aekoriginal21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όχι, γι' αυτό και έκανα την ερώτηση, δεν μου έχει έρθει κάτι στο κινητό. Και γενικά στα στοιχεία μου στο email της παραγγελίας, δεν μου γράφει πουθενά για αριθμό τηλεφώνου (είτε κινητού ή σταθερού). Εγώ φυσικά στο κατάστημα έχω δηλώσει κανονικά το κινητό μου. Αλλά να το έστελναν χωρίς να είχαν έναν αριθμό, κομματάκι δύσκολο το κόβω. Αλλά αυτό με τη φορτωτική με προβληματίζει.
vaggos88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 μην αγχώνεσαι. απο τη στιγμή που έφυγε απο την αποθήκη τους αυτόματα λέει "έχει αποσταλεί" μέχρι να χτυπήσουν το Barcode αυτοί στο courier δε θα δεις τίποτα. αύριο θα το έχεις.
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ας το ελπίσουμε οτι θα το έχω αύριο λοιπόν. Τουλάχιστον αν δεν μου έρθει, ας μου έρθει κάτι αύριο στο κινητό απο το courier για να ξέρω πότε περίπου το υπολογίζει γιατί το Σαββατοκύριακο παίζει να μην είμαι στην πόλη.
spook Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 αν θυμάμαι καλά εμένα μου είχε έρθει μήνυμα στο κινητό ότι αυτό είναι το tracking number και την επόμενη ήρθε σπίτι μου.
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ήρθε το μήνυμα, αλλά βάζω τον κωδικό και δεν μου βγάζει που είναι το δέμα. Τέλος πάντων, ανευ απροόπτου αύριο με κόβω να το έχω. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου το πληκτρολόγιο και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Unboxing του πληκτρολογίου για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.youtube.com/watch?v=ho2FMgc4e2s
takjar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου το πληκτρολόγιο και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Unboxing του πληκτρολογίου για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.youtube.com/watch?v=ho2FMgc4e2s Δικός σου το unboxing? Να κάνουμε subscribe?
Fusion7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Διαβάζοντας μερικά post πιο πριν περί usb του πληκτρολογίου, έχω μια απορία. Πήρα χθές το cm inferno και το κούμπωσα στο πληκτρολόγιο και ... παίζει κανονικά ! απο profiles και leds μέχρι απόκριση του κέρσορα όλα καλά. πως γίνεται αυτό ?
nek4d Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Φυσιολογικο ειναι, γενικα τα ποντικια δεν απαιτουν πολυ ρευμα.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το εν λόγω πληκτρολόγιο. Σε άκυρες φάσεις απλά παύει να λειτουργεί. Σβήνει το backlight, ανάβουν και τα τρία led πάνω δεξιά (Num/Caps/Scr) και είτε θα κάνει κάτι σαν reboot για αρκετές φορές, είτε κάποια στιγμή ίσως ανάψει πάλι το backlight και σβήσουν τα τρία led (εκτός απ' το Num που το έχω πάντα On). Η (πρόχειρη) λύση είναι να αποσυνδέσω το καλώδιο και να το επανασυνδέσω, αλλά ακόμα κι έτσι μπορεί να μου τα πρήξει μέχρι να συνέλθει. Τώρα που είναι EOL τι κάνω; Το επιστρέφω στον Κώτσο και σκάω άλλα 55€ για το καινούριο Trigger-Z; Στέλνω mail στην Coolermaster ελπίζοντας να μου στείλουν άλλο; Να πω ότι έχω δοκιμάσει κι άλλες USB θύρες, και ότι μιλάω πάντα για το backpanel της μητρικής και όχι τίποτα τελειωμένα USB hubs.
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τώρα που είναι EOL τι κάνω; Το επιστρέφω στον Κώτσο και σκάω άλλα 55€ για το καινούριο Trigger-Z; Στέλνω mail στην Coolermaster ελπίζοντας να μου στείλουν άλλο; Να πω ότι έχω δοκιμάσει κι άλλες USB θύρες, και ότι μιλάω πάντα για το backpanel της μητρικής και όχι τίποτα τελειωμένα USB hubs. Προσωπικά θα μιλούσα απευθείας με Coolermaster.
nek4d Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Με απ'ευθειας επικοινωνια με το σερβις της CM, ετυχα αψογης επικοινωνιας και εξυπηρετησης (σε αλλο θεμα πιο δυσκολο). Μιλα μαζι τους.
papaniki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε με ένα άλλο καλώδιο..Κατα 99% φταίει το καλώδιο σου. Συμβαίνει και σε μένα κάποιες φορές αλλά μολις κουνάω λίγο το καλώδιο λειτουργεί κανονικά(οπότε λογικά αυτό φταίει). Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με άλλο καθώς χρειάζεται μεγαλούτσικο και δε με βολεύουν αυτα που έχω.
XronisR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μου το κανει και εμενα αλλα οχι σε ακυρες φασεις αλλα οταν βαζω καποια αλλη συσκευη usb στον υππλογιστη αναβοσβηνει και μου πεταει το προγραμμα του trigger.Με επανασυνδεση του καλωδιου ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα