nk_surfer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Έχει κανείς τα στοιχεία της Coolermaster στην Ελλάδα; Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος; Μου το έκανε και μένα αυτό με το καλώδιο μέχρι που πριν δύο μέρες απλά δεν παίζει καθόλου! Δοκίμασα άλλο καλώδιο και το πληκτρολόγιο είναι εντάξει. Οπότε πρέπει να γίνει αλλαγή καλωδίου και από ότι βλέπω είναι συχνό φαινόμενο.
vaggos88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 άρχισε και το δικό μου 2 μέρες τώρα δε με αφήνει σε ησυχια. άναψε σβήσε είναι. θα παω να πάρω ενα καλώδιο και ειδωμεν
papaniki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγώ άλλαξα το καλώδιο (έβαλα ένα απο σκληρό δίσκο που είχα) και ησύχασα. Λειτουργεί άψογα. Τώρα θα ψάξω και εγώ σιγά σιγά απο εξωτερικό(ebay) κανένα καλώδιο μεγαλύτερο σαν το "μαμα".
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ίσως γι' αυτό στο νέο Trigger-Z άλλαξαν το καλώδιο με full USB και στις δύο άκρες.
XronisR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μηπως φταει που το πηραμε ολοι απο τον Κωτσοβολο η Electroworld?
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και μπαζοβγάζω το καλώδιο πολύ συχνά μιας και μετακινώ το desktop μου παρόλα αυτά έχω 3 "ίδια" καλώδια από άλλα πράγματα (από ένα hub μια φωτογραφική και έναν σκληρό) αν τελικά συναντήσω αυτό το πρόβλημα οπότε δε θα χρειατεί να ψαχτώ και πολύ, το ένα είναι μάλιστα και κάνα μέτρο μακρύ κατά τα άλλα μετά από όλο αυτό το διάστημα είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το πληκτρολόγιο με μόνη παραφωνία κάτι άλλο που είχα διαβάσει να συμβαίνει σε πολλούς και τελικά συνέβη και σε μένα, ότι μου ξεφλούδισε λίγο η πλαστική επικάλυψη (να το πω έτσι) του wrist rest στη γωνία αριστερά όπου μπορεί να τρίβεται πιο πολύ με το ρολόι μου καμιά φορά αυτό με χάλασε λίγο είναι η αλήθεια, κατά τα άλλα απροβλημάτιστο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εγω το εχω κανα 3μηνο πλεον, δεν εχει καποιο προβλημα ως τωρα. Αγορασα και power supply για να δωσω πιο εντονο φωτισμο στο back light αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. Σαν γενικο συμπερασμα, ειναι οτι δεν αξιζει τα 70 ευρω σε σχεση με τα 5 που εχει ενα πληκτρολογιο μεμβρανης, παρα μονο αν ξερεις ακριβως τι θα σου προσφερει και θεωρεις οτι υπαρχει λογος να πληρωσεις 15πλασια τιμη για αυτα τα παραπανω που προσφερει (λιγο καλυτερη αισθηση στα πληκτρα και ωραιοτερος-πιο σαφης ηχος κατα την πληκτρολογηση). Και αναφερομαι σε ολα τα μηχανικα και οχι το συγκεκριμενο (ή τουλαχιστον σε ολα τα μηχανικα με cherry black, για τα αλλα δεν ξερω αν εχουν θεαματικη διαφορα προς το καλυτερο).
vaggos88 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 και σε μενα ξεφλούδισε το wrist rest και αρκετά απο τα κουμπιά. μου έκανε εντύπωση. βέβαια αλλα σπαμαρω τα κουμπιά παίζοντας moba οποτε το βρισκω λογικο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Wut? Ξεφλουδιζουν τα κουμπια?!?!?!?! Ωρα να αρχισω να κλαιω τα 70 μου ευρω εκει που ημουν συγκρατημενος. 1
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ναι, σε μένα το Α εδώ και καιρό έχει ξεφλουδίσει, αν και όχι πολύ, δηλαδή πρέπει να εστιάσεις εκεί για να το δεις. Την προηγούμενη εβδομάδα τα έβγαλα όλα και τα έβαλα σε μια λεκάνη με απορρυπαντικό και νερό και εκτός του ότι είναι σαν καινούργιο, δε φάνηκε να ξεβάφει κάποιο πλήκτρο, ούτε το Α που είναι ήδη. Κατά τ' άλλα, μακάρι να ευθύνεται το καλώδιο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε πάρα πολλοί, γιατί αν είναι κάτι άλλο, ανάθεμα την ώρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μαλιστα, τοσα χρονια με πληκτρολογια των 5 ευρω τα οποια εχουν λιωσει στην καταχρηση και δεν εχει ξεφλουδισει ουτε ενα πληκτρο και τωρα πρεπει να περιμενω αυτο των 70 ευρω να μου πει το ποιημα. Τι ωραια... Ειχα που ειχα τις ενστασεις μου για το οτι αυτη η αισθηση που δινει το συγκεκριμενο μηχανικο δεν αξιζει 1500% ακριβοτερη τιμη, πλεον συνηδητοποιω οτι εκανα μια αρκετα κακη αγορα, μια που πρεπει να αναμενω ξεφλουδισμα και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα (συν τα προβληματα που διαβαζω με το καλωδιο) Ας ειναι.
