mordredgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ για το dc usb cable απο ελληνικο καταστημα παρακαλω.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τοτε η τιμη του ειναι ιδανικη, σε σχεση με τον ανταγωνισμο και οποιος καθεται και λεει οτι η τιμη του ειναι ψηλη τοτε απλα δεν γνωριζει την προηγουμενη τιμη του και ποσο κοστιζουν κανονικα τα μηχανικα πληκτρολογια. Πόσο τα υπερκοστολογούν βασιζόμενοι στο target group, εγώ σ'αυτό αναφερόμουν πάντως. Από την οπτική που αναφέρεις, συμφωνώ με ότι έγραψες και γι'αυτό και το αγόρασα και 'γω, απλά δεν έλεγα αυτό.
johnnyman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ριξε μια ματια στα καταστηματα που βγαζει! https://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=dc+5v+usb+cable#lr=lang_el&pws=0&q=dc+5v+usb+cable&tbs=lr:lang_1el 2
qsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει ακομη αναφερθει κατι καλο/φθηνο/δοκιμασμενο whatever. Αλλα οπως εχει ειπωθει, δεν χρειαζεται κατ'ουσιαν, αν ο πυργος σου εχει τις usb θυρες κοντα σου, ειναι πιο βολικο απο το να σκυβεις μπροστα απο το πληκτρολογιο κ να προσπαθεις να το βαλεις ισια (εκτος του οτι μπορει στο κουτι σου να εχεις και usb3). Τωρα για εξτρα φωτισμο, αν θελει καποιος με το ζορι, πασο. Και εγω στην αρχη το ηθελα αλλα μετα αλλαξα γνωμη, καταλαβα οτι ειναι περιττη πολυτελεια, μεχρι 5 ευρω για πλακα ισως τα εδινα, για παραπανω δεν αξιζει. Τα usb ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ χωρίς έξτρα τροφοδοσία Απλά δε μπορούν να τροφοδοτήσουν κάτι που θέλει πολύ ρεύμα όπως πχ εξωτερικό 2.5αρη σκληρό Σκληρό όμως 3.5άρη με δική του χρησιμοποιείς μια χαρά 1
nek4d Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τα usb ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ χωρίς έξτρα τροφοδοσία Απλά δε μπορούν να τροφοδοτήσουν κάτι που θέλει πολύ ρεύμα όπως πχ εξωτερικό 2.5αρη σκληρό Σκληρό όμως 3.5άρη με δική του χρησιμοποιείς μια χαρά ?? Χαιρω πολυ, αλλα εισαι εκτος θεματος. Το εχεις το keyboard ή γενικολογεις τα πασιγνωστα?! Δες πιο πισω τι εχουν πει πολλοι, 4 απλα στικακια δοκιμασα και κανενα δεν δουλευει.
qsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) τα δικά μου τα στικάκια δουλεύουν κανονικά Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx quote removed... 4
nek4d Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τότε, με συγχωρεις qsis, νομιζα οτι γενικολογουσες. Και μενα μπαινουν κ αναβουν led αλλα στα windows βγαζει μηνυμα οτι δεν εχουν αρκετο ρευμα και δεν τα εμφανιζει τελικα σαν διαθεσιμα drives. Μεχρι και σε "ενισχυμενη" σε ρευμα usb3 θυρα δοκιμασα, χωρις διαφορά. Αν σε σενα δεν βγαζει μηνυμα, εισαι απο τους τυχερους! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από nek4d
qsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εμένα δουλεύουν και διαβάζονται κανονικά και τα 3 φλασάκια μου αυτό το μήνυμα που λες μου το βγάζει στο κινητό όπου απλά το φορτίζει (πάναργα), αλλά τα αρχεία δε διαβάζονται εκεί θα ήθελε την επιπλέον τροφοδοσία επίσης το βγάζει στο ποντίκι μου που είναι ασύρματο επαναφορτιζόμενο, αλλά με καλώδιο γίνεται ενσύρματο και φορτίζει η μπαταρία δουλεύει όμως παρά το μήνυμα (και φυσικά φορτίζει και αυτό πολύ αργά) και όπως είπα και πιο πάνω αν κάτι έχει εξωτερική δική του τροφοδοσία όπως ένας μεγάλος εξωτερικός σκληρός διαβάζεται επίσης κανονικά στη τελική πάντως ούτε κι εγώ το χρησιμοποιώ γιατί όπως βλέπεις και στη φωτό έχω έτσι κι αλλιώς hub εκεί διπλά που είναι πολύ πιο βολικό και υποστηρίζει άνετα 4 συσκευές όσο ρεύμα κι αν θέλουν το πληκτρολόγιο μας αν δεν είχε φωτισμό θα μπορούσε να τροφοδοτήσει μάλλον τα πάντα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx quote removed... 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 και σε εμένα τα στικάκια μια χαρά δουλεύουν.
