θα φοράει black. Απο την στιγμή που χρησιμοποιείται καθημερινά πάντως, τα λεφτά του τα έχει βγάλει.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Στο γράψιμο και εγώ μπερδεύομαι ακόμη σε σχέση με τα μεμβράνης, καλυτερεύει βέβαια με τον καιρό. Κατά τ'άλλα σ'εμένα δεν έχει εμφανίσει τα προβλήματα που λέτε, το χρησιμοποιώ καθημερινά για πολλές ώρες. Είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 μόλις ξεκίνησε και το δικό μου το πρόβλημα με το καλώδιο βρήκε κανείς καλώδιο;
vaggos88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εγω εβαλα ενα που ειχα για αλλη χρηση. και δουλευει αψογα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εγω εβαλα ενα που ειχα για αλλη χρηση. και δουλευει αψογα. δεν έχω κάποιο παρόμοιο και τόσο μακρύ δυστυχώς. πέσαμε και στις αργίες τώρα...φφφ. έφτιαξε προς το παρόν αλλά το βλέπω να ψοφάει. κρίμα πάντως. η μεριά του καλωδίου που συνδέεται στο πληκτρολόγιο είναι micro usb ή mini usb;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ενημερώνω: πήγα στον κωτσόβολο, εξυπηρετικό το παιδί, άνοιξε και ένα κουτί να το δούμε το καλώδιο. του είπα ότι είναι γνωστό θέμα. Μου είπαν να επικοινωνήσω με την CM για να πάρω ένα χαρτί αντικατάστασης. ένα belkin καλώδιο είχαν που να ταιριάζει (usb to mini), 10ε. φυσικά δεν τα έδωσα, πολύ ακριβό. πήγα σε ένα πιο μικρό μαγαζί και πήρα ένα με 2.5ε, δουλεύει μια χαρά. Θα μιλήσω με την coolermaster να δω τι θα πούνε και θα ενημερώσω πάλι για νεότερα. Από τον κωτσόβολο είχαν διάθεση για εξυπηρέτηση, δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν να μου βρουν το τηλέφωνο της CM κλπ αλλά βιαζόμουν εγώ. Αυτά. υγ: αν είδα καλά την τιμή το είχαν στα 54ε τώρα το πληκτρολόγιο Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από spirit)earth)aflame 1
vaggos88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Θα μιλήσω με την coolermaster να δω τι θα πούνε και θα ενημερώσω πάλι για νεότερα. Μη παρω και εγω και τους ζαλιζουμε. περιμενουμε τι θα σου πουν
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μη παρω και εγω και τους ζαλιζουμε. περιμενουμε τι θα σου πουν Ίσα'-σα όσοι πιό πολλοϊ γνωστοποιήσετε το θέμα θα έχετε και άλλη αντιμετώπιση. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μη παρω και εγω και τους ζαλιζουμε. περιμενουμε τι θα σου πουν να πάρεις και εσύ, το πλερώσαμε δεν μας το χάρισαν!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 υγ: αν είδα καλά την τιμή το είχαν στα 54ε τώρα το πληκτρολόγιο Αληθεια υπαρχει ακομη αποθεμα?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) στο κατάστημα που πήγα εγώ είχε 2-3 στο ράφι Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από spirit)earth)aflame
Stefanaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά και εμένα μου έχει ξεβάψει αριστερά, κάτω από το κενό του ctrl και του M5. Επίσης μου έσπασε το ένα ποδαράκι απο τα 6 του palm rest με τα οποία ενώνεται στο πληκτρολόγιο. Και φανταστείτε δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει γιατί τους 2 από τους 5 μήνες που το έχω, χρησιμοποιούσα ελάχιστα το pc στο σπίτι... Προς το παρών πρόβλημα με το καλώδιο δεν έχω, αλλά 70 ευρώ δώσαμε δεν θα πρεπέ να απαιτούμε κάποια ποιοτικά standads;; Τόσα χρόνια με πληκτρολόγια microsoft-logitech-no name δεν είχα ποτέ μου κανένα πρόβλημα (πέρα από κάποιο interference σε ασύρματα).Αν επικοινωνήσω με την coolermaster να ελπίζω σε λύση για το palm rest ή δύσκολο;; Δεν είναι το ίδιο σταθερό στα αριστερά όταν πληκτρολογώ και ενοχλούμαι.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 έχω στείλει email στο support από τις 18 και περιμένω. κανένας άλλος ασχολήθηκε;
nk_surfer Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 έχω στείλει email στο support από τις 18 και περιμένω. κανένας άλλος ασχολήθηκε; Έπεσες στις αργίες. Εμένα μου έστειλαν νέο καλώδιο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μετά από κάποιο διάστημα ξανακάνει και αυτό τα ίδια, καθώς ίσως είναι τελικά πρόβλημα στην κατασκευή του. Αγόρασα πάντως ένα Equip Male-Mini 1,8M με 1,30€ και κάνω τη δουλειά μου άψογα, άσε που δεν νομίζω να πάθει τίποτα και ας είναι πιο λεπτό και ας μην είναι braided!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα