Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι εκτός της ομαδικής, διότι ήταν λίγο μπέρδεμα το όλο θέμα συνεννόησης με την Coolermaster.

το πόσο είχα πληρώσει, τι ήθελα να παραγγείλω, πόσα ήταν τα μεταφορικά κλπ.

Γιατί σε αυτούς δεν φαινόταν πουθενά η παραγγελία μου. (Αν και μπορεί να αγχώθηκα και λίγο χωρίς λόγο).
πότε τους εξήγησα και μου την κάναν patch την παραγγελία. Και θα την στείλουν.

Απλώς ενημερώνω για να μην περιμένετε από μένα να συντονίσω την ομαδική παραγγελία.
Καλές παραγγελίες!!

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λετε ομαδικη? Η προσφορα απο electroworld δεν ισχυει πλεον? Στο site τους υπαρχει ακομα.

Επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω για ενημερωστε για τα περι ομαδικης, διοτι ενδιαφερομαι.

Δημοσ.

http://www.hwbox.gr/news-peripherals/33721-cm-storm-trigger-z-o-diadoxos.html

κι ο αντικαταστάτης του...

Που είναι τα κουμπιά φλόγες που είχε το προηγούμενο;;

Are you kidding me, βγάζεις το trademark και βάζεις FN ....

Fail κίνηση από μένα...

Το λατρεύω το πώς φαίνεται το πληκτρολόγιο, έτσι όπως είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι τα κουμπιά φλόγες που είχε το προηγούμενο;;

Are you kidding me, βγάζεις το trademark και βάζεις FN ....

Fail κίνηση από μένα...

Το λατρεύω το πώς φαίνεται το πληκτρολόγιο, έτσι όπως είναι.

+1 σε αυτο και μαλιστα μεχρι και το Logo πανω αριστερα βγαλανε  :-(

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η παραγγελία με τα δύο καλώδια κλπ. 

Απορώ ρε παιδιά αυτός που έφτιαξε το πρότυπο DC, γιατί επέτρεψε η κάθε εταιρεία να ανοιγοκλείνει την διάμετρο του και έχουμε καμιά 10αριά μεγέθη (αν όχι παραπάνω) για DC. Έλεος!

Πάω στοίχημα ότι κανένας από τους παρακάτω adapters δεν κάνει ούτε για το Trigger ούτε για τον Φορτιστή ps3 συσκευών για τον οποίο ήθελα το δεύτερο DC 

$T2eC16JHJIkE9qU3iyUjBR0I7fOPGw~~60_57.J

Επεξ/σία από takjar
Δημοσ.

Μετα απο 17 σελιδες διαβασμα, πολλα video στο youtube και 69 (και πολυ προστυχα τα ατομα στον Κωτσο) ευρω, το χτυπησα πριν λιγη ωρα. Λογω του μαξιλαριου που ειχα στο wave δεν περιμενα να βρω εξισου καλο armrest. Για καποιο λογο του trigger με βολευει παραπανω. Η αισθηση οταν γραφεις ειναι καταπληκτικη, αλλα ο ηχος ειναι σπαζαρχιδια. Βεβαια μου θυμιζει το πρωτο μου keyborad και γουσταρω. Το μονο που μενει ειναι να συνηθισω και το layout του, και ολα καλα. Θα σπερνω.

Υ.Γ. Μπορει καποιος να μου πει πως αναβει ο φωτισμος?

Δημοσ.

FN + F1 on/off, FN+F2/F3 για την ένταση, FN+F4 για τη λειτουργία (φωτισμός σε WASD+arrow keys ή πλήρης)

Fn είναι το πλήκτρο με το CM Storm logo, δίπλα απ'τα Alt.

• Like 1
Δημοσ.

πατας το κουμπι με το σηματακι τις cm αναμεσα απο alt και ctrl και το f1.

πραγματικα και εγω δε μετανιωσα ουτε στιγμη τα 69... ευρω που εδωσα :P

• Like 2
Δημοσ.

Να'στε καλα παιδια. Τα αναψα και χαιρομαι σαν τετραχρονο τα χριστουγεννα.
Η μονη μαλακια ειναι οτι θα το χαίρομαι με δοσεις γιατι μπαινω στρατο, αλλα κλαην.
Θα γουσταρει μανα μου. Επομενος σταθμος μια οθονη της dell που ψηνω εδω και καιρο...

• Like 2
Δημοσ.

Να'στε καλα παιδια. Τα αναψα και χαιρομαι σαν τετραχρονο τα χριστουγεννα.

Η μονη μαλακια ειναι οτι θα το χαίρομαι με δοσεις γιατι μπαινω στρατο, αλλα κλαην.

Θα γουσταρει μανα μου. Επομενος σταθμος μια οθονη της dell που ψηνω εδω και καιρο...

Tι να πω κι εγω που το εχω αγορασμενο εδω και κανα 20ημερο, αλλα επειδη μενω εξωτερικο , πρεπει να παρω αδεια για να παω Ελλαδα να το παρω ή να ερθει καποιος γνωστος/συγγενης εδω για να μου το φερει. Κοινως, Πασχα με το καλο :P Μεχρι τοτε βιντεακια απτο youtube :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...