takjar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα πρώτα δύο φλασάκια δουλεύουν και μάλιστα με την ίδια ταχύτητα, σε σύγκριση με Hub (D-link) που είναι στο ρεύμα. (το Test έγινε με HD Tune Pro) 8άρι είναι το αριστερό της ATV και 1gb είναι το δεξί Το 32άρι μου δεν δουλεύει λέει "Not enough power etc" Δεν δουλεύει το αριστερό που είναι διαφημιστικό 8άρι και δουλεύει το δεξί Corsair 8άρι Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από takjar 1
takjar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ριξε μια ματια στα καταστηματα που βγαζει! https://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=dc+5v+usb+cable#lr=lang_el&pws=0&q=dc+5v+usb+cable&tbs=lr:lang_1el Το έψαξα αρκετά και κατέληξα ότι δεν μπόρεσα να βρω σε ελληνικό κατάστημα κάτω από 7 ευρώ τέτοιο καλώδιο (γενικά δεν κατάφερα να βρω, απλώς το πολύ ψάξιμο το έκανα σε αυτές τις τιμές) και ακόμα και εκεί που βρήκα usb dc (που δεν κάναν τελικά) στα έξοδα είναι έξτρα 3 ευρώ τα έξοδα του μετρό (για μένα). Λεπτομέρειες: Βρήκα 2 καταστήματα να έχουν Usb dc 5v αλλά ήταν type N ή type M που δεν ξέρω τι σημαίνουν, πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι στα 5.5mm μέγεθος dc ενώ το Trigger δέχεται με τις παρακάτω προδιαγραφές: The following is the specifications for the 5V DC adapter: Voltage: 5V DC minimum 1A ID (inner diameter): 1.10mm +/- 0.05mm OD (outer diameter): 3.50 mm +/- 0.15mm http://support.coolermaster.com/entries/23772193-5V-DC-Adapter-for-Trigger- Τέλος ο λόγος για τον οποίο έψαχνα μέχρι 7 ευρώ είναι διότι στο site της coolermaster, πουλάνε πιστοποιημένο καλώδιο που κάνει 2,5 Ευρώ + μεταφορικά (= 6,5 ευρώ σύνολο) για ένα τεμάχιο, εγώ ας πούμε θα πάρω 2 γιατί χρειάζομαι και για άλλη συσκευή οπότε με συμφέρει ακόμα περισσότερο. 1
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αν μαζευτούμε αρκετοί δε θα μειωθούν τα μεταφορικά; Εγώ θα ήθελα και κάτι άλλα ψιλά από Coolermaster, εκτός από αυτό.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μια ομαδική παραγγελία ίσως και να ήταν όντως καλή λύση.
takjar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγώ την έστειλα ήδη την παραγγελία δυστυχώς και μάλιστα έγινε ένα σκάλωμα στο site τους και δεν μου έφτιαξαν λογαριασμό στο site τους αυτόματα, ούτε μου ήρθε email επιβεβαίωσης παραγγελίας στο email που τους είχα δώσει. Μόνο από το Paypal μου ήρθε email επιβεβαίωσης χρέωσης. Και ήδη τους έχω στείλει μήνυμα με αυτό το πρόβλημα.EDIT: μου απάντησαν Dear Panagiotis, Sorry but I have no idea what happened with your order (we did receive the payment). What would you like to order? Kind regards, Ruud Jacobs Cooler Master Service Department
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα