Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι να πω κι εγω που το εχω αγορασμενο εδω και κανα 20ημερο, αλλα επειδη μενω εξωτερικο , πρεπει να παρω αδεια για να παω Ελλαδα να το παρω ή να ερθει καποιος γνωστος/συγγενης εδω για να μου το φερει. Κοινως, Πασχα με το καλο :P Μεχρι τοτε βιντεακια απτο youtube :P

Δε παίζει πακετάρισμα και αποστολή, από κάποιο συγγενή σου, ή είναι υψηλό το κόστος των ταχυδρομικών και δεν αξίζει?

Δημοσ.

Δε παίζει πακετάρισμα και αποστολή, από κάποιο συγγενή σου, ή είναι υψηλό το κόστος των ταχυδρομικών και δεν αξίζει?

Πακεταρισμα και αποστολη, προφανως μονο με κουριερ. Ε μονο που εβαλα την λεξη κουριερ και μαλιστα για αποστολη εξωτερικου υπολογισε , θα συμφερε να το παρω απο εδω κατευθειαν. Οποτε το πηρα απο Ελλαδα σε τιμη ευκαιριας και κανω υπομονη :P

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα και εγω παραγγελεια μιας και ψαχνομουν για ενα μηχανικο. Θα ειναι το πρωτο μου οποτε θα γραψω εντυπωσεις μολις παραλαβω! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερει κανεις που μπορω να βρω το tool για να βγαζω τα keys?

Μπορείς να αγοράσεις από δω ένα key puller http://shop.daskeyboard.com/products/key-cap-puller

Ή από amazon μαζί με τα πλήκτρα WASD http://www.amazon.com/Filco-Accessories-Windows-Puller-FKBAP1/dp/B007K72QVC/ref=sr_1_16?s=electronics&ie=UTF8&qid=1332437785&sr=1-16

Ή να φτιάξεις ένα μόνος σου http://lifehacker.com/make-a-diy-keycap-puller-out-of-two-paper-clips-585305038

SariU.jpg

Με ένα πρόχειρο search στο amazon.co.uk (στο οποίο κάνουμε boycottage) βρήκα επίσης αυτά http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=key%20puller&sprefix=key+pull%2Caps&rh=i%3Aaps%2Ck%3Akey%20puller

Από βιντεάκια που είδα στο youtube, ακόμα και με puller θέλει αρκετή δύναμη να βάλεις για να βγει το πλήκτρο, οπότε δεν θα πρότεινα παραδοσιακούς τρόπους αφαίρεσης πλήκτρων (κατσαβίδια, μαχαίρια και τα συναφή)

Επεξ/σία από takjar
  • Like 1
Δημοσ.

Πλεον και αφου 'διορθωσαν' την (συνηθισμενη) 'γκαφα' (τακτικη αν προτιματε) της αυξημενης προ κουπονιου τιμης, με το κουπονακι JIO97753 βγαινει στα 62,10 ευρω :) (σορι αν εχει αναφερθει, εφτασε αρκετα μακρυα το θεμα, αν και η 'διορθωση' ειναι αρκετα προσφατη)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αντεξα και το αγορασα. Ήρθε μολις χτες και από την πρώτη στιγμή που το έβαλα.. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!! Τα πλήκτρα μου φαινόντουσαν ότι ηθελαν αρκετη πίεση χωρίς αίσθηση πότε 'πιάνουν'. Η δε πληκτρολογηση σε κειμενο...αλλου για αλλού πατούσα. Τι να πώ, ίσως ήμουν ο μόνος. Στη μία ωρα, ξανα στο κουτί του το γύρισα πίσω και πήρα τα χρήματα μου(πάλι καλα).

Microsoft Razer και ξερό ψωμί :P

ps. Ένα razer ultimate που δοκιμασα με blue είχε πιο καλή αισθηση,,,

Δημοσ.

H αρκετή πίεση είναι ανάλογα το άτομο, όμως το ότι δεν έχουν αίσθηση που πιάνουν οι μαύροι διακόπτες σε σχέση με τους μπλε/καφέ έχει ειπωθεί πολλές φορές ειδικά σε αυτό το τοπικό

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αντεξα και το αγορασα. Ήρθε μολις χτες και από την πρώτη στιγμή που το έβαλα.. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!! Τα πλήκτρα μου φαινόντουσαν ότι ηθελαν αρκετη πίεση χωρίς αίσθηση πότε 'πιάνουν'. Η δε πληκτρολογηση σε κειμενο...αλλου για αλλού πατούσα. Τι να πώ, ίσως ήμουν ο μόνος. Στη μία ωρα, ξανα στο κουτί του το γύρισα πίσω και πήρα τα χρήματα μου(πάλι καλα).

Για τους διακόπτες, γούστα είναι αυτά, φαντάζομαι - δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλους, 1ο μηχανικό.

Και εγώ πάντως την πρώτη εβδομάδα χρήσης πάταγα ότι να'ναι. Τώρα πάω σφαίρα, θέμα συνήθειας είναι αυτό.

Αφού σου δώσανε πίσω τα λεφτά σου βέβαια όλα καλά. :devil:

Δημοσ.

Τα εχουμε πει 100 φορες για τους τυπους switch, μαυροι και κοκκινοι δεν εχουν feedback καθολου επισης οι μαυροι θελουν αρκετη πιεση, για εμενα προσωπικα ειναι τα χειροτερα switch atm.. Πρεπει να γινει ενα sticky οπως εχουν σε πολλα αλλα φορουμ για να ξερει ο καθενας τι αγοραζει στο περιπου(μονο αν τα δοκιμασεις θα ξερεις πραγματικα αλλα ειναι καπως δυσκολο να βρεις samples)

• Like 2
Δημοσ.

εχει κανεις θεμα με τους drivers? βαζω το trigger app 1.2 και κολαει στην αρχη που λεει checking for new OTF macros, this may take up to 30 secs.. καθε φορα φτανει μεχρι το 9ο δευτερολεπτο και μετα δε κανει τιποτα. Ξερει κανεις τι παιζει? υποψιαζομαι κατι με τα windows 8 θα ειναι..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα καθώς το παρήγγειλα και σήμερα άλλαξαν την κατάσταση σε "έχει αποσταλλεί".

Θα το έχω άραγε την επόμενη εργάσιμη (αύριο); Ας απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει παραγγελία και του έχει έρθει αν είναι εύκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...