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εν τω μεταξύ κοιτούσα πρόσφατα το πληκτρολόγιο του Asus EeePC 1000H που το έχω 5+ χρόνια και το έχω λιώσει στην κυριολεξία, και δεν έχει το παραμικρό, και λέω wtf...
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα πλήκτρα πάντως πώς σας ξεφλούδισαν; Δεν έχουν αυτοκόλλητο στα γράμματα απλά έχουν λεπτυνει το πλαστικό για να περνάει το φως, αυτό είναι στάνταρ σε όλα τα φωτειζομενα και δεν έχω δει πουθενά πρόβλημα Το wrist rest από την άλλη από την αρχή με είχε βάλει σε σκέψεις γιατί έχω πάθει το ίδιο πράγμα με ίδιο στην όψη και αίσθηση υλικό σε παλιό ποντίκι Logitech, το οποίο διορθωσαν σε επόμενα μοντέλα που αγορασα παρότι διατήρησαν το ίδιο (στην όψη και αίσθηση, προφανώς δεν ήταν το ίδιο) μαλακό πλαστικό Βέβαια τώρα που έχω ποντίκι που στην άκρη είναι σαν γυαλοχαρτο δεν έχω τέτοιο θέμα Πάντως επειδή η cooler master είναι μάλλον νέα στο χώρο των πληκτρολογιων έκανε και τα λάθη της που λογικά θα βελτιώσει, δε στενοχωριέμαι τόσο γιατί το πήραμε σε σχετικά χαμηλή τιμή κι εμένα η αίσθηση του και η αισθητική του με ικανοποιούν αρκετά. Παρόλα αυτά σε μελλοντική αγορά θα πάω πιο προσεκτικά και ίσως και σε πιο premium λύση Αλλά δε το συζητώ ότι θα επιμείνω σε μηχανικά, εδώ σκέφτομαι να πάρω και στη δουλειά κανένα με blue switches να γίνει φάση 3
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα πλήκτρα πάντως πώς σας ξεφλούδισαν; Δεν έχουν αυτοκόλλητο στα γράμματα απλά έχουν λεπτυνει το πλαστικό για να περνάει το φως, αυτό είναι στάνταρ σε όλα τα φωτειζομενα και δεν έχω δει πουθενά πρόβλημα Το wrist rest από την άλλη από την αρχή με είχε βάλει σε σκέψεις γιατί έχω πάθει το ίδιο πράγμα με ίδιο στην όψη και αίσθηση υλικό σε παλιό ποντίκι Logitech, το οποίο διορθωσαν σε επόμενα μοντέλα που αγορασα παρότι διατήρησαν το ίδιο (στην όψη και αίσθηση, προφανώς δεν ήταν το ίδιο) μαλακό πλαστικό Βέβαια τώρα που έχω ποντίκι που στην άκρη είναι σαν γυαλοχαρτο δεν έχω τέτοιο θέμα Πάντως επειδή η cooler master είναι μάλλον νέα στο χώρο των πληκτρολογιων έκανε και τα λάθη της που λογικά θα βελτιώσει, δε στενοχωριέμαι τόσο γιατί το πήραμε σε σχετικά χαμηλή τιμή κι εμένα η αίσθηση του και η αισθητική του με ικανοποιούν αρκετά. Παρόλα αυτά σε μελλοντική αγορά θα πάω πιο προσεκτικά και ίσως και σε πιο premium λύση Αλλά δε το συζητώ ότι θα επιμείνω σε μηχανικά, εδώ σκέφτομαι να πάρω και στη δουλειά κανένα με blue switches να γίνει φάση Ετσι ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα